Κωνσταντινούπολη

Γκέι Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη, η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πόλη της Τουρκίας, προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία, όμορφα αξιοθέατα και ακμάζουσα γκέι νυχτερινή ζωή

Κωνσταντινούπολη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κωνσταντινούπολη

Ποιος είπε ότι ένα από τα πιο διάσημα κοσμοπολίτικα σταυροδρόμια του κόσμου δεν μπορεί επίσης να διατηρήσει μια ζωντανή σύγχρονη LGBTQ κουλτούρα; Ενώ η δημόσια στοργή παραμένει ταμπού στις συντηρητικές γωνιές, η Κωνσταντινούπολη απολαμβάνει τη δυναμική γκέι νυχτερινή ζωή, αν ξέρεις πού να ψάξεις.

Κατευθυνθείτε προς την κεντρική συνοικία Beyoğlu, τον παλμό της γκέι σκηνής της Κωνσταντινούπολης για πολλά χρόνια. Ο πολυσύχναστος δρόμος της λεωφόρου İstiklal με τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου βρίσκεται κρυμμένα καταφύγια, από φιλόξενες ταβέρνες μέχρι κλαμπ για άλματα, που περιστοιχίζουν στενούς παράδρομους που εξυπηρετούν την LGBTQ κοινότητα για δεκαετίες. Κοντινές γειτονιές, όπως το μοντέρνο Cihangir και το καλλιτεχνικό Karaköy, συνδυάζουν επίσης καφέ και σαλόνια φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους με τα εκλεκτικά τοπία τους.

Ακολουθήστε τις ανεπαίσθητες σημαίες του ουράνιου τόξου για να βρείτε χώρους που κυμαίνονται από αυθάδεια μπαράκια μέχρι πολυτελή σαλόνια. Όμως, η LGBTQ κουλτούρα της Κωνσταντινούπολης λάμπει περισσότερο όταν οι άγνωστοι γίνονται φίλοι όταν φωνάζουν τουρκικά ποπ τραγούδια σε φωτισμένες πίστες, ξεχνώντας τις ανησυχίες τους καθώς κυλάει το αεράκι του Βοσπόρου.

Gay Istanbul - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Κωνσταντινούπολη

Νέα & Χαρακτηριστικά

Κωνσταντινούπολη Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Κωνσταντινούπολη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κωνσταντινούπολη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας