Τορεμολίνος

Τορρεμολίνος Υπερηφάνεια 2024

Torremolinos Pride 2024

26 Μαΐου 2024 - 2 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία

διάφορους χώρους κέντρο της πόλης, Τορεμολίνος, Ισπανία

Μεγάλες ετήσιες γιορτές για τους ΛΟΑΤ και φίλους στην Κόστα ντελ Σολ. Το φεστιβάλ Torremolinos Pride προσελκύει δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης είναι η κύρια παρέλαση υπερηφάνειας το Σάββατο, ακολουθούμενη από μια σειρά από εκδηλώσεις, δραστηριότητες και χορευτικά πάρτι στη La Nogalera, για μια ολόκληρη εβδομάδα στα τέλη Μαΐου 2024, αρχές Ιουνίου.

Εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε, κανονίστε τα ταξίδια σας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας νωρίς - ελέγξτε μας λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία στο Τορεμολίνο για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Λευκό λογότυπο TGΚάντε κράτηση ξενοδοχείου για αυτήν την εκδήλωση
Τιμή Τορρεμολίνος Υπερηφάνεια 2024
C
Chris

11-Μαΐου-2018

Ακατάπαυστα προκατειλημμένο

Αυτό που ξεχωρίζει το Torremolinos Pride είναι η τεράστια υποστήριξη από τον Δήμαρχο και το Συμβούλιο και τις δημόσιες υπηρεσίες. Ακόμη και οι πυροσβέστες μπορούν να εμποτίσουν αυτούς στο Parade που αποτελείται από όλα τα τοπικά Gay μπαρ στα μεμονωμένα φορτηγά τους με άντρες να χορεύουν και να σέρνουν τις βασίλισσες με μερικά εκπληκτικά κοστούμια. Οι εορτασμοί Pride διαρκούν μια εβδομάδα και περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις στην παραλία και στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έχει στηθεί σκηνή για συγκροτήματα και τραγουδιστές. Όλοι βγαίνουν στους δρόμους για την Παρέλαση!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.