Γκέι Σικάγο

Γκέι Ιλινόις

Εύρεση φιλόξενων κοινοτήτων σε όλο το φιλικό προς την LGBTQ Ιλινόις

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Γκέι Σικάγο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ιλλινόις

Από το Σικάγο μέχρι το Μπλούμινγκτον, το Ιλινόις προσφέρει διάφορα καταφύγια φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Οι προοδευτικές πόλεις όπως το Σικάγο, το Evanston και το Oak Park διαθέτουν ζωντανές γειτονιές LGBTQ και εκδηλώσεις υπερηφάνειας. Κολεγιακές πόλεις όπως το Champaign-Urbana και το Carbondale αποπνέουν νεανική queer ενέργεια. Και η μακροχρόνια υπεράσπιση του Bloomington το καθιστά κέντρο LGBTQ.

Πού είναι τα κορυφαία προάστια που είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους γύρω από το Σικάγο;

Ακριβώς έξω από την Windy City, προάστια όπως το Oak Park, το Evanston και το Oak Lawn έχουν από καιρό καλλιεργήσει ζωντανές queer κοινότητες. Κατευθυνθείτε στο Oak Park για βιβλιοπωλεία LGBTQ, μπαρ και ατμόσφαιρα γειτονιάς. Η εγγύτητα του Evanston στο Northwestern University συμβάλλει στη φήμη του που είναι φιλική προς τους ομοφυλόφιλους. Και το Oak Lawn εξισορροπεί τη νυχτερινή ζωή LGBTQ με την πρόσβαση στην πόλη.

Ποιες άλλες περιοχές του Ιλινόις προσφέρουν ακμάζουσα κουλτούρα LGBTQ;

Πέρα από τη Σικάγολαντ, οι τσέπες σε όλο το Ιλινόις γιορτάζουν δυνατά το Pride. Το Peoria, το Rockford, το Springfield, το Alton και το Galesburg φιλοξενούν όλα τα ετήσια φεστιβάλ Pride. Και σε όλη την πολιτεία, ομάδες υπεράσπισης, κοινοτικά κέντρα και πανεπιστημιακές οργανώσεις LGBTQ δίνουν τη δυνατότητα στους queer κατοίκους να ζουν έξω, δυνατά και περήφανα.

Νέα & Χαρακτηριστικά