Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα

Gay Group Trip:

Luxury Celtic Cruise

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Αυτή η πολυτελής κελτική περιπέτεια έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους απαιτητικούς LGBT πελάτες μας και ξεκινάει με το The World Voyager, ένα μικρό και πολυτελές πλοίο αποστολής. Ξεκινά από τη μαγευτική πόλη της Αμβέρσας του Βελγίου. Εδώ, η πλούσια ταπετσαρία της ιστορίας και της ζωντανής κουλτούρας θέτει τις βάσεις για ένα αξέχαστο ταξίδι.

Θα πλεύσετε πρώτα στα Isles of Scilly, για να γοητευτείτε από τη γαλήνια ομορφιά του St. Mary's. Αυτός ο γραφικός προορισμός, με τα καταπράσινα τοπία και τη γραφική γοητεία του, είναι ένα τέλειο προοίμιο για τις απόκρημνες και εκπληκτικές ακτές του Bantry στην Ιρλανδία.

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Galway, μια πόλη όπου η παραδοσιακή ιρλανδική κουλτούρα συγχωνεύεται άψογα με μια μοντέρνα, ζωντανή ατμόσφαιρα. Αυτή η πόλη είναι ένας πολιτιστικός κόμβος, γνωστή για τη ζωντανή καλλιτεχνική σκηνή και την πλούσια ιστορία της. Από εκεί, θα ταξιδέψετε στη γραφική ψαράδικη πόλη Killybegs στο Donegal, πριν πλεύσετε στα μεσαιωνικά τείχη της πόλης του Londonderry στη Βόρεια Ιρλανδία, προσφέροντας ιστορίες περασμένων εποχών.

Η Σκωτία περιμένει με τα τραχιά τοπία και την πλούσια κληρονομιά της. Το Tobermory είναι μια οπτική απόλαυση με την πολύχρωμη προκυμαία του, ενώ το Ullapool στα Highlands της Σκωτίας προσφέρει ηρεμία μέσα σε εκπληκτική φυσική ομορφιά. Στη συνέχεια, θα εξερευνήσετε τη σκανδιναβική κληρονομιά του Kirkwall στα νησιά Orkney πριν το ταξίδι σας κορυφωθεί στο Leith (Εδιμβούργο), όπου βρίσκεται το εμβληματικό Royal Yacht Britannia.

Σε όλο αυτό το ταξίδι, απολαύστε χαλαρές μέρες στη θάλασσα γεμάτες γέλιο, χορό και χαλάρωση. Γνωρίστε συνταξιδιώτες και απολαύστε μαζί την ομορφιά της ανακάλυψης.

Ημερομηνίες αναχώρησης

6 Ιουνίου 2025 Πέμπτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Πολυτελής Κελτική Κρουαζιέρα

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

1η ημέρα Αμβέρσα, Βέλγιο (Επιβίβαση)
1η ημέρα Αμβέρσα, Βέλγιο (Επιβίβαση)
Καλώς ήρθατε στην Αμβέρσα του Βελγίου, όπου θα επιβιβαστείτε στο World Voyager. Μιλήστε με τους ειδικούς μας στα πολυτελή ταξίδια εάν θέλετε να παρατείνετε το ταξίδι σας με μερικές μέρες στην Αμβέρσα πριν ξεκινήσετε την κρουαζιέρα. Τακτοποιήστε στην καμπίνα σας, απολαύστε ένα δείπνο καλωσορίσματος και προετοιμαστείτε για μια εβδομάδα πολυτέλειας, με πλούσιες εκδρομές, εξαιρετική κουζίνα και αξέχαστη διασκέδαση.
2η μέρα στη θάλασσα
2η μέρα στη θάλασσα
Απολαύστε μια μέρα στη θάλασσα, κρουαζιέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Απολαύστε μια μέρα γεμάτη χαλάρωση, διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας φιλική προς τους LGBT. Αφεθείτε στο σπα του πλοίου, απολαύστε τον ήλιο στο κατάστρωμα ή χάσετε τον εαυτό σας σε ένα καλό βιβλίο.
Ημέρα 3 Scilly Isles, Αγγλία
Ημέρα 3 Scilly Isles, Αγγλία
Ανακαλύψτε τη γοητεία του St. Mary's στα Isles of Scilly, έναν γραφικό προορισμό με λευκές αμμουδιές και ιστορικούς θησαυρούς. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε την Παλιά Πόλη και να απολαύσετε τη γαλήνια ομορφιά και την γαλήνια ατμόσφαιρα του νησιού.
Ημέρα 4 Bantry, Ιρλανδία
Ημέρα 4 Bantry, Ιρλανδία
Ζήστε τη μαγευτική ομορφιά και τη φιλοξενία του Bantry, County Cork. Εξερευνήστε το εκπληκτικό Bantry House and Gardens και ξεκινήστε γραφικές διαδρομές κατά μήκος του Wild Atlantic Way για να δείτε την παραδοσιακή γοητεία της Ιρλανδίας. Η ημέρα υπόσχεται ένα μείγμα από μαγευτικά τοπία και πολιτιστική βύθιση.
Ημέρα 5 Γκάλγουεϊ, Ιρλανδία
Ημέρα 5 Γκάλγουεϊ, Ιρλανδία
Το Galway είναι ένας ζωντανός πολιτιστικός κόμβος στη δυτική ακτή της Ιρλανδίας και προσφέρει μια πλούσια καλλιτεχνική σκηνή και ζωντανή ατμόσφαιρα. Περιπλανηθείτε στην πλατεία Eyre, την καρδιά της πόλης, γεμάτη καταστήματα, παμπ και φεστιβάλ. Απολαύστε παραδοσιακές ιρλανδικές παμπ και σύγχρονα εστιατόρια, καθένα από τα οποία προσφέρει μια γεύση από τη μοναδική γοητεία του Galway.
Ημέρα 6 Killybegs (Ντονεγκάλ), Ιρλανδία
Ημέρα 6 Killybegs (Ντονεγκάλ), Ιρλανδία
Το Killybegs στην κομητεία Donegal είναι μια γραφική ψαράδικη πόλη που αναδεικνύει τη θαλάσσια κληρονομιά της Ιρλανδίας. Περιπλανηθείτε στο πολυσύχναστο λιμάνι και τη ζωντανή αγορά θαλασσινών για μια αυθεντική τοπική εμπειρία.
7η ημέρα Londonderry, Βόρεια Ιρλανδία
7η ημέρα Londonderry, Βόρεια Ιρλανδία
Το Londonderry είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μεσαιωνικά τείχη της πόλης και τα εμβληματικά ορόσημα όπως το Guildhall. Η Γέφυρα της Ειρήνης συμβολίζει την ενότητα της πόλης, ενώ το Μουσείο Πύργου και οι γοητευτικοί δρόμοι της παλιάς πόλης αποκαλύπτουν το πλούσιο παρελθόν και το ζωντανό παρόν του Λονδίνου.
Ημέρα 8 Tobermory, Σκωτία
Ημέρα 8 Tobermory, Σκωτία
Το Tobermory στο Isle of Mull είναι γνωστό για την πολύχρωμη προκυμαία και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα. Εξερευνήστε μοναδικά καταστήματα, επισκεφτείτε γκαλερί τέχνης και μάθετε για την αποστακτική κληρονομιά της περιοχής στο Tobermory Distillery. Γραφικοί περίπατοι στο νησί αποκαλύπτουν τη φυσική ομορφιά του Mull.
Ημέρα 9 Ullapool, Σκωτία
Ημέρα 9 Ullapool, Σκωτία
Το Ullapool, φωλιασμένο στα Highlands της Σκωτίας, περιβάλλεται από μαγευτικά βουνά και τα γαλήνια νερά του Loch Broom. Είναι μια πύλη για τα μαγευτικά τοπία των Highlands. Επισκεφθείτε το Μουσείο Ullapool για να ρίξετε μια ματιά στην ιστορία της περιοχής και απολαύστε ήσυχους περιπάτους στην παραλία σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.
10η ημέρα Kirkwall, Σκωτία
10η ημέρα Kirkwall, Σκωτία
Το Kirkwall εδρεύει στα νησιά Orkney και είναι ένας θησαυρός της σκανδιναβικής κληρονομιάς. Απολαύστε την πλούσια ιστορία και τον μοναδικό πολιτισμό του νησιού και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο σας σε αυτό το συναρπαστικό και ιστορικό αρχιπέλαγος. Θα επισκεφθείτε τον μεσαιωνικό καθεδρικό ναό του St. Magnus, γνωστό ως «Φως στον Βορρά», καθώς και το συναρπαστικό Μουσείο Orkney.
Ημέρα 11 Leith (Εδιμβούργο), Σκωτία
Ημέρα 11 Leith (Εδιμβούργο), Σκωτία
Το Leith, η θαλάσσια περιοχή του Εδιμβούργου, συνδυάζει την ιστορική σημασία με τα σύγχρονα αξιοθέατα. Ανακαλύψτε τη ναυτική κληρονομιά στο Royal Yacht Britannia and Ocean Terminal. Το βράδυ θα εξερευνήσετε τη ζωντανή τοπική περιοχή ή θα απολαύσετε ψυχαγωγία φιλική προς τους LGBT εν πλω.
12η ημέρα Εδιμβούργο, Σκωτία
12η ημέρα Εδιμβούργο, Σκωτία
Το Εδιμβούργο, η πρωτεύουσα της Σκωτίας, είναι μια ταπισερί ιστορίας, πολιτισμού και αρχιτεκτονικής. Εδώ θα αποβιβάσετε την κρουαζιέρα σας. Εξερευνήστε το εμβληματικό Κάστρο του Εδιμβούργου, περιπλανηθείτε στο ιστορικό Royal Mile και επισκεφτείτε το Παλάτι του Holyroodhouse. Η πλούσια πολιτιστική σκηνή της πόλης προσφέρει μια πληθώρα από φεστιβάλ, θέατρα και γκαλερί.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα