Long Island Pride 2024

Long Island Pride 2024

Long Island Pride 2024

9 Ιουνίου 2024

12:00 - 17: 00
Τοποθεσία

Clinton Avenue, Huntington, Νέα Υόρκη 11743, Ηνωμένες ΠολιτείεςΗΠΑ

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024, από τις 12 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., επειδή το Long Island Pride επιστρέφει στις ρίζες του στο Χάντινγκτον Βίλατζ και πιστέψτε με, δεν θέλετε να το χάσετε!

  • 🚶 12 PM: Η παρέλαση υπερηφάνειας ξεκινά στη λεωφόρο Κλίντον και την κεντρική οδό στο Χάντινγκτον Βίλατζ. Ετοιμαστείτε να κάνετε βόλτα, να κάνετε βόλτα ή απλά να κάνετε μια βόλτα στην Main Street, καταλήγοντας στην Main Street και την Prime Avenue. Είναι κάτι περισσότερο από μια βόλτα. είναι δήλωση!
  • 🎤 Μετά την Παρέλαση: Μόλις τελειώσει η παρέλαση, το πάρτι μόλις ξεκινά! Μιλάμε για ένα φεστιβάλ και μια ζωντανή συναυλία ακριβώς στο τέλος της διαδρομής της παρέλασης. Φανταστείτε 5 ώρες ασταμάτητα διασκέδασης. Ναι, πέντε ολόκληρες ώρες!

Τι υπάρχει στο κατάστημα; Φανταστείτε αυτό: μια εκθαμβωτική σειρά από πωλητές, μια οικογενειακή περιοχή για όλες τις ηλικίες και έναν κήπο με μπύρα και κρασιά για όσους λατρεύουν το φαγητό. Είτε είστε εδώ για να χορέψετε, να ψωνίσετε ή απλά να απολαύσετε τις δονήσεις, το Long Island Pride σας καλύπτει.

Φέρτε, λοιπόν, τους φίλους, την οικογένειά σας και αυτόν τον γείτονα που δεν έχει πάει ποτέ σε εκδήλωση Pride. Ας κάνουμε το 34ο Long Island Pride μια μέρα αξέχαστη! 🎉🏳️‍🌈

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Long Island Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.