Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ισραηλινή ιστορία, κληρονομιά και υπερηφάνεια

Gay Group Trip:

Israeli History, Heritage And Pride

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Το Ισραήλ έχει το ίδιο μέγεθος με την Ουαλία. Δεν είναι μια μεγάλη χώρα, αλλά είναι γεμάτη πολιτισμό και ιστορία. Οι τρεις κύριες μηθεϊστικές θρησκείες συγκλίνουν στην Ιερουσαλήμ. Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλικά ερείπια για να τα δεις μπορεί να είναι συντριπτικά. Σε αυτό το ταξίδι, θα ανακαλύψετε τον τάφο του βασιλιά Δαβίδ, το δωμάτιο του Μυστικού Δείπνου, τη Via Dolorosa και την Εκκλησία του Παναγίου Τάφου. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επιπλεύσετε χωρίς βάρος στη Θάλασσα του Ντεντ.

Το Ισραήλ είναι η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους χώρα στη Μέση Ανατολή και το Τελ Αβίβ είναι η ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της περιοχής. Θα πραγματοποιηθεί το Tel Aviv Pride, οπότε θα το επισκεφτούμε. Θα διευρύνετε το μυαλό σας με όλη την ιστορία, θα φάτε το καλύτερο φαγητό και θα κάνετε πάρτι στο Pride. Τι άλλο θα μπορούσατε να χρειαστείτε; Θα μείνετε στα καλύτερα καταλύματα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και θα ταξιδέψετε με ειδικούς προορισμούς.

Ημερομηνίες αναχώρησης

5 Ιουνίου 2024 Τρίτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Ισραηλινή ιστορία, κληρονομιά και υπερηφάνεια

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

tel-aviv-3621085-640-2.jpg
1η μέρα: Άφιξη στο Τελ Αβίβ
Θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο Ben Gurion στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στο Τελ Αβίβ. Θα συναντήσετε τους συνταξιδιώτες σας σε ένα δείπνο καλωσορίσματος και θα έχετε μια σύντομη ενημέρωση για τις περιπέτειες που θα ακολουθήσουν.
tlv-2374320-1920-1.jpg
Ημέρες 2: Παλιά Γιάφα και Νέο Τελ Αβίβ
Το Τελ Αβίβ θεωρείται το «Μανχάτεν της Μέσης Ανατολής». Είναι η πιο κοσμοπολίτικη πόλη της περιοχής και έχει μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στον κόσμο. Θα επισκεφτούμε το Independence Hall στη λεωφόρο Rothchild. Εδώ κηρύχθηκε η ανεξαρτησία του Ισραήλ το 0 από τον Μπεν Γκουριόν. Θα επισκεφθούμε επίσης την πρώτη εβραϊκή περιοχή της πόλης
israel-2201717-1280-1.jpg
Ημέρες 3: Γαλιλαία
Neve Tsedek
deserted-ruins-176906-1280-1.jpg
Ημέρα 4: Η Γαλιλαία και τα υψώματα του Γκολάν
στην περιοχή της Γιάφα. Πάνω στην Old Jaffa
jerusalem-1712855-1920-1.jpg
Ημέρα 5: Για Ιερουσαλήμ
θα δούμε ένα από τα βασικά λιμάνια της αρχαιότητας. Ο Ναός του Σολομώντα χτίστηκε με κέδρους που μεταφέρονταν μέσω αυτού του λιμανιού.
jerusalem-980328-1920-1.jpg
Ημέρα 6: Ιερουσαλήμ
Σήμερα θα πάμε 0 ο δρόμος για την αρχαία πόλη της Καισάρειας. Χτίστηκε από τον ευγενικό Ηρώδη και αφιερώθηκε στον Αύγουστο. Αυτό είναι παλιό! Το αμφιθέατρο και το υδραγωγείο είναι ακόμα άθικτα (τι μας έκαναν ποτέ οι Ρωμαίοι;). Στο δρόμο μας για τη Γαλιλαία
730203-viator-shutterstock-345383-2.jpg
7η μέρα: Γιαντ Βασέμ – Βηθλεέμ
θα επισκεφθούμε επίσης τις πόλεις Άκκο και Χάιφα. Θα περάσουμε με το αυτοκίνητο από τα κατάφυτα τοπία της Γαλιλαίας στο δρόμο για το νέο μας σπίτι για τις επόμενες δύο ημέρες. Ένας σύγχρονος ξενώνας ενός κιμπούτς. Μην ανησυχείς
080916rba23-1.jpg
Ημέρα 8: Η Masada και η Νεκρά Θάλασσα
είναι πολύ άνετο.
tel-aviv-gay-pride-6-1.jpg
Ημέρα 9: Τελ Αβίβ
Σήμερα το πρωί θα πάρουμε ένα τζιπ στα Υψίπεδα του Γκολάν και θα επισκεφτούμε τους Μπάνιας
img-6548-1-1.jpg
Ημέρα 10: Τελ Αβίβ Pride
η κύρια πηγή νερού για τον ποταμό Ιορδάνη. Τα υψώματα του Γκολάν προσαρτήθηκαν από το Ισραήλ μετά τον πόλεμο των έξι ημερών. Θα μάθουμε για τη στρατηγική του σημασία και θα επισκεφτούμε την αρχαία συναγωγή του Κατζρίν. Καθώς και έχει μεγάλη στρατιωτική σημασία
Γκέι Τελ Αβίβ
Ημέρα 11: Αναχώρηση
τα Υψίπεδα του Γκολάν είναι μια αναδυόμενη οινοπαραγωγική περιοχή. Θα επισκεφτούμε ένα boutique οινοποιείο
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα