Γκέι Μπολόνια

Γκέι Μπολόνια

Η Μπολόνια, μία από τις πλουσιότερες πόλεις της Ιταλίας, είναι γνωστή για τα καλλιτεχνικά της μνημεία, το υπέροχο φαγητό, το θέατρο και τις παραστατικές τέχνες.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μπολώνια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μπολώνια

Η Μπολόνια είναι ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Ιταλίας. Ως μία από τις λιγότερο επισκέψιμες πόλεις στην Ιταλία, θα είστε απαλλαγμένοι από σμήνη τουριστών. Η Μπολόνια είναι μια πλούσια πόλη που μπορεί να υπερηφανεύεται για το παλαιότερο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και είναι η πατρίδα των λαζάνια alla bolognese.

Θα βρείτε μια μικρή γκέι σκηνή στη Μπολόνια. Έχει μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό. Το κύριο γκέι μπαρ και κλαμπ στην Μπολόνια ονομάζεται Red. Είναι σίγουρα το μέρος που πρέπει να είσαι.

Εξερευνήστε τις γκαλερί, τα καταστήματα και τα εστιατόρια γύρω από την Piazza Maggiore, τον κύριο εμπορικό κόμβο της πόλης. Φυσικά, η τοπική κουζίνα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Οι καλοφαγάδες θα τα πάνε καλά στη Μπολόνια - ανατολικά όσο πιο πολλά λαζάνια μπορείτε.

Gay Bologna - Travel Gay Ξεναγός

Μπολώνια Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Μπολόνια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπολώνια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας