Γκέι Ντάλας

Γκέι Ντάλας

Το Ντάλας είναι το μεγάλο κοσμοπολίτικο κέντρο του Τέξας. Η πόλη έχει μια σχετικά μεγάλη γκέι σκηνή, που επικεντρώνεται γύρω από το Oak Lawn και το Turtle Creek.

Σχετικά με το Ντάλας

Ντάλας

Gay Dallas - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Με μια αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική σκηνή, εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και πολύπλοκη ιστορία, το Ντάλας είναι ένας συναρπαστικός προορισμός με πλούσιο και συναρπαστικό τοπικό πολιτισμό. Η πόλη είναι ένα χωνευτήρι ταυτοτήτων, με καουμπόηδες, χίπστερς, ευαγγελικούς ιεροκήρυκες και συρόμενες βασίλισσες να περπατούν μεταξύ τους. Η αυξανόμενη σκηνή φαγητού και η εντυπωσιακή επιλογή αξιοθέατων για τους gay ταξιδιώτες κάνουν το Ντάλας έναν απαράδεκτο προορισμό.

Το Ντάλας έχει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ζωντανές σκηνές των ομοφυλόφιλων της Πολιτείας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αυτό που είναι αναμφισβήτητα το πιο συντηρητικό κράτος της χώρας. Η πόλη διαθέτει μια ακμάζουσα ποικιλία από γκέι μπαρ και κλαμπ, και η τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι ανοιχτή, φιλική και χωρίς αποκλεισμούς. Το ακμάζον κέντρο της πόλης είναι το επίκεντρο της γκέι σκηνής στο Ντάλας και έχει κάτι να ενθουσιάσει και να δελεάσει κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Ντάλας

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Ντάλας

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Ντάλας από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις του Ντάλας Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας