Γκέι Μαδρίτη

Γκέι Μαδρίτη

Η γκέι νυχτερινή ζωή της Μαδρίτης είναι θρυλική, όπως και ο χαλαρός τρόπος ζωής της πόλης στην ύπαιθρο και το θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους επισκέπτες

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Madrid

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Madrid

Με τη μαγευτική αρχιτεκτονική, τις ζωντανές γειτονιές και τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης, η Μαδρίτη αποκαλύπτει μια ταπετσαρία πολιτισμού και δημιουργικότητας σε κάθε της στροφή. Από την εμβληματική Puerta del Sol μέχρι το περίφημο Βασιλικό Παλάτι, τα ορόσημα της Μαδρίτης αφηγούνται ιστορίες για ένα πλούσιο παρελθόν και μια ακμάζουσα σύγχρονη πόλη. Οι πολυσύχναστες πλατείες σφύζουν από ενέργεια και σερβίρουν μια βασική γεύση της ισπανικής κουλτούρας. 

Η Μαδρίτη είναι μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και έχει επίσης μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι της ηπείρου. Η Chueca είναι η κύρια γκέι γειτονιά της Μαδρίτης, γεμάτη με μπαρ, κλαμπ και καφέ LGBTQ+. Εκτός από μια μόνιμη συλλογή φανταστικών χώρων με προσανατολισμό τους γκέι, η ετήσια εκδήλωση gay pride της πόλης είναι μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες της Ευρώπης.

Χάρη σε μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή και σε κοντινή απόσταση από τους κορυφαίους αμπελώνες της Ισπανίας, μπορείτε πραγματικά να ζήσετε την καλή ζωή στη Μαδρίτη. Η πόλη έχει μια μακρά και δραματική ιστορία, με πολλές κρίσιμες στιγμές στην ταραχώδη ιστορία της Ισπανίας να έχουν διαδραματιστεί εδώ. Η Μαδρίτη ήταν εδώ και πολύ καιρό μια μεγάλη κλήρωση για καλλιτέχνες, όπως ο Γκόγια και ο Πικάσο, ο πρώτος των οποίων δημιούργησε τους εμβληματικούς Μαύρους Πίνακες στο Quinta del Sordo, μια βίλα λίγο έξω από την πόλη.

Gay Μαδρίτη - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Madrid Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Μαδρίτη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Madrid για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας