Γκέι Μπάινμπριτζ

Γκέι Μπάινμπριτζ

Το Bainbridge Island είναι μια γραφική και ήσυχη κοινότητα σε μικρή απόσταση με το πλοίο από το Σιάτλ

Bainbridge

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Bainbridge

Φωλιασμένο απέναντι από τον κόλπο από το Σιάτλ, το Bainbridge Island είναι ένα γαλήνιο μέρος με σκηνικά που αξίζουν καρτ ποστάλ και μια ακμάζουσα καλλιτεχνική σκηνή. Η κοινότητα υπερηφανεύεται που υποδέχεται όλους τους τύπους ανθρώπων με ανοιχτές αγκάλες. Όταν η πολιτεία της Ουάσιγκτον ψήφισε το Δημοψήφισμα 71, το οποίο διευρύνει τα δικαιώματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, οι κάτοικοι του Bainbridge έδειξαν πλήρη υποστήριξη. Ένα μεγάλο μέρος της LGBT κοινότητας του νησιού ζει γύρω από την παραλία Rockaway και το Winslow, έλκεται από τον ειρηνικό τρόπο ζωής σε αυτές τις περιοχές. Η βουή της μεγαλούπολης είναι μια γρήγορη εκδρομή με το φέρι για όσους θέλουν να λύσουν τη νυχτερινή τους ζωή.

Με την ομορφιά της φύσης ως φόντο για αυτοέκφραση και μια γειτονιά που έχει την πλάτη σας, το Bainbridge Island αποτελεί μια περιεκτική βάση σπιτιού με πρόσβαση τόσο στην ηρεμία όσο και στον ενθουσιασμό. 

Bainbridge Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Bainbridge από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Bainbridge για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας