Γκέι Σιάτλ

Γκέι Σιάτλ

Το Σιάτλ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής. Διαθέτει εξαιρετική μουσική κληρονομιά, νυχτερινή ζωή και γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Σιάτλ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σιάτλ

Το Σιάτλ είναι μια πόλη σε συνεχή εξέλιξη. Ένας παγκόσμιος ηγέτης στην επιστήμη, τη μηχανική και τον πολιτισμό, η πόλη είναι προμαχώνας για την καινοτομία. Η πόλη έχει μια μακρά και καθιερωμένη σχέση με τις παραστατικές και εικαστικές τέχνες, φιλοξενώντας τους καλύτερους μουσικούς και καλλιτέχνες τζαζ της χώρας για δεκαετίες. Οι φιλελεύθερες κοινωνικές συμπεριφορές, η μελλοντική σκέψη και το δημιουργικό πνεύμα, καθιστούν όλα το Σιάτλ ένα κέντρο έκφρασης και ελευθερίας.

Το Σιάτλ είναι μια ακμάζουσα και ζωντανή πρωτεύουσα της κοινότητας και του πολιτισμού των ΛΟΑΤ + και αποδέχεται πραγματικά και σέβεται όλες τις ταυτότητες. Με τον 6ο μεγαλύτερο πληθυσμό LGBT + στις ΗΠΑ, η πόλη έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια περιεκτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα για γκέι ντόπιους και ταξιδιώτες για χρόνια. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε αυτήν την πολυσύχναστη και συναρπαστική πόλη και υπάρχει κάτι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Gay Seattle - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σιάτλ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σιάτλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σιάτλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας