Γκέι Όκλαντ

Γκέι Όκλαντ

Εξερευνήστε το gay Auckland, τη ζωντανή, ποικιλόμορφη και φιλική "City of Sails" της Νέας Ζηλανδίας.

Τι υπάρχει σήμερα

Auckland

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Auckland

Το Ώκλαντ, η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, είναι ένας ζωντανός και γραφικός αστικός κόμβος με μια ζωντανή LGBTQ+ σκηνή που αντικατοπτρίζει την ποικιλόμορφη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία του. Η ομοφυλοφιλική κοινότητα της πόλης είναι πιο ενεργή γύρω από την οδό Karangahape, γνωστή στοργικά ως K' Road, η οποία φημίζεται για την εκλεκτική νυχτερινή της ζωή, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, κλαμπ και καφέ που απευθύνονται ειδικά στην κοινότητα LGBTQ+.

Κάθε Φεβρουάριο, το Ώκλαντ γιορτάζει το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολύχρωμα γεγονότα LGBTQ+ στη χώρα, με παρελάσεις, εκθέσεις τέχνης και ζωντανές παραστάσεις που δείχνουν τη δέσμευση της πόλης στη διαφορετικότητα και την αποδοχή. Επιπλέον, το Ώκλαντ φιλοξενεί το Big Gay Out, το μεγαλύτερο φεστιβάλ LGBTQ+ της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των εορτασμών Pride και προσελκύει μεγάλα πλήθη για τη ζωηρή ατμόσφαιρα και το κοινοτικό του πνεύμα.

Εκτός από αυτές τις εκδηλώσεις, το Ώκλαντ προσφέρει εκπληκτικά φυσικά αξιοθέατα, από τη θέα στο λιμάνι στο Viaduct Basin έως τις ήρεμες παραλίες του νησιού Waiheke, καθιστώντας το έναν τέλειο συνδυασμό αστικών και φυσικών αξιοθέατων για τους ταξιδιώτες.

Gay Auckland - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Auckland

Νέα & Χαρακτηριστικά

Auckland Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ώκλαντ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Auckland για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας