Παραλίες εκτός πίστα του Πουκέτ

Παραλίες εκτός πίστα του Πουκέτ

Το Πουκέτ φημίζεται για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες του κατά μήκος της δυτικής ακτής του.

Η Πατόνγκ είναι η πιο γνωστή παραλία και έχει ακόμη και το δικό της γκέι τμήμα. Εξίσου διάσημοι είναι Παραλίες Σουρίν, Καμάλα, Καρόν και Κάτα.

Αλλά αξίζει πραγματικά να εξερευνήσετε μερικές από τις μικρότερες, λιγότερο γνωστές παραλίες και εκπληκτικές απόψεις. Νοικιάστε λοιπόν ταξί για μια μέρα ή νοικιάστε αυτοκίνητο και εξερευνήστε περισσότερες από τις δυτικές ακτές του Πουκέτ.

Παραλία Laem Sing

Το Laem Sing είναι ένας όμορφος όρμος που βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Surin και Kamala. Αυτή η έκταση μήκους 150 μέτρων βρίσκεται μέσα σε έναν κρυφό κόλπο με φοίνικες και καταπράσινο περιβάλλον.

Προχωρώντας νότια από την παραλία Surin (προς Patong) ο δρόμος ανηφορίζει. Συνεχίστε να κοιτάτε στα δεξιά σας και θα βρείτε μια άποψη όπου μπορείτε να σταματήσετε και να τραβήξετε μια πανοραμική φωτογραφία της παραλίας Laem Sing και της Θάλασσας Ανταμάν.

Συνεχίστε περαιτέρω 500 μέτρα νότια μέχρι να δείτε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα σταθμευμένα κατά μήκος του δρόμου. Παρκάρετε και περπατήστε τα σκαλιά προς την παραλία Laem Sing. Η παραλία μπορεί να είναι λίγο γεμάτη μια ηλιόλουστη μέρα.

Laem-Singh-Beach-Πουκέτ

Παραλία Tri Trang

Βρίσκεται νότια του Patong είναι η πιο ήσυχη παραλία Tri Trang, το τέλειο αντίδοτο στη φασαρία της Πατόνγκ.

Αυτή η μεγάλη, πευκόφυτη παραλία είναι λιγότερο τουριστική και έχει μια χαρούμενη σκιά το απόγευμα καθώς η παραλία βλέπει προς τα βόρεια.

Για να φτάσετε στο Tri Trang από το Patong, οδηγήστε νότια στην οδό Ratuthit Songroipi (ο μονόδρομος μέσω Patong που περνάει από το Paradise Complex) στο τέλος, στρίψτε δεξιά και στη συνέχεια στρίψτε αριστερά όταν φτάσετε στην παραλία. Οδηγήστε πέρα ​​από τη γέφυρα στο τέλος της παραλίας Patong και συνεχίστε κατά μήκος του δρόμου για μερικά μίλια έως ότου βρείτε την πινακίδα Tri Trang Resort στα δεξιά σας.

Tri Trang Beach Πουκέτ 2015

Παραλία Yanui

Αυτή η μικρή αμμώδης παραλία βρίσκεται σχεδόν στο κάτω άκρο του Πουκέτ. Είναι μια υπέροχη παραλία για να επισκεφθείτε στο δρόμο προς το διάσημο ηλιοβασίλεμα Laem Promthep. Η απαλή λευκή άμμος, οι σχηματισμοί βράχων και ένα υπέροχο νησί που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, σημαίνει ότι η θέα κόβει την ανάσα.

Μην ξεχάσετε να κάνετε μια γρήγορη στάση στο Windmill viewpoint, ακριβώς βόρεια της παραλίας Yanui - δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες.

Yanui-Beach-Πουκέτ

Προτεινόμενες απόψεις

Άποψη Karon

Οδηγώντας νότια από την παραλία Kata προς την παραλία Naiharn, θα περάσετε αυτήν την άποψη στην κορυφή του λόφου στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Η άποψη είναι καλά οργανωμένη με άφθονο χώρο στάθμευσης. Η θέα στη δυτική ακτή του Πουκέτ στο Karon, Kata και Kata Noi είναι υπέροχη και αξίζει να τραβήξετε μια φωτογραφία για την ανάρτηση στο Facebook. Το τιρκουάζ νερό στον απογευματινό ήλιο είναι πραγματικά όμορφο.

Kata Beach View Point Πουκέτ Νοε 2015

Άποψη ανεμόμυλων

Το Windmill Viewpoint βρίσκεται στο νότιο άκρο του Πουκέτ, ανάμεσα στις παραλίες Yanui και Naiharn. Κατά μήκος του δρόμου ανάμεσα σε αυτές τις παραλίες, θα δείτε μια τεράστια λευκή ανεμογεννήτρια. Πάρτε δεξιά εκεί. Αυτή η εκπληκτική πανοραμική θέα έχει θέα στην παραλία Yanui στα αριστερά και στην παραλία Naiharn στα δεξιά.

Σημείο προβολής ανεμόμυλων Πουκέτ Νοε 2015

Λάμ Promthep

Αυτό το βραχώδες ακρωτήριο εκτείνεται στη θάλασσα στο πιο μακρινό νοτιοδυτικό σημείο του νησιού. Τουρίστες και ντόπιοι έρχονται εδώ για να απολαύσουν τη γραφική θέα στη θάλασσα και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης και μεγάλη περιοχή στην κορυφή του λόφου με ιερό και φάρο. Καταστήματα χειροτεχνίας και μια σειρά από πάγκους πωλούν σαρόνγκ, σνακ και αναψυκτικά.

Ακρωτήριο Promthep στο ηλιοβασίλεμα που λήφθηκε το Νοέμβριο του 2015

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πουκέτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πουκέτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πουκέτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας