Ομαδικό ταξίδι γκέι: Γαστρονομική εμπειρία στη βίλα της Ιταλίας

Gay Group Trip:

Italy Villa Culinary Experience

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Η Απουλία στην Ιταλία φημίζεται για την παράδοσή της και είναι μια περιοχή γαστρονομικής υπεροχής. Με τις ορεινές πόλεις κοντά σε παραθαλάσσια χωριά, θα βρείτε επίσης εκπληκτικές ιδιοκτησίες, κάστρα και υπόσκαφα σπίτια που χρονολογούνται πριν από την Αναγέννηση. Σε αυτό το ταξίδι δοκιμάστε μια ωραία Ιταλίαn φαγητό και κρασί και διαμονή κάθε βράδυ σε μια βίλα του 14ου αιώνα που έχει αποκατασταθεί στην ιστορική της αίγλη από έναν ομοφυλόφιλο Αμερικανό με βαθιές οικογενειακές ρίζες στο έδαφος της Απουλίας.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2024

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

1η μέρα: Villa Cappelli
Φτάστε στο Μπάρι όπου σας περιμένει μια μεταφορά στη Villa Cappelli, σε μικρή απόσταση από την Αδριατική Θάλασσα. Μόλις τακτοποιήσετε, θα απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα και το απόγευμα θα εξερευνήσετε τους χώρους. Το βράδυ θα απολαύσετε ένα δείπνο καλωσορίσματος με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ θα δοκιμάσετε το τοπικό ελαιόλαδο και κρασιά της περιοχής.
Ημέρα 2: Απουλία




Το πρωί, επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Murgia για να δείτε να φτιάχνεται μοτσαρέλα πριν από το δικό σας e1 — και φυσικά δοκιμάστε το! Επιλέξτε μια ποικιλία τυριών για να απολαύσετε για μεσημεριανό γεύμα και όλη την εβδομάδα.

Μετά από αυτό, θα επισκεφθείτε το κοντινό Ruvo di Puglia και το Μουσείο Jatta, διάσημο για τους Grecian Urns του πριν επιστρέψετε στη βίλα για μεσημεριανό γεύμα. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη μαγειρική του μεσημεριανού γεύματος, τότε μπορείτε ή ίσως προτιμάτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα.

Το απόγευμα απολαύστε την εξερεύνηση της Απουλίας πριν επισκεφτείτε το κοντινό Terlizzi το βράδυ για ένα νόστιμο ομαδικό δείπνο.



3η μέρα: Castel Del Monte
Σήμερα θα φτιάξετε φρέσκα ζυμαρικά στην κουζίνα της βίλας πριν τα αφήσετε να στεγνώσουν για το βραδινό γεύμα.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε το Castel del Monte, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο χτίστηκε τον 13ο αιώνα από τον αυτοκράτορα της Σουηβίας, Φρειδερίκο Β'. Το κάστρο εμφανίζεται σε πολλούς μύθους και θρύλους, συμπεριλαμβανομένου του Αγίου Δισκοπότηρου.

Μετά από μια περιήγηση στο κάστρο, επιστρέψτε στη βίλα για ένα ελαφρύ γεύμα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν λίγο χρόνο στη βίλα. Αργότερα το απόγευμα, ένας ειδικός στο ελαιόλαδο θα επισκεφθεί τη βίλα για ένα μάθημα παραγωγής ελαιολάδου και γευσιγνωσίας ελαιολάδου. Σήμερα το βράδυ θα δοκιμάσετε τα φρέσκα ζυμαρικά που φτιάξατε με το δείπνο σας.
Ημέρα 4: Trani
Σήμερα ταξιδέψτε στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη Trani. Ο γιγαντιαίος καθεδρικός ναός και το όμορφο λιμάνι του βρίσκονται ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

Επισκεφθείτε την τοποθεσία της Μάχης της Κανάε πριν κατευθυνθείτε προς το Antichi Sapori, όπου θα απολαύσετε ένα ιδιαίτερο γεύμα σε ένα απομακρυσμένο εστιατόριο με έναν σεφ που έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Αυτό είναι ένα γεύμα που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Μετά από ένα μεγάλο γεύμα, θα επιστρέψουμε στη βίλα για να χαλαρώσουμε. Το δείπνο απόψε θα είναι κάτι ελαφρύ.
Ημέρα 5: Μουργία
Εξερευνήστε την ορεινή περιοχή της Murgia καθ' οδόν προς τη Matera, ένα ακόμη απίστευτο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Χρονολογείται εδώ και αιώνες, η περιοχή έχει μια αυθεντική ιταλική αίσθηση και εξακολουθεί να καταλαμβάνεται από κατοίκους και εστιατόρια που είναι χτισμένα στους βραχώδεις σχηματισμούς της.

Οι αρχαίοι και δαιδαλώδεις δρόμοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Mel Gibson Τα Πάθη του Χριστού και το πρόσφατο Ben Hur. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα στην πόλη πριν επιστρέψετε στη βίλα για να χαλαρώσετε.

Αυτό το βράδυ θα μάθετε να γίνετε έμπειρος σεφ πίτσας. Επιλέξτε τις δικές σας γαρνιτούρες και μαγειρέψτε στον αρχαίο φούρνο πίτσας της βίλας με ξύλα.
Ημέρα 6: Alberobello
Σήμερα θα επισκεφθείτε το Alberobello, μια πόλη που φημίζεται για τα trulli της, τα οποία είναι πέτρινα κτίρια κατασκευασμένα χωρίς κονίαμα. Αν έχετε δει ποτέ έναν απουλιανό οδηγό, αυτές οι δομές εμφανίζονται συχνά στο εξώφυλλο.

Αφού περιηγηθείτε στην πόλη, θα επισκεφθείτε την παραθαλάσσια πόλη Poligna0 a Mare. Αυτή η πόλη βγαίνει κυριολεκτικά στη θάλασσα, ώστε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα που προσφέρει. Γευματίστε στο Grotta Palazzese που ονομάζεται ένα από τα κορυφαία εστιατόρια με θέα καθώς η τραπεζαρία του είναι χτισμένη σε σπηλιές.
Ημέρα 7: Bisceglie
Ξεκινήστε νωρίς σήμερα για το λιμάνι Bisceglie της Αδριατικής και την πολυσύχναστη ψαραγορά του, διαλέγοντας μερικά από τα πιο φρέσκα θαλασσινά που θα βρείτε ποτέ — ακριβώς έξω από τα σκάφη λίγα λεπτά πριν.

Θα διαλέξετε αυτό που θέλετε για δείπνο πριν εξερευνήσετε ένα ακόμη γραφικό ψαροχώρι.

Μετά την επιστροφή στη βίλα, θα γίνει γευσιγνωσία κρασιού με μεσημεριανό γεύμα. Ένας σομελιέ θα επισκεφθεί τη βίλα για να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε σε πολλές από τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε ένα κοντινό κέντρο κεραμικής που έχει έναν κλίβανο που χρονολογείται από το 0 μ.Χ.

Αυτό το βράδυ σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε ένα καταπληκτικό αποχαιρετιστήριο δείπνο με θαλασσινά στη βίλα.
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Σήμερα ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι. θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο του Μπάρι για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα