Κέντρο της Στοκχόλμης

Στοκχόλμη: Η ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας

Ιστορικά τουριστικά αξιοθέατα, μια έντονη νυχτερινή ζωή και πολλά όμορφα γκέι άντρες. ο συντάκτης μας Kieran Watkins κυματίζει πάνω από τη σουηδική πρωτεύουσα.

Από τους φιλικούς ντόπιους μέχρι τη μαγευτική προκυμαία, η Στοκχόλμη είναι μια από αυτές τις τέλειες πόλεις. Τα κτίρια, ο υπαίθριος χώρος, η βασιλική ιστορία, τα μπαρ, είναι η αγάπη για όλα τα στρατόπεδα και τα πολύχρωμα (η Eurovision έρχεται στο μυαλό!). υπάρχει κάτι για όλους εδώ, ειδικά αν είστε ομοφυλόφιλο ζευγάρι ή ανύπαντρος άντρας.

Αυτός είναι ο ταξιδιωτικός οδηγός μου για ένα σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

 

Παρασκευή

 

Εξαιρετικές συνδέσεις: Μεταβείτε στη Στοκχόλμη νωρίς το απόγευμα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σαββατοκύριακο σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές ταξιδιού στην πόλη, όπως αεροπλάνο, τρένο και πλοίο. Πέταξα στην Arlanda και πήρα το Arlanda Express - γρήγορο και πρακτικό - που σας μεταφέρει κατευθείαν στον κεντρικό σταθμό.

Βολική διαμονή: Κάντε check in σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στο σταθμό. Ξενοδοχείο Nordic C είναι μια δροσερή, φανταχτερή επιλογή, αλλά το Ξενοδοχείο Radisson Blu Waterfront έχει την καλύτερη θέα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες προσφορές ξενοδοχείων για τη Στοκχόλμη εδώ.

Παλιά πόλη της ΣτοκχόλμηςΤαξίδια χωρίς άγχος: Η Στοκχόλμη ανακαλύπτεται καλύτερα με τα πόδια, με ποδήλατο ή μετρό. Το ταξίδι είναι σχετικά εύκολο, απλώς φροντίστε να αγοράσετε μια ταξιδιωτική κάρτα για 72 ώρες από τα SL Centres, πρακτορεία εφημερίδων ή σε υπόγειες πλατφόρμες.

Προχωρήστε στην παλιά πόλη - το Gamla Stan - και χαθείτε στα στενά, λιθόστρωτα δρομάκια και τους όμορφους διαδρόμους. Θα βρείτε το Βασιλικό Παλάτι και εδώ, ιδανικό για περιηγητές.

Πρώτα δείπνο Τσοκλάνκοπεν, το αγαπημένο μας καφέ-μπαρ, πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για ντους, αλλάξτε και προετοιμαστείτε για το επόμενο βράδυ.

TGIF: Τα καλύτερα βραδινά πάρτι της Παρασκευής διοργανώνονται από Klubb Hangel, το οποίο βρίσκεται κεντρικά στο εμβληματικό Club Backdoor. Εναλλακτικά, το θρυλικό ΟΜΑΔΑ CLEAN οργανώνει και φιλοξενεί τακτικά χορευτικά πάρτι σε όλη την πόλη.

 

Σάββατο

 

Νόστιμο φαγητό: Προφανώς το brunch είναι μια μεγάλη παράδοση Σαββατοκύριακου στη Στοκχόλμη, οπότε απολαύστε ένα ψέμα και κατευθυνθείτε προς το εντυπωσιακό Mälarpaviljongen για ένα υπέροχο γεύμα από τις 11πμ. Εάν δεν είναι ανοιχτό, το αδελφό τους μπαρ Η Πράσινη Βασίλισσα συνιστάται επίσης ιδιαίτερα.Αεροφωτογραφία της Στοκχόλμης

 

Αξιοθέατα ή απογύμνωση: Περπατήστε πίσω στην προκυμαία και σταματήστε στο ιστορικό Δημαρχείο της Στοκχόλμης, όπου μπορείτε να δείτε τα διάσημα χρυσά Τρία Στέφανα. Εάν δεν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, παρακολουθήστε ένα ερωτικό βίντεο και διασκεδάστε στα σκοτεινά δωμάτια της γύρω περιοχής MANHATTAN κλαμπ κρουαζιέρας.

Βραδινά πανηγύρια: Απαιτείται μια άλλη επίσκεψη στο Gamla Stan, όπου θα βρείτε τα καλύτερα gay μπαρ. Πλευρικό κομμάτι είναι το παλαιότερο gay bar της Στοκχόλμης και είναι ανοιχτό μέχρι τη 1:XNUMX, με νόστιμο μενού φαγητού και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ατμόσφαιρα πάρτι: Για το βράδυ του Σαββάτου, πρέπει να επισκεφθείτε το θρυλικό Κινγκ Κονγκ κλαμπ, το μέρος όπου συγκεντρώνονται τα καυτά γκέι παιδιά της Στοκχόλμης κάθε Σαββατοκύριακο. Για λιγότερο ποπ και πιο διασκεδαστική φετίχ, επιλέξτε SLM Στοκχόλμη Αντιθέτως.

 

Κυριακή

 

Η προκυμαία της ΣτοκχόλμηςΗ βασίλισσα του χορού: Μια επίσκεψη στη Στοκχόλμη δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ταξίδι στο θρυλικό ABBA: Το Μουσείο, η τέλεια θεραπεία απόλυσης. Κοντά μπορείτε να βρείτε καλό καφέ Blå porten, και υπάρχει ένα θεματικό πάρκο και περισσότερα μουσεία που βρίσκονται εδώ σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώσετε τη σουηδική ιστορία σας ή να κάνετε βόλτα με τρενάκι.

Ολοκληρώστε την ανανέωση: Νιώθεις ακόμα λίγο τραχύ; Κάντε κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής και κάντε κρουαζιέρες στο Βίντεο ΗΠΑ, πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να αποχαιρετήσετε αυτήν την πολύχρωμη, γοητευτική πόλη.

Μείνετε περισσότερο; Αν φύγετε τη Δευτέρα, μην χάσετε μια επίσκεψη στο καλύτερα διατηρημένο μυστικό των ομοφυλόφιλων της Στοκχόλμης, το θαυμάσιο Πατρικία. Εδώ, οι γκέι άντρες γίνονται καυτοί και ιδρωμένοι στο πλοίο αυτό το πρώην ιδιωτικό γιοτ που γυρίστηκε. πιστέψτε με, θα έχετε μια αξέχαστη βραδιά!

Μας άρεσε πολύ η Στοκχόλμη, η γκέι πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας. Συμφωνείτε μαζί μας; Πείτε μας @travelgay

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Στοκχόλμη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Στοκχόλμη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Στοκχόλμη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας