Γκέι Ινδία

Γκέι Ινδία

Απίστευτη Ινδία - σπίτι ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων, διαφορετική γεωγραφία, μοναδική κουλτούρα και σκοτεινή LGBT σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

India

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ India

Ενώ το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας απέρριψε πρόσφατα τις αναφορές για τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων, η χώρα σιγά-σιγά γίνεται όλο και πιο αποδεκτή των LGBTQ ταυτοτήτων. Αν και οι συμπεριφορές του κοινού έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν, ζωντανές ομοφυλοφιλικές κοινότητες μπορούν να βρεθούν σε μεγάλες πόλεις όπως η Βομβάη, το Δελχί, η Μπανγκαλόρ και η Καλκούτα. Η γκέι νυχτερινή ζωή ανθίζει, από κλαμπ μέχρι σημεία για κρουαζιέρες.

Παρά τη νομική οπισθοδρόμηση, οι LGBTQ ακτιβιστές παραμένουν αισιόδοξοι για μεγαλύτερα δικαιώματα και προβολή στο μέλλον. Προς το παρόν, η gay σκηνή της Ινδίας συνεχίζει να κερδίζει την αποδοχή, ειδικά στα μητροπολιτικά κέντρα. Ζήστε το φιλόξενο πνεύμα των LGBTQ ομάδων και των υποστηρικτικών συμμάχων όταν επισκέπτεστε τις κοσμοπολίτικες πόλεις της χώρας.

Ορόσημα για τα δικαιώματα LGBTQ+ της Ινδίας

Το άρθρο 377 μπορεί να έχει ποινικοποιήσει το γκέι σεξ, αλλά η LGBTQ+ κοινότητα της Ινδίας συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου. Το 1996, το «Fire» έγινε η πρώτη ινδική ταινία για την ομοφυλοφιλία. Το 2009, το Δελχί και η Μπανγκαλόρ πραγματοποίησαν τις πρώτες τους παρελάσεις υπερηφάνειας. Και το 2014, η Ινδία είδε τον πρώτο τρανς δήμαρχο της να εκλέγεται στο Raigarh. Το Bollywood αγκαλιάζει επίσης queer ιστορίες, από το "Shubh Mangal Zyada Saavdhan" έως τις αναγνωρισμένες σειρές όπως το "Made in Heaven". Παρά τα εμπόδια, οι ακτιβιστές και οι σύμμαχοι της Ινδίας επιμένουν στην προώθηση της ισότητας LGBTQ+.

Trending ξενοδοχεία σε India

Νέα & Χαρακτηριστικά