Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο

Gay Group Trip:

Amsterdam And Rhine River Cruise

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε ένα μαγευτικό ταξίδι στην καρδιά της Ευρώπης, όπου κάθε πόλη κατά μήκος του ποταμού Ρήνου είναι ένα κρυμμένο στολίδι που περιμένει να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της αξέχαστης γκέι περιπέτειάς σας κρουαζιέρας.

Αυτή η πλήρης ναύλωση κρουαζιέρας αποκλειστικά LGBT+ στο Amadeus Queen υπόσχεται ένα ταξίδι όπως κανένα άλλο, όπου θα σας περιποιηθεί ένα αφοσιωμένο πλήρωμα σαράντα, όλα μέσα σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης και συντροφικότητας. Αυτή η σχολαστικά σχεδιασμένη διαδρομή εκτείνεται σε τέσσερις όμορφες χώρες: Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Αυτό το μαγευτικό ταξίδι ξεκινά από τη γραφική πόλη της Βασιλείας της Ελβετίας, θέτοντας τις βάσεις για μια εξαιρετική εξερεύνηση γεμάτη δέος και κατάπληξη. Καθώς γλιστράτε στα διαχρονικά νερά του Ρήνου, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη γοητεία του Στρασβούργου, την πλούσια ιστορία του Speyer, τη μαγευτική γοητεία του Ruedesheim, τη γραφική ομορφιά του Koblenz και τη ζωντανή ενέργεια της Κολωνίας. Τέλος, το ταξίδι σας κορυφώνεται στην πολυσύχναστη μητρόπολη του Άμστερνταμ, όπου θα σας συνεπάρει η μοναδική γοητεία της πόλης.

Αποκαλύψτε την ανεξερεύνητη ομορφιά αυτών των μαγευτικών πόλεων, να είστε βέβαιοι ότι οι πολυτελείς ομαδικές σας διακοπές στην Ευρώπη δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικές. Είτε απολαμβάνετε την τοπική κουζίνα, εξερευνάτε ιστορικά ορόσημα ή απλώς απολαμβάνετε τα γραφικά τοπία, αυτή η κρουαζιέρα προσφέρει μια πληθώρα εμπειριών που θα αφήσουν ένα διαρκές αποτύπωμα στην καρδιά σας.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Κυριακή 7 Ιουλίου 2025

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Κρουαζιέρα στον ποταμό Άμστερνταμ και Ρήνο

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

1η μέρα: Βασιλεία
Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, θα οδηγηθείτε ιδιωτικά στο ξενοδοχείο σας. Απολαύστε την ημέρα και το βράδυ στον ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε την πόλη με τον δικό σας ρυθμό.
2η μέρα: Βασιλεία
Αφού απολαύσετε το πρωινό στο ξενοδοχείο, ξεκινήστε μια περιήγηση στην πόλη στα βασικά αξιοθέατα της Βασιλείας, που περιλαμβάνει το Basel Münster, το δημαρχείο και την πλατεία της αγοράς. Μετά την ξενάγηση, η υπόλοιπη ημέρα είναι δική σας για να εξερευνήσετε τη γοητευτική πόλη της Βασιλείας με τον δικό σας ρυθμό.
3η μέρα: Βασιλεία
Σήμερα, μετά το πρωινό, θα επισκεφθείτε τον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης ζυθοποιίας Rothaus για γευσιγνωσία μπύρας και μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε μια γραφική διαδρομή προς το Amadeus Queen. Κατά την επιβίβαση, θα λάβετε ένα θερμό καλωσόρισμα και θα βρείτε την προετοιμασμένη καμπίνα σας. Αφού τακτοποιηθείτε, εγγραφείτε στην ομάδα σας για ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος, δείπνο και ψυχαγωγία φιλική προς τους LGBT.
4η μέρα: Στρασβούργο
Θα πλεύσουμε μια νύχτα στην περιοχή της Αλσατίας της Γαλλίας, που κάποτε ήταν τόσο σκληρή με τη Γερμανία στις πιο σκοτεινές μέρες της Ευρώπης. Περάστε το πρωί εξερευνώντας αυτόν τον προορισμό, επισκεπτόμενοι γραφικά τοπία, ρομαντικά χωριά και τη διάσημη διαδρομή του κρασιού. Το απόγευμα θα φτάσετε στο Στρασβούργο, μια πόλη με μια γοητευτική παλιά πόλη για εξερεύνηση. Απολαύστε μια περιήγηση με τα πόδια στην ιστορική παλιά πόλη πριν απολαύσετε μια ονειρική περιήγηση με σκάφος στον ποταμό. Θα ταξιδέψετε στη Γερμανία αργά το βράδυ.
5η μέρα: Speyer/Mannheim
Στο Speyer, εξερευνήστε την ιστορική πόλη με τον ρωμανικό αυτοκρατορικό καθεδρικό ναό, την μπαρόκ Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος, την Παλιά Πύλη και το μεσαιωνικό Judenhof, μια σημαντική εβραϊκή τοποθεσία. Μάθετε για την πλούσια εβραϊκή ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από 1,000 χρόνια. Στο Mannheim, επισκεφθείτε τη Χαϊδελβέργη, μια γραφική πανεπιστημιακή πόλη στον ποταμό Neckar. Εξερευνήστε την καλοδιατηρημένη μπαρόκ Παλιά Πόλη, ξεκινώντας με μια επίσκεψη στο εμβληματικό Κάστρο της Χαϊδελβέργης. Απολαύστε την πανοραμική θέα από τη βεράντα του κάστρου. Στη συνέχεια, κάντε μια βόλτα στη γοητευτική παλιά πόλη, συμπεριλαμβανομένης της γέφυρας Karl-Theodor, της Εκκλησίας του Αγίου Πνεύματος και του δημαρχείου. Το βράδυ θα πλεύσετε προς το Rüdesheim.
6η μέρα: Rüdesheim/Koblenz
Το πρωί θα φτάσετε στο Rüdesheim, μια οινοποιητική πόλη. Κάντε μια γραφική βόλτα με το τραμ στο Winzerexpress μέσα από τη γραφική κοιλάδα του Ρήνου. Επισκεφθείτε ένα τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσετε τοπικά κρασιά και να εξερευνήσετε το ιστορικό Drosselgasse, έναν γοητευτικό λιθόστρωτο δρόμο γεμάτο με μισό ξύλο οινοποιεία, εστιατόρια και καταστήματα που χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα. Στη συνέχεια θα φτάσουμε σε μια από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας, το Koblenz. Ξεκινήστε μια περιήγηση με τα πόδια στους ρομαντικούς παράδρομους της, όπως η Βασιλική του Αγίου Κάστωρ και η Εκκλησία της Παναγίας. Στη συνέχεια, ζήστε μια βόλτα με τελεφερίκ στο εντυπωσιακό φρούριο Ehrenbreitstein, το δεύτερο μεγαλύτερο διατηρητέο ​​φρούριο στην Ευρώπη. Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία του, τις ποικίλες εκθέσεις και την εκπληκτική του θέα.
Ημέρα 7: Cochem
Το απόγευμα, εξερευνήστε το Cochem, μια γοητευτική πόλη στη γραφική κοιλάδα του κρασιού Moselle. Κάντε μια περιήγηση στην πόλη στα στενά, δαιδαλώδη δρομάκια της. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το εντυπωσιακό κάστρο Reichsburg, σκαρφαλωμένο σε έναν απόκρημνο βράχο ψηλά πάνω από την πόλη. Απολαύστε την πανοραμική θέα στην κοιλάδα του Μοζέλα, τους αμπελώνες και την παλιά πόλη. Μέσα στο κάστρο, ανακαλύψτε μια συλλογή από αναγεννησιακά και μπαρόκ έπιπλα και άλλους θησαυρούς που κάποτε ανήκαν στην οικογένεια Ravene, η οποία αργότερα τα δώρισε στην πόλη Cochem για δημόσια απόλαυση.
Ημέρα 8: Κολωνία
Εξερευνήστε τη ζωντανή Κολωνία, γνωστή για την πλούσια ιστορία και τον εμβληματικό καθεδρικό ναό της Κολωνίας. Περπατήστε σε ιστορικούς δρόμους και πλατείες όπως το Alter Markt και το Heumarkt. Ο καθεδρικός ναός, με τα πανύψηλα κωδωνοστάσια του, είναι το πιο διάσημο μνημείο της Γερμανίας. Ολοκληρώστε με ένα ποτήρι Kölsch, τη διάσημη μπύρα της Κολωνίας.
9η μέρα: Άμστερνταμ
Μετά το πρωινό, θα φτάσετε στο Άμστερνταμ, την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Κάποτε ένα μικρό ψαροχώρι, άνθισε σε ένα σημαντικό παγκόσμιο λιμάνι κατά τη διάρκεια της Ολλανδικής Χρυσής Εποχής. Σήμερα, διαθέτει ένα μεγάλο ιστορικό κέντρο με 7,500 καταγεγραμμένα ιστορικά κτίρια και ρυμοτομία που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Η περιήγηση στην πόλη περιλαμβάνει ορόσημα όπως το Βασιλικό Παλάτι, τα κανάλια και τη συνοικία των μουσείων. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με μια γραφική κρουαζιέρα στο κανάλι.
Ημέρα 10: Αναχώρηση
Σήμερα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα