Νησί Gay Fire

Νησί Gay Fire

Το Fire Island είναι ένα νησί φραγμών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης με μια εμβληματική γκέι σκηνή και άφθονη νυχτερινή ζωή.

Σχετικά με το Fire Island

Το Fire Island είναι μια μικρή έκταση γης ακριβώς έξω από την ακτή του Long Island της Νέας Υόρκης. Έχει έναν ετήσιο σταθερό πληθυσμό περίπου 490 ατόμων, ωστόσο, βλέπει μια εισροή επισκεπτών ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πολύ δημοφιλές στους ταξιδιώτες ΛΟΑΤ που προέρχονται από όλη την Αμερική, αλλά κυρίως από το Μανχάταν και αναφέρεται ως «Chelsea with Sand».

Μεγάλο μέρος της θεατρικής κοινότητας στο Μανχάταν μετακόμισε ή σύχναζε στο νησί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι ακολούθησαν το παράδειγμά τους. Η λίστα με τα διάσημα ονόματα περιλαμβάνει την Tina Fey, τον Christopher Noth, τον John Lennon και τον Calvin Klein. Το Fire Island αναφέρεται πολύ στη λαϊκή κουλτούρα, για παράδειγμα η τηλεοπτική σειρά Fire Island και μια νέα προσαρμογή του gay Pride and Prejudice που διαδραματίζεται στο Fire Island. Υπάρχουν πολλές παραλίες, πάρτι και άλλες εκδηλώσεις για να εξερευνήσετε στο νησί.

Ξενοδοχεία Trending Fire Island

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο νησί

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Fire Island από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Fire Island Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας