Μόντρεαλ

Δραστηριότητες στο Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ είναι μια υπέροχη πόλη για εξερεύνηση

Το Μόντρεαλ συχνά πιστώνεται με το συνδυασμό της γοητείας της ηπειρωτικής Ευρώπης και του μοντερνισμού που είναι χαρακτηριστική της Βόρειας Αμερικής και αυτή είναι μια γενικά ακριβής περίληψη. Το Μόντρεαλ είναι ένα συναρπαστικό παράδειγμα μιας πόλης που κατάφερε να διατηρήσει τη μοναδική πολιτιστική της κληρονομιά ενώ συνεχίζει να προχωρά ως μια από τις πιο καινοτόμες πόλεις του κόσμου.

Η πόλη είναι ένα σημείο αστικοποίησης που βρίσκεται στη μέση της άπειρης ερημιάς και η μοναδική και αξιοθαύμαστη σχέση του Μόντρεαλ με το φυσικό της περιβάλλον παρατηρείται παντού, από τους μεγάλους χώρους πρασίνου έως την αφοσίωση της κυβέρνησης στον οικολογικό βίο και στον πολεοδομικό σχεδιασμό.

Ενώ το Μόντρεαλ είναι μια τοποθεσία με τεράστια πολιτιστική και ιστορική εξερεύνηση, είναι επίσης μια απίστευτα διασκεδαστική πόλη, προσφέροντας μια εκτεταμένη σκηνή νυχτερινής ζωής για ομοφυλόφιλους και μια εντυπωσιακή γκάμα γκέι μπαρ, κλαμπ και χώρους καμπαρέ. Το γκέι χωριό της πόλης φημίζεται παγκοσμίως για τις παραστάσεις και τις παραστάσεις καμπαρέ.

Μόντρεαλ

 

Εξερευνήστε την έρημο του Mount Royal

 

Στην καρδιά του Μόντρεαλ, το Mount Royal είναι ένα βουνό που σχετίζεται με τα ηφαιστειακά και φιλοξενεί ένα μεγάλο και όμορφο πάρκο. Το πάρκο καλύπτει 692 στρέμματα και στην κορυφή του, οι επισκέπτες μπορούν να εκτιμήσουν την εκπληκτική θέα του Μόντρεαλ από όλες τις κατευθύνσεις.

Το πάρκο είναι γεμάτο με ευκαιρίες για εξερεύνηση και μπορεί να προσφέρει μια ευπρόσδεκτη απόδραση από τη φασαρία του Μόντρεαλ. Υπάρχει κάτι για τα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών στο Mount Royal, είτε πρόκειται για σκι αντοχής το χειμώνα ή πεζοπορία σε ένα από τα ατελείωτα μονοπάτια που φεύγουν γύρω από το πάρκο. Το Mount Royal αλλάζει συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, με το φύλλωμα και τη φύση του να αλλάζει με τις εποχές, δημιουργώντας ένα καλειδοσκόπιο χρώματος και φύσης.

 

Επισκεφθείτε το Cabaret Mado για σόου έλξης παγκόσμιας κλάσης

 

Το κόσμημα στο στέμμα που είναι το ομοφυλοφιλικό χωριό του Μόντρεαλ, το Cabaret Mado είναι ο βασικός χώρος παράστασης της πόλης εδώ και τριάντα χρόνια. Ο χώρος είναι ανοιχτός επτά ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας βραδινές παραστάσεις και παραστάσεις καμπαρέ. Το ομώνυμο σόου, μια εικόνα του γκέι χωριού είναι η Mado Lamotte, μια καθιερωμένη και άγρια ​​ταλαντούχα βασίλισσα που συχνά συνοδεύεται από τα πιο διάσημα αστέρια του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των αποφοίτων του Drag Race του Ru Paul.

Η Mado Lamotte εκτελεί κυρίως τα σόου της στα γαλλικά, όπως και πολλές από τις βασίλισσες, ωστόσο, η διασκέδαση και το υπέροχο σόου είναι παγκοσμίως κατανοητή. Το Mado διαθέτει επίσης ένα γειτονικό κομψό δείπνο της δεκαετίας του '50 που σερβίρει μια σειρά από τοπικά πιάτα και είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε μια βραδιά στο γκέι χωριό του Μόντρεαλ.

Δείτε Περισσότερα: Ανακαλύψτε το Gay Village του Μόντρεαλ.

 

Χαλαρώστε, χαλαρώστε και επανασυνδεθείτε στο Bota Bota

 

Μετά από μια κουραστική εβδομάδα εξερεύνησης μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου, ποιος καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε παρά με μια μέρα σε ένα πλωτό σπα. Το Bota Bota καταλαμβάνει ένα αχρησιμοποίητο πλοίο αγκυροβολημένο στην όχθη του ποταμού Saint-Lawrence και προσφέρει στους επισκέπτες μία από τις πιο εξελιγμένες και μοναδικές εμπειρίες σπα.

Κατανεμημένο σε πέντε καταστρώματα, το μαγευτικό zen Bota Bota διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία εγκαταστάσεων και περιποιήσεων, από λουτρά ευκαλύπτου και μασάζ έως εξωτερικές υδρομασάζ και πρωτοποριακές θεραπείες προσώπου. Το θερμικό κύκλωμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να πάνε από τη σάουνα στο λουτρό πάγου. Από το πλοίο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φανταστική θέα στο Παλιό Λιμάνι και το θρυλικό Habitat 67.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μασάζ για ζευγάρια και εδώ - οι θεραπευτές μπορεί να είναι άνδρες και αρκετά σταθεροί!

Bota Bota spa Μόντρεαλ

 

Περιηγηθείτε στα πλούσια τοπικά προϊόντα στην αγορά Jean-Talon

 

Βρίσκεται στο κέντρο της Μικρής Ιταλίας του Μόντρεαλ, η αγορά Jean-Talon είναι μια από τις παλαιότερες δημόσιες αγορές της πόλης και συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της υπέροχα βιολογικά προϊόντα. Η αγορά είναι ο κόμβος μιας κοινότητας που μεγάλωσε και μεγάλωσε από πολλούς προμηθευτές, εμπόρους και πελάτες που συχνάζουν σε αυτήν την εικονική τοποθεσία αγορών. Οι πωλητές πωλούν μια σειρά προϊόντων που καλλιεργούνται και καλλιεργούνται στις περιοχές γύρω από το Μόντρεαλ και οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις τοπικές λιχουδιές στα εστιατόρια και τις καφετέριες της αγοράς.

Υπαίθριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και προστατευμένο από «παγετούς τοίχους» το χειμώνα, η αγορά είναι ένας κόμβος όλο το χρόνο των τοπικών αγορών και της κοινότητας. Η αγορά Jean-Talon είναι προσβάσιμη από τα δίκτυα δημόσιας συγκοινωνίας της πόλης και υπάρχουν στάσεις μετρό και λεωφορείων κοντά.

 

Εξερευνήστε πρωτοποριακή καλλιτεχνική τεχνολογία στο Phi Center

 

Το Phi είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στην καλλιέργεια και την προώθηση της τέχνης σε όλες τις μορφές της και ακολουθεί μια ενεργή προσέγγιση για να ενθαρρύνει την καινοτομία και τον πειραματισμό με την ψηφιακή τέχνη και τον προγραμματισμό. Το Phi Center είναι ένας πολυλειτουργικός και διεπιστημονικός χώρος στην Παλιά Πόλη του Μόντρεαλ. Το κέντρο καταλαμβάνει ένα όμορφα ανακαινισμένο κτήριο κληρονομιάς και διαθέτει γκαλερί τέχνης, κινηματογράφο, χώρο παραστάσεων, θέατρα και χώρους παραγωγής.

Οι επισκέπτες του Phi Center έχουν την ευκαιρία να δουν μια εντυπωσιακή συλλογή σύγχρονων έργων καλλιτεχνικής καινοτομίας, να παρακολουθήσουν κινηματογραφικό λαϊκό κινηματογράφο και να πειραματιστούν με πρωτοποριακές καλλιτεχνικές τεχνολογίες. Το κέντρο είναι ένα πολυσύχναστο κέντρο δημιουργικότητας και οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να βυθιστούν.

Μόντρεαλ

 

Περιπλανηθείτε στις καλυμμένες οδούς δρόμου του Saint-Laurent

 

Πριν από το 2002 το Saint-Laurent ήταν η δική του πόλη και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος δήμος στο Μόντρεαλ. Η κύρια λεωφόρος στο Saint-Laurent είναι μια ομάδα δραστηριοτήτων και δημιουργικότητας, τα αμέτρητα ανεξάρτητα μπαρ και καφετέριες του δρόμου είναι γεμάτα με πελάτες και, κάθε Ιούνιο, η περιοχή φιλοξενεί το φεστιβάλ street art MURAL. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, χιλιάδες πιο ταλαντούχοι και εκφραστικοί καλλιτέχνες του κόσμου κατεβαίνουν στο Saint-Laurent και καλύπτουν τα κτίριά του σε σύγχρονα αριστουργήματα.

Οι ταξιδιώτες πρέπει να κάνουν το ταξίδι τους στο δήμο για να περάσουν μια μέρα απολαμβάνοντας την εκπληκτική τέχνη που μπορεί να προβληθεί σχεδόν σε κάθε ίντσα της εμβληματικής λεωφόρου Saint-Laurent και πέραν αυτής. Μία από τις πιο σημαντικές τοιχογραφίες βρίσκεται στην είσοδο της Chinatown της πόλης και γιορτάζει την ασιατική κληρονομιά του Μόντρεαλ.

 

Η βασιλική της Παναγίας των Παρισίων

 

Νοτρ-Νταμ Μόντρεαλ

Για όσους θέλουν να ζήσουν την πνευματική ή που εκτιμούν την εξαιρετική αρχιτεκτονική, επισκεφθείτε τη Βασιλική Notre-Dame στην καρδιά της παλιάς πόλης. Εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται αυτόν τον καθεδρικό ναό κάθε χρόνο, αλλά αν θέλετε κάτι λίγο μοναδικό, τότε αγοράστε εισιτήρια για αύρα, μια εκπομπή ήχου και φωτός που εκτελεί κάποια βράδια και είναι μια πλήρης εμπειρία πολυμέσων και συναρπαστική εμπειρία στον καθεδρικό ναό.

 

 

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Μόντρεαλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Μόντρεαλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μόντρεαλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας