Αίγυπτος

Γκέι Αίγυπτος

Πυραμίδες, διάσημες πόλεις και εκτεταμένες ακτές – οι διακοπές στην Αίγυπτο βρίσκονται σε μια δική τους κατηγορία

  Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

  Αίγυπτος

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αίγυπτος

  Όλα τα είδη ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας είναι παράνομα στην Αίγυπτο. Αυτό σημαίνει ότι όταν προετοιμάζεστε για την περιπέτειά σας στην Αίγυπτο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αρκετούς σημαντικούς πολιτιστικούς, νομικούς και κοινωνικούς παράγοντες.

  Τούτου λεχθέντος, η Αίγυπτος μπορεί να είναι ένας σχετικά εύκολος προορισμός για LGBT ταξιδιώτες με τις σωστές πληροφορίες για να παραμείνουν ασφαλείς.

  Αν και είναι καλύτερο να αποφεύγεται οποιαδήποτε ρητή δημόσια εκδήλωση στοργής, για παράδειγμα, οι Αιγύπτιοι μπορεί να μην προσέχουν πράγματα όπως το να κρατιούνται χέρι χέρι, επειδή είναι πολιτισμικά αποδεκτό για τους άνδρες να κρατιούνται από το χέρι στο κοινό, εάν είναι φίλοι ή συγγενείς ο ένας του άλλου. Αυτή η πολιτιστική πρακτική, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία και οι ξένοι θα πρέπει να προσέχουν τα PDA.

  Επιπλέον, δεδομένου ότι ο τουρισμός είναι μία από τις κύριες πηγές εισοδήματος της Αιγύπτου, οι Αιγύπτιοι μπορεί να μην δίνουν σημασία στις εμφανίσεις και τις προτιμήσεις των τουριστών, ειδικά εκείνων με «ισχυρά» διαβατήρια.