Ώστιν, Τέξας

Γκέι Ώστιν

Το Ώστιν είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας και το σπίτι μιας μεγάλης ομοφυλοφιλικής κοινότητας

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Ώστιν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ώστιν

The Gay Scene in Austin, TX: An Overview

Το Ώστιν έχει μια ζωντανή και φιλόξενη κοινότητα LGBTQ+, αν και δεν υπάρχει ενιαία καθορισμένη "gayborhood". Η προοδευτική φήμη της πόλης την καθιστά φιλική προς τους ομοφυλόφιλους συνολικά, αν και οι συμπεριφορές μπορεί να διαφέρουν στα πιο συντηρητικά προάστια. Αν και είναι μικρότερο από μέρη όπως το Σικάγο ή η Νέα Υόρκη, το Όστιν εξακολουθεί να προσφέρει πολλά για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και κατοίκους.

Νυχτερινή ζωή στο Gay Austin: Μπαρ, κλαμπ και άλλα

Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ και κλαμπ του Όστιν συγκεντρώνονται σε ένα τετράγωνο της 4ης οδού στο κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών σημείων όπως το Rain, το Oilcan Harry's και το The Iron Bear. Πέρα από το κύριο gay strip, χώροι όπως το Cheer Up Charlies φιλοξενούν queer εκδηλώσεις όπως η εξοχική βραδιά Neon Rainbows. Η εκτεταμένη ανάπτυξη στο κέντρο της πόλης αποτελεί απειλή για τα κλαμπ της 4ης οδού. Ωστόσο, πολλοί αναμένουν ότι η κοινότητα θα προσαρμοστεί ανοίγοντας νέους χώρους σε αναδυόμενες γειτονιές.

Ώστιν Εκδηλώσεις

  • img

    Austin Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 10 Αυγούστου

Ώστιν Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ώστιν από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ώστιν για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας