Γκέι Βαρκελώνη

Gay Barcelona · Πολυτελή ξενοδοχεία

Η υπέροχη γκέι σκηνή της Βαρκελώνης, τα ιστορικά αξιοθέατα και η παραλία 5 χλμ προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες γκέι επισκέπτες κάθε χρόνο.

Τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία μας στη Βαρκελώνη ταξινομούνται ανά περιοχή:




Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία στη Βαρκελώνη.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στη Βαρκελώνη ανά περιοχή

Passeig de Gracia

Μία από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Βαρκελώνης, που απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την ομοφυλοφιλική περιοχή Eixample.

Η Passeig de Gràcia διαθέτει μια τεράστια γκάμα καταστημάτων, από προσιτά καταστήματα έως πολυτελείς μάρκες. Ο δρόμος στεγάζει επίσης διάσημα αξιοθέατα, όπως το Casa Amatller και το Casa Batlló.
ALMA Hotel GL Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer de Mallorca 269-271, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Καλόγουστο σχέδιο. Υπέροχο σπα και πισίνα.
Κομψό boutique ξενοδοχείο, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο. Το ALMA Hotel είναι ένα μοντέρνο αριστούργημα, με μινιμαλιστικό θέμα, με σπα με σάουνα, εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο.

Η τεχνολογία ξεκινά από την πόρτα του δωματίου. Δεν υπάρχουν κλειδιά εδώ. Αντίθετα, το δακτυλικό σας αποτύπωμα σαρώθηκε Τα δωμάτια είναι εξαιρετικά άνετα αλλά μοντέρνα.

Εξαιρετική τοποθεσία για τη γκέι σκηνή, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το γκέι μπαρ και κλαμπ στην περιοχή Eixample.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Mandarin Oriental Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Passeig de Gracia 38-40, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σύντομος περίπατος στα Gay Bars. Καταπληκτικά δωμάτια. Υπέροχο Spa.
Ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία Mandarin Oriental, που βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής της Βαρκελώνης - κοντά σε αξιοθέατα και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την γκέι συνοικία Eixample.

Το να πούμε ότι αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα στυλιζαρισμένο, θα ήταν υποτιμητικό. Πράγματι, οι εσωτερικοί χώροι είναι αρκετά θεαματικοί. Ακόμη και η βόλτα από την είσοδο στη ρεσεψιόν είναι μια εμπειρία.

Τα δωμάτια είναι εντυπωσιακά μοντέρνα με μόνο λεπτές υποδείξεις για την κληρονομιά του Mandarin. Δεν είναι τεράστια, αλλά προσφέρουν όλες τις πολυτελείς ανέσεις και μπορείτε να περιμένετε άψογη εξυπηρέτηση από την άφιξη έως την αναχώρηση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο του 9ου ορόφου (και η πισίνα βυθίσματος) προορίζεται για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε να αναφέρουμε το σπα! Πάνω από 1,000μ² χώρο που περιλαμβάνει πισίνα 12 μέτρων, γυμναστήριο και 8 αίθουσες περιποιήσεων.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderon
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rambla Catalunya 26, Eixample, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Ξενοδοχείο που φιλοξενεί το Circuit Festival. Μεγάλη αξία.
Το πρόσφατα ανακαινισμένο NH Gran Hotel Calderón βρίσκεται σε μια πολύ βολική τοποθεσία στο κέντρο της Βαρκελώνης, δίπλα στην πλατεία Plaza de Catalunya και κοντά στο γκέι χωριό Eixample.

Το ξενοδοχείο είναι δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες όλο το χρόνο, αλλά ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Το NH διαθέτει πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και γυμναστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το δωρεάν WiFi. Πολλά καταστήματα και καταστήματα μόδας σε κοντινή απόσταση.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Plaza de Catalunya & La Rambla

Θεωρείται το κέντρο της Βαρκελώνης, η πλατεία Plaza de Catalunya τέμνει μεταξύ της Παλιάς Πόλης και της νεότερης συνοικίας Eixample του 19ου αιώνα.

Στα νότια βρίσκεται η οδός La Rambla που συνδέει την πλατεία με το Port Vell και την παραλία. Η περιοχή είναι γεμάτη με μπουτίκ και καφετέριες. Το γκέι χωριό Eixample βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από αυτά τα ξενοδοχεία.
Hotel Bagués
Εικονίδιο τοποθεσίας

La Rambla 105, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Στη Λα Ράμπλα. Όμορφοι εσωτερικοί χώροι. Επιλογή μπουτίκ.
Αγαπάμε αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στη διάσημη οδό La Rambla της Βαρκελώνης - ακριβώς δίπλα στη Γοτθική Συνοικία.

Πίσω από την αυθεντική πρόσοψη του ιστορικού παλατιού του El Regulador, βρίσκεται ένα hotelber-cool ξενοδοχείο με 31 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια. Τα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες (τα οποία μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν ηχομόνωση) διαθέτουν πολύ άνετα κρεβάτια, όμορφο μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βάση σύνδεσης για iPod, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή, WiFi.

Το εστιατόριο Bistrot El Regulador του ξενοδοχείου αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, όπως και το μπαρ στον τελευταίο όροφο (που μας σέρβιρε εξαιρετικά κοκτέιλ), η πισίνα και η ηλιόλουστη βεράντα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Σάουνα
Ηλιόλουστη βεράντα
Πισίνα
Ohla Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Via Laietana 49, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη θέα. Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στην Plaza Catalunya.

Το boutique ξενοδοχείο Ohla απέχει μόλις 300μ. Από την πλατεία Plaza Catalunya, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το μετρό Passeig de Gràcia, La Rambla και Urquinaona, και με εύκολη πρόσβαση στην ομοφυλοφιλική περιοχή Eixample.

Το Ohla διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο με φανταστική θέα στην πόλη. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στην ιστορική γοτθική συνοικία.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί το εστιατόριο Saüc με αστέρι Michelin. Το Gastrobar του ξενοδοχείου προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού τάπας και το Ohla Boutique Bar σερβίρει εξαιρετικά κοκτέιλ. Υπάρχει επίσης γυμναστήριο με εγκαταστάσεις σάουνας.

Δημοφιλή σημεία για νυχτερινή ζωή gay Μπαρ Plata, απέχουν μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Πισίνα

Παραλία

Οι παραλίες της Βαρκελώνης αποτελούν πόλο έλξης για τους ομοφυλόφιλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Η πόλη έχει πάνω από 4 χιλιόμετρα εύκολα προσβάσιμες αμμώδεις παραλίες που εκτείνονται βόρεια από το W Hotel.
W Barcelona
Εικονίδιο τοποθεσίας

Plaça de la Rosa del Vents 1, Βαρκελώνη

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Παραθαλάσσια τοποθεσία. Γκέι-δημοφιλές ξενοδοχείο. είναι το "W"
Σχεδόν κάθε ομοφυλόφιλος ταξιδιώτης που ξοδεύει περισσότερα από εκατό ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δωμάτιο ξενοδοχείου θα είναι εξοικειωμένος με το W Concept.

Το πολυώροφο W Barcelona, ​​το πρώτο W που άνοιξε στην Ευρώπη, σχεδιασμένο από τον διάσημο Ricrod Bofill, προσφέρει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο και την ακτογραμμή της Βαρκελώνης.

Το W διαθέτει 473 δωμάτια και σουίτες με όλα τα χαρακτηριστικά W, όπως το κρεβάτι W, το κουτί munchie και τα προϊόντα σπα Bliss.

Από άποψη τοποθεσίας, το W είναι δίπλα στο San Sebastià και Barceloneta παραλίες, αν και κάποια απόσταση από τη νυχτερινή γκέι σκηνή και τη γκέι παραλία Mar Bella. Τούτου λεχθέντος, εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το W, τότε μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Πισίνα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.