Γκέι Ίμπιζα

Γκέι Ίμπιζα

Η Ίμπιζα είναι ένα γκέι καλοκαιρινό hotspot στην Ισπανία, με θρυλική νυχτερινή ζωή και υπέροχη gay παραλία Playa Es Cavallet

Ίμπιζα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ίμπιζα

Η Ίμπιζα είναι ένα αρκετά μικρό νησί, αλλά είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς γκέι ταξιδιών στην Ευρώπη. Αν ψάχνετε για παραλίες με απαλή άμμο και υπέροχη νυχτερινή ζωή, τότε το Ibiza είναι σίγουρα για εσάς.

Το Ibiza προσελκύει τόσο τα οικονομικά όσο και τα πολυτελή πλήθη με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλους τους ταξιδιώτες. Το στολίδι της Μεσογείου είναι ένα λαχταριστό νησί με μεγάλη φήμη για μια σκηνή κλαμπ και πάρτι όπως κανένα άλλο. Διάσημο για τις όμορφες βίλες του, τους όμορφους κρυμμένους κολπίσκους του νησιού, τα αρχαία χωριά και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές βίλες διακοπών της Ευρώπης που διασκορπίζουν το τοπίο σε όλο το βόρειο τμήμα του νησιού.

Η πόλη της Ίμπιζα είναι το μέρος όπου οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες τείνουν να μένουν στο νησί, αλλά αν ψάχνετε για γαλήνη και ησυχία, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές πολύ μακριά από την ταραχή και τα πάρτι.

Gay Ibiza - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ίμπιζα Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στην Ίμπιζα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ίμπιζα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας