Χο Τσι Μινχ

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την πόλη Χο Τσι Μινχ

Εξερεύνηση της μεγαλύτερης πόλης του Βιετνάμ

Μέχρι το 1975, το Saigon ήταν το επίσημο όνομα για την πόλη που ήταν τώρα γνωστή ως Πόλη Χο Τσι Μινχ. Ονομάστηκε προς τιμήν του προέδρου του Βιετνάμ μετά την πτώση της Σαϊγκόν, η πόλη Χο Τσι Μινχ είναι η μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ από πληθυσμό και μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις για backpackers και τουρίστες στον κόσμο.

Η Πόλη του Χο Τσι Μινχ είναι γρήγορη, χαοτική και μπορεί να είναι συντριπτική, αλλά αυτό το καθιστά ένα τόσο συναρπαστικό και ελκυστικό μέρος για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Οι δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι πράγματα για να ανακαλύψετε, από μικροσκοπικά καταστήματα μπουτίκ και κρυμμένα εστιατόρια έως συναρπαστικά και οδυνηρά μουσεία.

Η πόλη φιλοξενεί επίσης μια μικρή αλλά αυξανόμενη γκέι σκηνή. Η πλειοψηφία των γκέι χώρων της Χο Τσι Μινχ βρίσκεται στο ζωντανό κέντρο της πόλης, γνωστή ως Περιοχή 1. Η γκέι σκηνή στην Πόλη Χο Τσι Μιν μπορεί να μην είναι τόσο προφανής όσο στην κοντινή Μπανγκόκ και την Ταϊπέι, αλλά είναι εξίσου ζωντανή και διασκεδαστική το βρήκες.

Χο Τσι Μινχ

Γκέι μπαρ και κλαμπ στην πόλη Χο Τσι Μινχ

Η γκέι σκηνή στην Πόλη του Χο Τσι Μινχ είναι μικρή με λίγους χώρους που χαρακτηρίζουν αυστηρά χώρους ΛΟΑΤ +, ωστόσο, τα μπαρ και τα κλαμπ που είναι διασκεδαστικά, ζωηρά και γεμάτα υπερηφάνεια.

Δημοφιλές σε ένα νεότερο πλήθος και βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής backpacker, Le PUB είναι ένα αγαπημένο στέκι μεταξύ των ντόπιων LGBT+ στην πόλη. Το μπαρ ως διασκεδαστική και χαλαρή ατμόσφαιρα με ένα chillout lounge και χώρο καραόκε. Τείνοντας να είναι πολύ απασχολημένος τα Σαββατοκύριακα, η εκτενής λίστα μπύρας του Le PUB, οι νυχτερινές προσφορές και τα κοκτέιλ προσελκύουν τα μεγάλα πλήθη που συχνά βλέπουμε να ξεχύνονται στις γειτονικές λωρίδες.

Γνωστή για τα όμορφα πλήθη και τις παραστάσεις drag, Republic Lounge είναι ένα δημοφιλές γκέι μπαρ στην καρδιά της πόλης Χο Τσι Μινχ. Το κλαμπ σερβίρει μια ποικιλία ποτών σε ένα μοντέρνο και μοντέρνο περιβάλλον, επίσης δημοφιλές σε νεότερους πληθυσμούς, το Republic Lounge είναι γνωστό για τις μεγάλες ώρες χαρούμενου και τις πολυάσχολες βραδιές απόδοσης του Σαββατοκύριακου.

THI Bar είναι ένας ομοφυλόφιλος και κεντρικός σύλλογος που προσελκύει μικτό πλήθος τουριστών και ντόπιων όλων των ηλικιών. Το μπαρ είναι μικρό και φιλοξενεί νυχτερινή ζωντανή μουσική, παρουσιάζοντας μερικούς από τους καλύτερους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της Πόλης Χο Τσι Μινχ. Το THI είναι γνωστό για τις τακτικές ώρες χαράς και τις ελκυστικές προσφορές για ποτά.

Χο Τσι Μιν · Αξιοθέατα

Γκέι ξενοδοχεία στην πόλη Χο Τσι Μινχ

Σε βολική τοποθεσία στην κεντρική περιοχή 1 του Χο Τσι Μινχ, το Grand Silverland Hotel and Spa απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την αγορά Ben Tanh και τον πύργο Bitexco. Αυτό το φανταστικό ξενοδοχείο 4 αστέρων προσφέρει στους επισκέπτες σύγχρονα και κομψά δωμάτια, πισίνα στον τελευταίο όροφο και μπαρ. Το Grand Silverland παρέχει στους γκέι ταξιδιώτες το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα εξερεύνησης της πόλης Χο Τσι Μινχ υψηλής ταχύτητας.

Το ξενοδοχείο Continental Saigon χτίστηκε το 1880 και πολλά από τα όμορφα αυθεντικά χαρακτηριστικά του κτηρίου μπορούν να τα απολαύσουν ακόμα και σήμερα. Ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης βρίσκεται κοντά σε πολλά από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα και προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από εγκαταστάσεις όπως γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα. Το μπαρ και το εστιατόριο του Hotel Continental έχουν επίσης μεγάλη κριτική και πρέπει να θεωρούνται αυτοί προορισμοί.

Ο μύθος Dong Khoi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία 5 αστέρων στην πόλη Χο Τσι Μινχ, και με την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τα εκπληκτικά δωμάτια και τις φανταστικές εγκαταστάσεις δεν αποτελεί έκπληξη. Το Myst Dong Kho συνδυάζει το παλιό «αποικιακό» στυλ με τις σύγχρονες επιρροές για να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό και ζωντανό περιβάλλον. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο και επιπλωμένο με επιλεγμένα αντικείμενα και κλασικά βιετναμέζικα έργα τέχνης.

Χο Τσι Μινχ

Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία της Πόλης Χο Τσι Μινχ

Η πόλη του Χο Τσι Μινχ έχει μια αιματηρή και ταραχώδη ιστορία. Η πόλη ήταν η πρωτεύουσα της γαλλικής ελεγχόμενης Cochinchina από το 1862 έως το 1954 πριν γίνει κεντρική τοποθεσία κατά τη διάρκεια του πολέμου του Ηνωμένου Βασιλείου στο Βόρειο Βιετνάμ. Η πόλη ήταν η τοποθεσία πολλών σημαντικών παγκοσμίως γεγονότων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένου του τόπου όπου ο μοναχός Thich Quang Duc κάηκε διάσημα ζωντανός, μια ενέργεια που οδήγησε στην απομάκρυνση του Προέδρου Diem.

Οι ταξιδιώτες σήμερα μπορούν και πρέπει να εξερευνήσουν τη συναρπαστική ιστορία της πόλης σε ένα από τα πολλά μουσεία και ιστορικά μνημεία. Το Μουσείο Υπολειμμάτων Πολέμου του Χο Τσι Μινχ θεωρείται μια τρομακτική και συγκλονιστική επίδειξη των φρικαλεών που προκλήθηκαν στον βιετναμέζικο λαό κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Το μουσείο βρίσκεται στην περιοχή 3 της πόλης Χο Τσι Μινχ και είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιοδήποτε από τα δίκτυα δημόσιας συγκοινωνίας.

Δραστηριότητες σε Πόλη Χο Τσι Μινχ

Δεν υπάρχει έλλειψη διασκέδασης και εξερεύνησης στην πόλη του Χο Τσι Μινχ και η ιστορία, ο πολιτισμός και η ζωντάνια της τοποθεσίας παρατηρούνται σε κάθε γωνιά. Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε περιλαμβάνουν:

  • Επισκεφθείτε την παγόδα Giac Lam
  • Εξερευνήστε το Πολεμικό Υπόλοιπο Μουσείο
  • Περιηγηθείτε στο Παλάτι Επανένωσης
  • Πιείτε έναν καφέ στο Tao Dan Park
  • Πάρτε ένα αυθεντικό μάθημα βιετναμέζικης μαγειρικής
  • Ταξιδέψτε στον ποταμό Μεκόνγκ
  • Περιηγηθείτε και εξερευνήστε τις σήραγγες Cu Chi

Για μια βαθύτερη βουτιά στα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Χο Τσι Μινχ, διαβάστε Travel Gayοδηγός για πράγματα που πρέπει να κάνετε στην πόλη.

Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην πόλη Χο Τσι Μινχ

Το Βιετνάμ είναι ένας σχετικά ασφαλής και χωρίς άγχος προορισμός για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει θετικές και προοδευτικές αλλαγές στις πολιτικές τους σχετικά με θέματα ΛΟΑΤ +, με νόμιμες σχέσεις και σεξουαλικές πράξεις νόμιμο και γάμο ομοφυλοφίλων το 2015.

Το Βιετνάμ είναι μια συντηρητική χώρα, και ενώ οι πολίτες μπορεί να βιώσουν τις συνέπειες του στίγματος και της προκατάληψης, οι ταξιδιώτες τείνουν να εξαιρούνται και συνήθως θεωρούν το Βιετνάμ έναν φιλόξενο και φιλόξενο προορισμό.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Χο Τσι Μινχ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Χο Τσι Μινχ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Χο Τσι Μινχ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας