Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty

Gay Group Trip:

Scotland's Majesty

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε μια 13ήμερη περιοδεία πολυτελείας LGBT στη Σκωτία, ένα ταξίδι που υφαίνει την καρδιά των μαγευτικών τοπίων και της πλούσιας ιστορίας της Σκωτίας, από το Inverness στη ζωντανή πρωτεύουσα του Εδιμβούργου. Αυτή η αποκλειστική περιήγηση είναι ειδικά σχεδιασμένη για την LGBTQI+ κοινότητα.

Η περιπέτειά σας ξεκινά στο Ινβερνές, γνωστό ως πρωτεύουσα των Χάιλαντς. Εξερευνήστε τα κάστρα και τα πεδία μάχης της περιοχής, εμβαθύνοντας στο ταραχώδες παρελθόν της Σκωτίας και απολαμβάνοντας το τοπικό φαγητό στα ορεινά.

Το ταξίδι συνεχίζεται στις γαλήνιες λίμνες του Λοχ Νες και του Λοχ Λόμοντ. Ζήστε την ομορφιά της οδογέφυρας Glenfinnan και ξεκινήστε μια αναζήτηση για να εντοπίσετε το άπιαστο τέρας του Λοχ Νες.

Στη συνέχεια, η ξενάγηση σας μεταφέρει ανατολικά στο Stirling για να δείτε τα περίφημα Kelpies, ακολουθούμενη από μια επίσκεψη στο St Andrews στο Βασίλειο του Fife. Εξερευνήστε την αρχαία πανεπιστημιακή πόλη του St Andrews, την πόλη του Dundee με το μουσείο V&A και το ιστορικό Κάστρο Glamis.

Το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας σας φέρνει στο Εδιμβούργο, τη γοητευτική πρωτεύουσα της Σκωτίας, την πιο συναρπαστική περίοδο της πόλης - το Edinburgh Festival Fringe και το Edinburgh International Festival. Απολαύστε ένα πολιτιστικό γλέντι με παραστάσεις και εκθέσεις που καλύπτουν κάθε γούστο. Και αν θέλετε να τολμήσετε περισσότερο, η Γλασκώβη, η ζωντανή πόλη της Σκωτίας, απέχει μόλις 45 λεπτά με το τρένο.

Ημερομηνίες αναχώρησης

12 Αυγούστου 2025 Δευτέρα

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Scotland's Majesty

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1-3 Ινβερνές
Ημέρα 1-3 Ινβερνές
Καλώς ήρθατε στο Inverness, όπου θα εγκατασταθείτε στο Ness Walk Hotel 5 αστέρων. Αφού τακτοποιηθείτε, εξερευνήστε την πόλη με τον ελεύθερο χρόνο σας. Κατευθυνθείτε στο ξενοδοχείο για μια δεξίωση καλωσορίσματος στις 5.30 μ.μ. για να συναντήσετε τους συνταξιδιώτες σας. Δεν περιλαμβάνεται δείπνο απόψε, επομένως είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε τα πολλά εστιατόρια στο Ινβερνές. Ξεκινήστε τη δεύτερη μέρα στο Ινβερνές με ένα χαλαρό πρωινό. Στη συνέχεια, απολαύστε μια περιήγηση στο Κάστρο Dunrobin, ένα από τα παλαιότερα κατοικημένα σπίτια της Σκωτίας, και στο συγκλονιστικό πεδίο μάχης Culloden. Η περιήγηση περιλαμβάνει μέτριο περπάτημα και διαρκεί περίπου οκτώ ώρες.
Ημέρα 3-6 Λοχ Λόμοντ
Ημέρα 3-6 Λοχ Λόμοντ
Η 3η μέρα ξεκινά με ένα ταξίδι από το Ινβερνές στη λίμνη Λόμοντ, περνώντας από τη λίμνη Λοχ Νες και το Φορτ Γουίλιαμ. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, τακτοποιήστε στο Cameron House Hotel 5 αστέρων για ένα ήρεμο βράδυ. Την επόμενη μέρα, θα απολαύσετε την εξερεύνηση του Loch Lomond σε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου, ακολουθούμενη από ένα χαλαρωτικό γεύμα στην κορυφή του λόφου ενώ θα απολαύσετε τη θέα στη γύρω περιοχή. Την 5η ημέρα, προσαρμόστε την εμπειρία σας με προαιρετικές δραστηριότητες όπως μια περιπέτεια με Rib Boat, ένα ταξίδι με υδροπλάνο ή μια επίσκεψη στο Κάστρο Inveraray. Εναλλακτικά, χαλαρώστε στο Cameron House Spa ή εξερευνήστε το τοπικό χωριό Luss. Η μέρα ολοκληρώνεται με ομαδικό δείπνο.
Ημέρα 6-9 St Andrews
Ημέρα 6-9 St Andrews
Η 6η μέρα ξεκινά με μια επίσκεψη στο Κάστρο του Stirling και τα περίφημα Kelpies, ακολουθούμενη από ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια, θα κάνετε check in στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Rusacks στο St Andrews. Απολαύστε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε το St Andrews, μια ιστορική παραθαλάσσια πόλη που φιλοξενεί ένα αρχαίο πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στο κοντινό Dundee για να εξερευνήσετε το V&A Museum of Design. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε στο Κάστρο Glamis για απογευματινό τσάι και θα ακολουθήσει μια βραδιά με κάρυ στο St Andrews. Η μέρα 8 είναι για προσωπική εξερεύνηση στο St Andrews, πριν από τη διαδρομή με το λεωφορείο στο Εδιμβούργο, όπου θα εξερευνήσετε τα γκέι μπαρ της πόλης.
Ημέρα 9-13 Εδιμβούργο
Ημέρα 9-13 Εδιμβούργο
Κατευθυνθείτε στο Εδιμβούργο, όπου θα μείνετε στο πανέμορφο ξενοδοχείο 5 αστέρων Kimpton Charlotte Square. Εξερευνήστε την Παλιά Πόλη του Εδιμβούργου την πρώτη σας γεμάτη μέρα, ένα μέρος πλούσιο σε μεσαιωνική αρχιτεκτονική και ιστορία. Απολαύστε μια μοναδική περιήγηση LGBTQI+ κοινωνικής ιστορίας με ξεναγούς ιστορικές προσωπικότητες, ακολουθούμενη από ελεύθερο χρόνο για περαιτέρω εξερεύνηση. Την επόμενη μέρα θα επισκεφθείτε τη Γλασκώβη για μια περιήγηση στην πόλη και απογευματινό τσάι ή θα εξερευνήσετε το αινιγματικό παρεκκλήσι Rosslyn. Την 11η ημέρα θα απολαύσετε ένα χαλαρό πρωινό στο Εδιμβούργο, πριν κατευθυνθείτε σε ένα κομψό κρατικό δείπνο στο Royal Yacht Britannia. Την 12η ημέρα, απολαύστε το Εδιμβούργο στον ελεύθερο χρόνο σας, ακολουθούμενο από το ζωντανό Royal Edinburgh Military Tattoo, που παρουσιάζει στρατιωτικές και πολιτιστικές επιδείξεις. Το ταξίδι σας ολοκληρώνεται την 13η ημέρα, όπου θα συνεχίσετε είτε για το επόμενο ταξίδι είτε για το ταξίδι σας προς το σπίτι.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα