Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ταϊλάνδη και Καμπότζη

Gay Group Trip:

Thailand And Cambodia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε μια περιπέτεια γκέι 13 ημερών στην Ταϊλάνδη, ξεκινώντας από την πολυσύχναστη Μπανγκόκ, γνωστή για το υπέροχο φαγητό, τη νυχτερινή ζωή και τα ψώνια της. Αυτό το ταξίδι έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια πλούσια ταϊλανδέζικη εμπειρία, εστιάζοντας σε τέσσερις επιλεγμένες τοποθεσίες.

Θα βουτήξετε στη ζωντανή ζωή της πόλης και τη γκέι νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ και, στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στο γραφικό Πουκέτ. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στην Καμπότζη, όπου θα θαυμάσετε τα αρχαία θαύματα του Angkor Wat. Αυτό το ταξίδι είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός αστικής εξερεύνησης και ιστορικών ανακαλύψεων.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2024

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ταϊλάνδη και Καμπότζη
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ταϊλάνδη και Καμπότζη
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ταϊλάνδη και Καμπότζη
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ταϊλάνδη και Καμπότζη

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρες 1-3 Μπανγκόκ
Ημέρες 1-3 Μπανγκόκ
Χτυπήστε στο έδαφος στην Μπανγκόκ! Ξεκινάμε στις 4 μ.μ. με μια διασκεδαστική συνάντηση και βουτάμε στη ζωντανή καρδιά της πόλης. Η δεύτερη μέρα έχει να κάνει με την εξερεύνηση - σκεφτείτε tuk-tuks, βάρκες και τρένα, με στάσεις στο Wat Pho, στο Wat Arun και πολλά άλλα. Όταν πέσει η νύχτα, θα πάμε στη ζωντανή νυχτερινή αγορά του Silom και θα ανακαλύψουμε την πολυσύχναστη γκέι σκηνή της Μπανγκόκ. Ετοιμαστείτε να μάθετε γιατί η Μπανγκόκ είναι παγκόσμιας κλάσης συγκίνηση!
Ημέρες 4, 5 και 6: Railay
Ημέρες 4, 5 και 6: Railay
Την 4η ημέρα, πηγαίνουμε στις παραλίες με λευκή άμμο του Railay με μόλις μία ώρα πτήση και ένα γρήγορο ταξίδι με σκάφος. Καλώς ήρθατε στον παράδεισο, όπου τα γαλάζια νερά της Θάλασσας Ανταμάν είναι το σκηνικό σας. Αφεθείτε σε νόστιμα φαγητά, ανακαλύψτε μυστικές λιμνοθάλασσες και απολαύστε τον ήλιο όσο ικανοποιεί η καρδιά σας. Είτε χαλαρώνετε στην παραλία είτε κάνετε καταδύσεις σε περιπέτειες κατάδυσης και κολύμβησης με αναπνευστήρα, ο Railay τα έχει όλα. Επιπλέον, είναι ένα χωνευτήρι ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Ετοιμαστείτε για ήλιο, θάλασσα και κοινωνικές συναναστροφές!
Ημέρες 7, 8 και 9: Πουκέτ
Ημέρες 7, 8 και 9: Πουκέτ
Η έβδομη μέρα μας μεταφέρει στη στεριά στο Πουκέτ, με γραφικές στάσεις για να απολαύσετε τα τοπία, τους ανθρώπους και την άγρια ​​ζωή της περιοχής. Στην πόλη του Πουκέτ, βουτήξτε στη δυναμική γκέι σκηνή, ταΐστε άγριους πιθήκους, κάντε άλμα ανάμεσα σε νησιά και χαλαρώστε στην ηλιόλουστη γκέι παραλία. Το Πουκέτ είναι ένα καλειδοσκόπιο δραστηριοτήτων – ψωνίστε, απολαύστε παραστάσεις καμπαρέ, μαγειρέψτε μια καταιγίδα σε μια τάξη ή χαλαρώστε στο σπα. Οι νύχτες σας θα είναι τόσο άγριες όσο οι μέρες σας είναι γαλήνιες σε αυτόν τον προορισμό που καλύπτει όλα τα γούστα και τις διαθέσεις.
Ημέρες 10, 11, 12 και 13: Σιέμ Ριπ, Καμπότζη
Ημέρες 10, 11, 12 και 13: Σιέμ Ριπ, Καμπότζη
Προσγειώνοντας στο Siem Reap της Καμπότζης, θα βρεθούμε ακριβώς στο κατώφλι του συγκλονιστικού συγκροτήματος ναών Angkor. Αυτή η πόλη είναι ένας θησαυρός νέων εμπειριών, από μοναδικά αξιοθέατα μέχρι μαγευτικά αρώματα. Θα εξερευνήσουμε τόσο τα μυστικιστικά ερείπια του Angkor όσο και τους ζωντανούς δρόμους του Siem Reap με έναν τοπικό οδηγό, κάνοντας ένα αξέχαστο ταξίδι που θα αφήσει τους φίλους σας πίσω στο σπίτι καταπράσινα από φθόνο!
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα