Γκέι Μασσαλία

Γκέι Μασσαλία

Η 2η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Γαλλίας και το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι. Η ιστορική Μασσαλία είναι γνωστή για την ποικιλόμορφη κουλτούρα της και την ακμάζουσα γκέι σκηνή της.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

Μασσαλία

Σχετικά με εμάς Μασσαλία

Η Μασσαλία είναι ένα μεγάλο λιμάνι στη νότια Γαλλία. Συχνά θεωρείται ως μια υπερυψωμένη πόλη. Η Μασσαλία ήταν κάποτε διαβόητη για τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Αν και τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ πρόσφατα, η φήμη παραμένει. Πολλοί ταξιδιώτες παραλείπουν τη Μασσαλία υπέρ της Νίκαιας.

Τούτου λεχθέντος, η Μασσαλία έχει πολλά να το κάνει. Θα βρείτε μια αξιοπρεπή gay σκηνή στη Μασσαλία που επικεντρώνεται σε πολλούς χώρους, όπως μπαρ, κλαμπ, σάουνες και κλαμπ κρουαζιέρας. Μπορείτε να εξερευνήσετε το λιμάνι της Μασσαλίας και το εξαιρετικό φαγητό. Η Μασσαλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Μάλλον όπως η Νάπολη, η Μασσαλία είναι μια τραχιά και έτοιμη πόλη, αλλά έχει μια ορισμένη γοητεία. Είναι μια πόλη με πλεονέκτημα.

Gay Μασσαλία - Travel Gay οδηγός

Trending ξενοδοχεία σε Μασσαλία

Μασσαλία Εκδηλώσεις

  • Μασσαλία υπερηφάνεια 2024

    Marseille Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Κυρ, 7 Ιουλίου

Μασσαλία Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Μασσαλία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Το καλύτερες εμπειρίες in Μασσαλία για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο