Γκέι Μαϊάμι

Γκέι Μαϊάμι

Με τέλειο καιρό, παραλίες και μια πολυσύχναστη gay σκηνή, το Μαϊάμι είναι ένας από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς διακοπών για LGBT ταξιδιώτες και φιλοξενεί μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις White Party στον κόσμο

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μαϊάμι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μαϊάμι

Το Μαϊάμι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη διακοπών στις ΗΠΑ και ένα διαχρονικό αγαπημένο μέρος για τους γκέι ταξιδιώτες. Το Miami Beach είναι το ιδανικό μέρος. Θα δείτε πολλούς όμορφους ανθρώπους, κυρίως γκέι άντρες που δεν είναι ντυμένοι! Ακριβώς δίπλα στην παραλία του Μαϊάμι θα βρείτε πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια.

Υπάρχουν πολλά γοητευτικά κτίρια αρ ντεκό στο Μαϊάμι και ιστορικά ξενοδοχεία. Είναι το σπίτι σε μια μεγάλη σκηνή τέχνης, μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή και έντονη γκέι νυχτερινή ζωή.

Μερικά από τα καλύτερα πάρτι στο Μαϊάμι πραγματοποιούνται στην παραλία. Το Μαϊάμι αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τους γκέι ταξιδιώτες από τη δεκαετία του 1930. Είναι επίσης το σπίτι μιας από τις μεγαλύτερες κοινότητες LGBT+ στον κόσμο. Εκδηλώσεις όπως το Miami Beach Pride και το φεστιβάλ OutShine προσελκύουν πάντα μεγάλα πλήθη.

Gay Miami - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μαϊάμι Εκδηλώσεις

  • img

    Miami Beach Pride 2025

    Λεπτομέρειες

    Σαβ, 12 Απριλίου

Επιλεγμένοι χώροι

Μαϊάμι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Μαϊάμι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μαϊάμι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας