Γκέι Δομινικανή Δημοκρατία

Γκέι Δομινικανή Δημοκρατία

Ένας τροπικός νησιωτικός παράδεισος σας καλωσορίζει με τιρκουάζ νερά, ζωντανή κουλτούρα και θέρετρα φιλικά προς LGBTQ

Δομινικανή Δημοκρατία

Σχετικά Δομινικανή Δημοκρατία

Αν και η Δομινικανή Δημοκρατία μπορεί να μην είναι το επίκεντρο της κουλτούρας LGBTQ στην Καραϊβική, έχει μια ανερχόμενη γκέι σκηνή, κυρίως συγκεντρωμένη σε αστικές περιοχές όπως ο Άγιος Δομίνικος. Το Malecon στον Άγιο Δομίνικο διαθέτει χώρους όπως το Club Arena που θα σας κρατήσουν να χορεύετε για ώρες. Το Conde, στην αποικιακή ζώνη του Άγιου Δομίνικο, είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να συναντήσετε ανοιχτά queer άτομα, αν και η παραδοσιακή κουλτούρα machismo παραμένει ισχυρή. Μην χάσετε τις εκδηλώσεις του Draguéalo, που γιορτάζουν το drag, τη μόδα, την αυτοέκφραση και τη διαφορετικότητα σε όλη τη χώρα. Μια παρέλαση υπερηφάνειας πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Άγιο Δομίνικο τον Ιούλιο.

Θέρετρα φιλικά προς LGBTQ


Η Δομινικανή Δημοκρατία προσφέρει μια σειρά από καταλύματα φιλικά προς την LGBTQ. Στην Πούντα Κάνα, θα βρείτε μια ποικιλία από θέρετρα, μερικά από τα οποία είναι ειδικά φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Αυτά τα all-inclusive θέρετρα εξυπηρετούν τους τουρίστες της Βόρειας Αμερικής που αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές με ανέσεις χωρίς αποκλεισμούς. Πολλά από αυτά τα θέρετρα φιλοξενούν επίσης πάρτι δίπλα στην πισίνα και ειδικές εκδηλώσεις για να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Trending ξενοδοχεία σε Δομινικανή Δημοκρατία

Δομινικανή Δημοκρατία Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Δομινικανή Δημοκρατία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Δομινικανή Δημοκρατία για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας