Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική

Gay Group Trip:

Luxury Safari in Africa

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ελάτε μαζί με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες σας για μια μαγευτική περιπέτεια 12 ημερών στους πιο εμβληματικούς προορισμούς της Νότιας Αφρικής σε αυτό το πολυτελές ομαδικό γκέι ταξίδι.

Το ταξίδι σας ξεκινά στην καρδιά του Κέιπ Τάουν, μιας πόλης γεμάτη χαρακτήρα, από το εκπληκτικό σκηνικό του Table Mountain μέχρι την πολυσύχναστη προκυμαία και τους ιστορικούς δρόμους. Απολαύστε τις πλούσιες γεύσεις της τοπικής κουζίνας, νιώστε τον ρυθμό των διαφορετικών πολιτισμών της και παρασυρθείτε από τη ζεστασιά των ανθρώπων της.

Από τα φώτα της πόλης, θα μπείτε στη συνέχεια στην άγρια ​​καρδιά της Αφρικής - συγκεκριμένα στο Sabi Sands Game Reserve. Εδώ, στην αδάμαστη ερημιά, ζήστε τη συγκίνηση της παρακολούθησης των «Big Five» σε συναρπαστικά παιχνίδια. Το καταφύγιο, γνωστό για τις προσπάθειές του για τη διατήρηση, προσφέρει προσωπικές συναντήσεις με τη φύση που θα σας αφήσουν δέος.

Το μεγάλο φινάλε του ταξιδιού σας είναι οι μαγευτικοί καταρράκτες Victoria στη Ζιμπάμπουε. Γίνετε μάρτυρας της βροντερής δύναμης ενός από τους μεγαλύτερους καταρράκτες στον κόσμο, ξεκινήστε μια συγκλονιστική βόλτα με ελικόπτερο για μια πανοραμική θέα και απολαύστε την ήρεμη ομορφιά μιας κρουαζιέρας στο ηλιοβασίλεμα στον ποταμό Ζαμβέζη.

Αυτή η αποκλειστική περιήγηση, που δημιουργήθηκε με γνώμονα την κοινότητα LGBT+, συνδυάζει την πολυτελή άνεση με το πνεύμα της αφρικανικής περιπέτειας. Κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2025

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1: Κέιπ Τάουν
Ημέρα 1: Κέιπ Τάουν
Η περιπέτειά σας ξεκινά στην καρδιά του Κέιπ Τάουν, μιας πόλης που φημίζεται για τα εκπληκτικά τοπία και τη ζωντανή κουλτούρα της. Από τη στιγμή που προσγειώνεστε, το πνεύμα της πόλης σας αγκαλιάζει καθώς οδηγείστε στο εμβληματικό Belmond Mount Nelson Hotel. Αυτό το πολυτελές καταφύγιο, φωλιασμένο στους πρόποδες του Table Mountain, προσφέρει μια όαση άνεσης. Το βράδυ ξετυλίγεται με μια οικεία υποδοχή καλωσορίσματος, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να συνδεθείτε με τους συνταξιδιώτες. Ένα σχολαστικά προετοιμασμένο δείπνο στο ξενοδοχείο σηματοδοτεί την αρχή του γαστρονομικού ταξιδιού σας στη Νότια Αφρική, θέτοντας τις βάσεις για τις ζωντανές γεύσεις και τις πλούσιες εμπειρίες που σας περιμένουν.
Ημέρα 2: Κέιπ Τάουν
Ημέρα 2: Κέιπ Τάουν
Ξυπνήστε στη γραφική ομορφιά του Κέιπ Τάουν, μιας πόλης που συνδυάζει αβίαστα το φυσικό μεγαλείο με τον αστικό ενθουσιασμό. Η μέρα σας ξεκινά με μια εξερευνητική περιήγηση, βυθίζοντας στην καρδιά της πόλης και κορυφώνεται με τη συναρπαστική ανάβαση στο Table Mountain. Η θέα από την κορυφή προσφέρει μια πανοραμική αγκαλιά της πόλης από κάτω. Το απόγευμα, μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυριάδες θαύματα της πόλης. Μπορεί να επιλέξετε να βυθιστείτε στην ιστορική αφήγηση του νησιού Robben ή να χαθείτε στην πολυσύχναστη ενέργεια των τοπικών αγορών και δρόμων. Πέφτει το βράδυ του Ss, η περιπέτεια της ημέρας μεταβαίνει στο γαλήνιο κτήμα κρασιού De Grendel. Εδώ, ανάμεσα στους κυλιόμενους αμπελώνες, θα απολαύσετε ένα κοκτέιλ ηλιοβασιλέματος και ένα δείπνο που συμπυκνώνει τη γαστρονομική ικανότητα της περιοχής, όλα αυτά ενώ η μέρα μετατρέπεται σε μια αστρική αφρικανική νύχτα.
3η μέρα: Χερσόνησος του Ακρωτηρίου
3η μέρα: Χερσόνησος του Ακρωτηρίου
Το σημερινό ταξίδι σας παρασύρει στα μαγευτικά τοπία της χερσονήσου του Ακρωτηρίου. Θαυμάστε τη φυσική μεγαλοπρέπεια του Ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας, ενός ιστορικού ορόσημου που ψιθυρίζει ιστορίες ναυτικών και εξερευνητών από περασμένους αιώνες. Η βόλτα με τελεφερίκ προς την κορυφή αποκαλύπτει μερικές εκπληκτικές πανοραμικές όψεις που εκτείνονται στον ορίζοντα. Το μεσημεριανό γεύμα θα είναι μια γιορτή των τοπικών γεύσεων, μια απόδειξη της πλούσιας γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής. Το απόγευμα, μια επίσκεψη στην παραλία Boulders προσφέρει μια απολαυστική συνάντηση με τη διάσημη αποικία αφρικανικών πιγκουίνων, μια γοητευτική και αξέχαστη εμπειρία. Καθώς η νύχτα πέφτει, η ζωντανή κουζίνα και η νυχτερινή ζωή του Κέιπ Τάουν ξυπνούν, προσκαλώντας σας να αφεθείτε στην κοσμοπολίτικη γοητεία του.
4η μέρα: Cape Winelands
4η μέρα: Cape Winelands
Η ουσία του σήμερα αποτυπώνεται στις καταπράσινες κοιλάδες και τους κυλιόμενους λόφους του Cape Winelands. Το Stellenbosch και το Franschhoek περιμένουν την εξερεύνηση σας, οι αμπελώνες τους μια ταπισερί από πράσινο και χρυσό. Κάθε γευσιγνωσία κρασιού είναι απόδειξη της αμπελουργικής φινέτσας της περιοχής. Μέσα σε αυτό το γραφικό μεγαλείο, το Boschendal Estate παρουσιάζει ένα πολυτελές πικνίκ, μια γιορτή όχι μόνο για τον ουρανίσκο αλλά και για την ψυχή. Καθώς επιστρέφετε στο Κέιπ Τάουν, η πολιτιστική ταπετσαρία της πόλης προσκαλεί περαιτέρω εξερεύνηση. Είτε πρόκειται για τις τέχνες, τη μουσική ή απλά τον παλμό της νυχτερινής ζωής της πόλης, η βραδιά είναι ένας καμβάς για το δικό σας σχέδιο.
Ημέρα 5: Κέιπ Τάουν προς Sabi Sands
Ημέρα 5: Κέιπ Τάουν προς Sabi Sands
Μετάβαση από την κοσμοπολίτικη γοητεία του Κέιπ Τάουν στην ακατέργαστη ομορφιά της αφρικανικής ερημιάς. Μια πτήση προς το αεροδρόμιο Skukuza είναι η πύλη για την επόμενη περιπέτειά σας στο Sabi Sabi Bush Lodge. Εδώ, φωλιασμένο στην καρδιά του αποθεματικού παιχνιδιού, ξεκινά η εμπειρία σαφάρι. Οι έμπειροι οδηγοί σας οδηγούν στα αδέσμευτα τοπία στα παιχνίδια, προσφέροντας προσωπικές συναντήσεις με τη μαγευτική άγρια ​​ζωή της Αφρικής. Το ίδιο το καταφύγιο είναι ένα καταφύγιο άνεσης, όπου τα γκουρμέ γεύματα και το γαλήνιο περιβάλλον επιτρέπουν στιγμές προβληματισμού και χαλάρωσης μέσα στον ενθουσιασμό του θάμνου.
6η μέρα: Sabi Sands
6η μέρα: Sabi Sands
Αγκαλιάστε την αυγή με ένα παιχνίδι νωρίς το πρωί, ένα ταξίδι στην καρδιά της αφρικανικής ερημιάς. Κάθε σαφάρι είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσετε το ξύπνημα του θάμνου, τον αέρα γεμάτο με ήχους και τοπία άγριας ζωής. Το καταφύγιο προσφέρει ένα γαλήνιο διάλειμμα για χαλάρωση και φαγητό, μια ευκαιρία να μοιραστείτε ιστορίες και εμπειρίες με άλλους τυχοδιώκτες. Καθώς ο ήλιος δύει, ένα άλλο παιχνίδι με το παιχνίδι προσφέρει νέες ανακαλύψεις, το αφρικανικό τοπίο λουσμένο στις χρυσές αποχρώσεις του βράδυ. Το δείπνο είναι μια υπόθεση γαστρονομικής απόλαυσης, ένας τέλειος συνδυασμός με τις περιπέτειες της ημέρας και τα εκλεκτά κρασιά της Νότιας Αφρικής.
7η μέρα: Sabi Sands
7η μέρα: Sabi Sands
Ξεκινήστε άλλη μια απολαυστική μέρα στο Sabi Sabi Bush Lodge με ένα συναρπαστικό πρωινό σαφάρι. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνετε την κατανόησή σας για την αφρικανική έρημο, ίσως εστιάζοντας στο ενδιαφέρον «Small Five». Μετά τη συναρπαστική διαδρομή, το καταφύγιο γνέφει με την ήρεμη ατμόσφαιρα. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε χαλαρές στιγμές δίπλα στην πισίνα ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια αναζωογονητική περιποίηση σπα. Η ημέρα κορυφώνεται με ένα μαγευτικό σαφάρι στο ηλιοβασίλεμα, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες να θαυμάσετε την εκπληκτική άγρια ​​ζωή. Καθώς πέφτει η νύχτα, συγκεντρωθείτε για ένα πλούσιο δείπνο, μοιραζόμενοι ιστορίες και εμπειρίες κάτω από τον έναστρο αφρικανικό ουρανό.
8η μέρα: Sabi Sands
8η μέρα: Sabi Sands
Η τελευταία σας πλήρης μέρα στην αγκαλιά του αφρικανικού θάμνου στο Sabi Sabi Bush Lodge είναι μια ευκαιρία να μετρήσετε κάθε στιγμή. Ασχοληθείτε με τους ειδικούς σας οδηγούς για μια τελευταία περιπέτεια, ίσως αναζητώντας οποιαδήποτε άπιαστη άγρια ​​ζωή δεν έχετε ακόμη συναντήσει. Απολαύστε την υποδειγματική φιλοξενία του καταλύματος, απολαμβάνοντας νόστιμα γεύματα και απολαμβάνοντας το γαλήνιο περιβάλλον. Καθώς συγκεντρώνεστε για ένα ειδικό αποχαιρετιστήριο δείπνο, σκεφτείτε τις αξέχαστες αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν και τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν με τους συνταξιδιώτες, όλα με φόντο την αφρικανική ερημιά.
Ημέρα 9: Sabi Sands στους καταρράκτες Victoria
Ημέρα 9: Sabi Sands στους καταρράκτες Victoria
Πείτε αντίο στο μαγευτικό Sabi Sands καθώς ξεκινάτε το ταξίδι σας στους μαγευτικούς καταρράκτες Victoria. Κατά την άφιξη, το ιστορικό Victoria Falls Hotel σας καλωσορίζει με την αποικιακή γοητεία και την κομψότητά του. Απόψε, βυθιστείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο εστιατόριο Jungle Junction του ξενοδοχείου, όπου το πνεύμα της Αφρικής γιορτάζεται μέσα από τη γευστική κουζίνα και τη ζωντανή ατμόσφαιρα.
Ημέρα 10: Victoria Falls
Ημέρα 10: Victoria Falls
Σήμερα, θαυμάστε την τεράστια δύναμη και την ομορφιά των καταρρακτών Victoria σε μια ξενάγηση με τα πόδια. Αυτό το φυσικό θαύμα προσφέρει ένα θέαμα από βρυχηθέντα νερά και ουράνια τόξα, μια πραγματικά ταπεινή εμπειρία. Το απόγευμα, θα ανεβείτε στους ουρανούς για μια εντυπωσιακή πτήση με ελικόπτερο πάνω από τους καταρράκτες, προσφέροντας μια διαφορετική προοπτική. Η βραδιά είναι ελεύθερη για να αφεθείτε στην τοπική γαστρονομία, εξερευνώντας γεύσεις που λένε την ιστορία της Ζιμπάμπουε.
Ημέρα 11: Victoria Falls
Ημέρα 11: Victoria Falls
Το πρωί προσφέρει μια ευκαιρία για συναρπαστικές περιηγήσεις περιπέτειας. Είτε πρόκειται για φερμουάρ, είτε για περιήγηση με κουβούκλιο, είτε για τολμηρή κούνια στο φαράγγι, όσοι αναζητούν τη συγκίνηση έχουν πολλά να διαλέξουν. Εναλλακτικά, απολαύστε ένα χαλαρωτικό πρωινό στο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας τη γαλήνια ατμόσφαιρα. Το απόγευμα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την τοπική αγορά χειροτεχνίας για μοναδικά αναμνηστικά. Η μέρα σας ολοκληρώνεται με μια πολυτελή κρουαζιέρα δείπνου στον ποταμό Ζαμβέζη, ένα γαλήνιο ταξίδι κάτω από τον έναστρο αφρικανικό ουρανό.
Ημέρα 12: Αναχώρηση
Ημέρα 12: Αναχώρηση
Απολαύστε ένα χαλαρό πρωινό στο ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές της αφρικανικής σας περιπέτειας. Καθώς μεταφέρεστε στο Αεροδρόμιο Victoria Falls, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε την πλούσια ταπετσαρία εμπειριών και αναμνήσεων που έχετε συγκεντρώσει, ένα ταξίδι που θα μείνει στην καρδιά σας για μια ζωή.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα