Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία

Gay Group Trip:

Luxury Andalucia Spanish Tour

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε ένα ταξίδι στην Ανδαλουσία της Ισπανίας, όπου η ιστορία, ο πολιτισμός και τα μαγευτικά τοπία συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Αυτή η εννέα ημερών περιπέτεια ομοφυλοφίλων θα σας βυθίσει στην πλούσια ταπετσαρία της Ανδαλουσίας, μιας χώρας γεμάτη μαυριτανική κληρονομιά και μεσογειακή γοητεία.

Καθώς εξερευνάτε τις μαγευτικές πόλεις της Σεβίλλης, της Κόρδοβα, της Ρόντα, του Κάδιθ, της Γρανάδας, της Μάλαγα και της Μίχας, θα ανακαλύψετε τη διαχρονική γοητεία αυτής της περιοχής. Από τα ιστορικά θαύματα της Κόρδοβα μέχρι την παράκτια ομορφιά του Κάντιθ, κάθε προορισμός προσφέρει μια μοναδική προοπτική στην ποικιλόμορφη κληρονομιά της Ανδαλουσίας.

Αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις, από εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin μέχρι παραδοσιακά τάπας και Paella, συνοδευόμενα από τοπικά κρασιά που θα ενθουσιάσουν τις γεύσεις σας. Βυθιστείτε στην καρδιά του πολιτισμού της Ανδαλουσίας καθώς παρακολουθείτε αυθεντικές παραστάσεις Flamenco, εξερευνήστε το εμβληματικό παλάτι της Αλάμπρα και περπατήστε στα γραφικά λευκά χωριά φωλιασμένα στα βουνά.

Με πολυτελή καταλύματα, ειδικούς οδηγούς, άμεση πρόσβαση στα αξιοθέατα και τη συντροφικότητα των συνταξιδιωτών, αυτή η περιήγηση στην Ανδαλουσία του 2025 υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και την απόλυτη ομορφιά της νότιας Ισπανίας.

Ελάτε μαζί με τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες σε αυτό το ταξίδι στην Ανδαλουσία, όπου η κληρονομιά των Μαυριτανών συναντά τη σύγχρονη πολυτέλεια, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ημερομηνίες αναχώρησης

3 Οκτωβρίου 2025 Πέμπτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής περιήγηση στην Ισπανία στην Ανδαλουσία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

1η μέρα: Σεβίλλη
1η μέρα: Σεβίλλη
Καλώς ήρθατε στη Σεβίλλη, την καρδιά της Ανδαλουσίας, όπου οι συνθέτες όπερας βρήκαν έμπνευση. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει την ομαλή μεταφορά σας στο 5 αστέρων κατάλυμα σας, το Hotel Alfonso XIII. Το βράδυ, βυθιστείτε στην ομορφιά της Σεβίλλης με μια εκδρομή με πλοίο στον ποταμό Γουαδαλκιβίρ. Χαλαρώστε και απολαύστε τη μοναδική θέα της πόλης από το νερό. Αργότερα, ελάτε μαζί μας για ένα δείπνο καλωσορίσματος στο βραβευμένο εστιατόριο Abades Triana, με θέα στον ποταμό και την ιστορική Σεβίλλη.
2η μέρα: Σεβίλλη
2η μέρα: Σεβίλλη
Η Σεβίλλη, μια πόλη με κρυμμένους θησαυρούς και ζωντανή ενέργεια, περιμένει την εξερεύνηση σας. Μετά το πρωινό, απολαύστε μια ολοκληρωμένη περιήγηση στη Σεβίλλη, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής βόλτας με άμαξα. Επισκεφθείτε εμβληματικά ορόσημα όπως η La Giralda, το El Alcazar της Σεβίλλης και η Plaza de Toros de La Maestranza. Απολαύστε ένα γεύμα αργά στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Ispal, γνωστό για την αφοσίωσή του στα τοπικά υλικά. Ο σεφ Antonio Bort είναι πρωταθλητής της Σεβίλλης κουζίνας. Το απόγευμα, βουτήξτε στον κόσμο της φολκλόρ του φλαμένκο στο Μουσείο Φλαμένκο Cristina Hoyos, ένα πολιτιστικό που πρέπει να επισκεφθείτε.
3η μέρα: Σεβίλλη/Κόρδοβα
3η μέρα: Σεβίλλη/Κόρδοβα
Καθώς ο ήλιος ανατέλλει πάνω από τη Σεβίλλη, ένα μαγευτικό ταξίδι ξετυλίγεται καθώς ταξιδεύετε στην ιστορική πόλη της Κόρδοβα. Μετά από ένα απολαυστικό πρωινό, θα μαγευτείτε από τη γραφική ομορφιά της περιοχής της Κόρδοβα, με τη γραφική θέα στο καταπράσινο τοπίο του Γκουανταλκιβίρ. Η παλιά πόλη της Κόρδοβας είναι μια ζωντανή απόδειξη της πλούσιας ιστορίας της, συνδυάζοντας αρχιτεκτονικές επιρροές από τον βυζαντινό, το Westgothen, τον μαυριτανικό και τον εβραϊκό πολιτισμό. Οι γοητευτικοί δρόμοι και τα κτίρια δίνουν ζωή στο παρελθόν. Το μεσημεριανό γεύμα στο Bodegas Campos, που βρίσκεται στην ιστορική αραβική συνοικία της Κόρδοβα, υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις όπως το "Ajoblanco" και το "Rabo de Toro". Επιστρέφοντας στη Σεβίλλη, το βράδυ στο Casa Aníbal προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Η Ημέρα 3 συνδυάζει πολιτιστική εξερεύνηση και γαστρονομικές απολαύσεις, αφήνοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις από την περιπέτειά σας στην Ανδαλουσία.
4η μέρα: Σεβίλλη/Καντίζ
4η μέρα: Σεβίλλη/Καντίζ
Μετά το πρωινό, θα εξερευνήσετε το Κάδιθ, μια από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης που ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 3,000 χρόνια. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τον καθεδρικό ναό, τις εκκλησίες Santa Cruz και San Felipe Neri και τα ιστορικά τείχη της πόλης. Για μεσημεριανό, επιλέξτε από δύο επιλογές: Επιλογή 1: «Balandro» - Μεσογειακή κουζίνα, διάσημη για το «pescaito frito» (τηγανητό ψάρι). Επιλογή 2: "El Faro de Cádiz" - Επίσης γνωστό για τα τηγανητά ψάρια του. Το βράδυ, δειπνήστε στη: Επιλογή 1: "El Pintón" - Μεγάλη ποικιλία φαγητών σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Επιλογή 2: "Robles Placentines" - Αυθεντικά πιάτα της Ανδαλουσίας σε ρουστίκ περιβάλλον.
5η μέρα: Σεβίλλη/Ρόντα/Μάλαγα
5η μέρα: Σεβίλλη/Ρόντα/Μάλαγα
Μετά το πρωινό και το check-out, θα ξεκινήσετε μια περιήγηση στη Ronda πριν κατευθυνθείτε στη Μάλαγα. Εξερευνήστε την πλούσια ιστορία της Ronda, τα παραδοσιακά αρχοντικά και τις εμβληματικές τοποθεσίες, όπως η αρένα ταυρομαχιών, το Puente Nuevo (διάσημη γέφυρα του φαραγγιού), η Sta. Maria la Mayor, Casa de Don Bosco και γοητευτικοί δρόμοι της παλιάς πόλης. Μετά την ξενάγηση, απολαύστε γευσιγνωσία ελαιολάδου και μεσημεριανό γεύμα στο LA Organic, γνωστό για την 100% βιολογική παραγωγή ελαιολάδου. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Philippe Starck ενισχύει την εμπειρία του ελαιολάδου με την αφηρημένη τέχνη. Στη Μάλαγα, τακτοποιήστε στο δωμάτιό σας και ελάτε μαζί με τους συνταξιδιώτες σας για μια δεξίωση κοκτέιλ στο Kaleido.
6η μέρα: Μάλαγα
6η μέρα: Μάλαγα
Μετά το πρωινό, βυθιστείτε στον πολιτιστικό πλούτο της Μάλαγα, της μαγευτικής πρωτεύουσας της Costa del Sol, γνωστής για την τεράστια ιστορική και καλλιτεχνική της γοητεία. Η Μάλαγα, η γενέτειρα του Πάμπλο Πικάσο, προσφέρει μια μοναδική γοητεία παρθένα από τον υπερβολικό τουρισμό. Εξερευνήστε τα μικρά καταστήματα και τις μπουτίκ της πόλης, ιδανικά για τους λάτρεις των αγορών. Τα φιλόξενα μπαρ και τα καφέ κατά μήκος των δρόμων σας δελεάζουν με το «Café con leche» ή το τυπικό κρασί της Μάλαγα, συνοδευόμενο από νόστιμα τάπας — μια αληθινή μεσογειακή εμπειρία. Ξεκινήστε μια μισή μέρα γαστρονομική περιήγηση, εξερευνώντας τη Μάλαγα μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματά της. Επισκεφθείτε την αγορά Atarazanas, το Casa Aranda και τα καταστήματα αποξηραμένων φρούτων στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας έναν γύρο τάπας. Το γεύμα σας περιμένει στο Bodega "El Pimpi", ένα αυθεντικό κατάλυμα με συναρπαστική ιστορία, τώρα ένα φιλόξενο μπαρ-εστιατόριο που προσφέρει τοπικές λιχουδιές και εξαιρετικό κρασί. Για δείπνο, κατευθυνθείτε στο εστιατόριο Batik στον 4ο όροφο ενός κεντρικού ξενώνα. Απολαύστε διαφορετικές κουζίνες, από την παραδοσιακή κουζίνα της Μάλαγα έως τα μοντέρνα πιάτα, ενώ θα απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο φρούριο της πόλης Alcazaba και στο ρωμαϊκό θέατρο.
7η μέρα: Γρανάδα/Μάλαγα
7η μέρα: Γρανάδα/Μάλαγα
Μετά το πρωινό, ξεκινήστε μια μαγευτική περιήγηση στην Αλάμπρα, ένα από τα πιο αξιόλογα μνημεία της Ισπανίας. Εξερευνήστε προσεκτικά περιποιημένους κήπους και την ιστορική Alcazaba, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη συνοικία Albaycín, το Sacromonte και τη Σιέρα Νεβάδα. Το αποκορύφωμα της ξενάγησης είναι το Palacio Nazaríes (Παλάτι των Ναζαρίων), ένα αριστούργημα του 14ου αιώνα διακοσμημένο με ζωγραφισμένα πλακάκια, περίπλοκες επιγραφές και αστραφτερές πισίνες. Εξερευνήστε τους κήπους με αναβαθμίδες του Generalife στη γειτονική πλαγιά του λόφου, με τα σιντριβάνια με καταρράκτες και την πλούσια βλάστηση. Το μεσημεριανό γεύμα στο Parador de Granada, ένα μοναστήρι του 15ου αιώνα με αραβικές και χριστιανικές επιρροές, προσφέρει κορυφαία ανδαλουσιανή κουζίνα. Επισκεφθείτε το Finca La Fresneda, μια αγροτική φάρμα στα βουνά Μάλαγα, για μια γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με τοπικά τυριά. Εξερευνήστε την κουλτούρα του κρασιού και αφεθείτε σε ένα μεσημεριανό γεύμα σε στιλ μπάρμπεκιου ή παραδοσιακή παέγια. Διατίθενται προαιρετικές δραστηριότητες οινοποίησης.
Ημέρα 8: Mijas/Málaga
Ημέρα 8: Mijas/Málaga
Μετά το πρωινό, εξερευνήστε το Mijas, ένα γοητευτικό λευκό χωριό στα βουνά Costa del Sol, που προσφέρει μια ματιά στην αγροτική Ανδαλουσία. Κάντε μια βόλτα στους ιστορικούς δρόμους της, επισκεφθείτε βασικά μνημεία και απολαύστε την εξαιρετική θέα στην Costa del Sol. Μεσημεριανό γεύμα στο "El Mirlo Blanco", ένα εστιατόριο στην καρδιά του Mijas, προσφέρει απολαυστική κουζίνα με όμορφη θέα στο χωριό. Επιστροφή στη Μάλαγα για ένα παραδοσιακό ισπανικό δείπνο στο εστιατόριο Los Patios de Beatas, που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο. Καθώς η ξενάγηση ολοκληρώνεται, απολαύστε ένα παραδοσιακό ισπανικό μεσημεριανό γεύμα με ψάρι στη Nerja και μια περιήγηση στην πόλη της Μάλαγα.
9η μέρα: Μάλαγα
9η μέρα: Μάλαγα
Καθώς το ταξίδι σας φτάνει στο τέλος του, θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη και άνετη αναχώρηση για εσάς. Μετά από ένα χορταστικό πρωινό, ήρθε η ώρα να αναχωρήσετε από το ξενοδοχείο σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα παρέχει μια βολική υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο της Μάλαγα, διασφαλίζοντας ότι η αναχώρησή σας θα είναι τόσο ομαλή και χωρίς άγχος όσο και το υπόλοιπο αξέχαστο ταξίδι σας. Ελπίζουμε να έχετε μαζί σας αγαπημένες αναμνήσεις από την Ανδαλουσία, τον πλούσιο πολιτισμό της, τις γαστρονομικές απολαύσεις και τη ζεστασιά των ανθρώπων της. Ασφαλή ταξίδια και hasta luego...
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα