Γκέι Μισούρι

Γκέι Μισούρι

Το Show-Me State έχει ζωντανές queer κοινότητες, αν ξέρετε πού να ψάξετε

Μιζούρι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μιζούρι

Το Μιζούρι μπορεί να φαίνεται απίθανος προορισμός για ταξιδιώτες LGBTQ, αλλά ψάξτε λίγο πιο βαθιά και θα βρείτε διαφορετικές, φιλόξενες πόλεις όπως το Κάνσας Σίτι, το Σεντ Λούις και η Κολούμπια. Αν και οι αγροτικές περιοχές παραμένουν συντηρητικές, αυτοί οι κόμβοι του μετρό διαθέτουν ζωντανά γκέι χωριά, κλαμπ, ομάδες υπεράσπισης και καλλιτεχνικές σκηνές όπου οι queers νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Στο Κάνσας Σίτι, πηγαίνετε σε μπαρ στην πολυσύχναστη περιοχή River Market ή απολαύστε το Drag Queen Story Hour στη βιβλιοθήκη της πόλης. Το St. Louis δελεάζει με παρελάσεις υπερηφάνειας, queer θέατρο στη γειτονιά Grove και το LGBT History Museum. Οι υπαίθριοι τύποι μπορούν να περπατήσουν σε κοντινά κρατικά πάρκα από οποιαδήποτε πόλη. Εν τω μεταξύ, η Columbia εξισορροπεί τη γοητεία της μικρής πόλης με τις προοδευτικές αξίες του College Town κοντά στους κυλιόμενους λόφους των Ozarks.

Είτε αναζητάτε queer κουλτούρα, κοινότητα και νυχτερινή ζωή είτε απλώς ένα μέρος για να είστε ο εαυτός σας μέσα στη φυσική μεγαλοπρέπεια, οι πόλεις Show-Me State δείχνουν ότι το Μιζούρι έχει ένα μέρος για LGBTQ ταξιδιώτες όλων των στρωμάτων. Απλώς αποφύγετε τη συντηρητική αγροτική Βιβλική Ζώνη μεταξύ των μετρό.

Νέα & Χαρακτηριστικά