Παραλία Waikiki Χονολουλού

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Χονολουλού

Η Χονολουλού είναι όπου θα βρείτε τη γκέι σκηνή της Χαβάης

Τα κρυστάλλινα νερά, τα υπέροχα ηφαιστειακά τοπία και οι παρθένες λευκές παραλίες έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη Χαβάη και τη Χονολουλού είναι το πολυσύχναστο κέντρο αυτής της μάζας φυσικής ομορφιάς. Οι πανύψηλοι γυάλινοι ουρανοξύστες φτάνουν σχεδόν στην παραλία σε αυτόν τον κοσμοπολίτικο και τροπικό προορισμό. Η πόλη είναι μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία, ως αποτέλεσμα της πανέμορφης συνένωσης της αμερικανικής δυτικής ακτής και του Ειρηνικού που επηρεάζει την πλούσια κουλτούρα της Χονολουλού και τις υπέροχες γαστρονομικές προσφορές.

Η πόλη είναι μια σημαντική τοποθεσία για επιχειρηματική και στρατιωτική άμυνα, με μια πολυσύχναστη και ζωντανή επιχειρηματική περιοχή στο κέντρο της πόλης. Η Χονολουλού απέκτησε παγκόσμια ιστορική αναγνώριση μετά την επίθεση στη ναυτική βάση του Περλ Χάρμπορ που οδήγησε στην αμερικανική συμμετοχή στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ηλιόλουστο κλίμα, η ανέγγιχτη ομορφιά και η απαλή άμμος που χαρακτηρίζουν το φυσικό περιβάλλον της Χονολουλού προσελκύουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, καθιστώντας την πόλη έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στις ΗΠΑ.

Ενώ η Χονολουλού δεν έχει τις ίδιες εκτεταμένες σκηνές με γκέι με πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο ή το Παλμ Σπρινγκς, έχει μια πιτσιλίσματα από γκέι μπαρ, κλαμπ και ξενοδοχεία απλωμένα σε όλους τους ηλιοθεραπείς δρόμους και θα μπορείτε να βρείτε γκέι ψυχαγωγία που ταιριάζει σε όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα. Το Waikiki είναι η κύρια γειτονιά της πόλης για διασκέδαση και αναψυχή, με τους περισσότερους γκέι χώρους της Χονολουλού να βρίσκονται επίσης σε αυτό το γεμάτο δράση στη Χαβάη.

Λεσβίες στη Χονολουλού

Γκέι μπαρ και κλαμπ στη Χονολουλού

Το μεγαλύτερο μέρος των γκέι κλαμπ και μπαρ της Χονολουλού βρίσκεται στην περιοχή Waikiki Beach και στο κέντρο της πόλης. Η εγγύτητα πολλών από αυτούς τους χώρους σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από μπαρ σε μπαρ για την απόλυτη εμπειρία νυχτερινής ζωής ομοφυλοφίλων.

Βάκχος είναι ένα δημοφιλές μέρος για την ομοφυλοφιλική κοινότητα της Χονολουλού να συναντηθεί και να ζεσταθεί πριν από μια μεγάλη βραδιά. Το μπαρ θεωρείται το καλύτερο στην πόλη, με χαλαρή ατμόσφαιρα και φιλόξενο προσωπικό. Το Bacchus βρίσκεται λίγο μακριά από την κύρια περιοχή κλαμπ Waikiki, αλλά βρίσκεται ακόμα σε κεντρική τοποθεσία και εύκολα προσβάσιμο. Θα λατρέψετε τα ελκυστικά μπάρμαν καθώς και τα δυνατά κοκτέιλ.

Εάν θέλετε να χτυπήσετε τους ρυθμούς EDM, τους ποπ ύμνους και τις δράσεις παγκόσμιας κλάσης, σκεφτείτε να επισκεφθείτε Scarlet - Η μεγαλύτερη λέσχη gay χορού της Χονολουλού. Το κλαμπ διοργανώνει διαφορετικές εκδηλώσεις κάθε βράδυ καθώς και συχνές θεματικές βραδιές και ζωντανές παραστάσεις. Η ζωντανή ατμόσφαιρα του Scarlet τείνει να προσελκύει το νεότερο γκέι πλήθος της πόλης, που συρρέει κατά εκατοντάδες τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

Με ζωντανή διακόσμηση anime, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό και συστήματα καραόκε υψηλής τεχνολογίας, Ο Γουάνγκ Τσανγκ είναι το καλύτερο μέρος στη Χονολουλού για να περάσετε ένα βράδυ κάνοντας κλασικά ποπ. Αυτό το φιλόξενο αλλά ζωντανό μπαρ καραόκε είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους στην πόλη και είναι γνωστός για το φιλικό προσωπικό και τους τοπικούς γκέι προστάτες. Το μπαρ διαθέτει επίσης ένα καλοδιατηρημένο και προσιτό brunch drag τις Κυριακές, ποιος καλύτερος τρόπος για να ανακάμψετε από ένα Σάββατο βράδυ στο Waikiki από κάποιο αβοκάντο για τοστ και συγχρονισμό των χειλιών.

Ο άνθρωπος πεζοπορία στη Χονολουλού

Γκέι ξενοδοχεία στη Χονολουλού

Σε μια πόλη που εξαρτάται τόσο από τα ταξίδια και τον τουρισμό, μπορείτε να περιμένετε από το προσωπικό των ξενοδοχείων και άλλων χώρων να έχει ίση μεταχείριση σε όλους τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Με τη διάσημη παραλία της, την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων και τους φοίνικες δρόμους, οι περισσότερες από τις καλύτερες επιλογές ξενοδοχείων για γκέι ταξιδιώτες θα βρεθούν στην περιοχή Waikiki.

Οι επισκέπτες στο Moana Surfrider μπορείτε να περάσετε την ημέρα εξερευνώντας την πολυσύχναστη Χονολουλού, προτού πέσετε σε μια από τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Η πισίνα μπροστά στον ωκεανό στο Moana Surfrider είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Χονολουλού και προσφέρει εκπληκτική θέα στον πεντακάθαρο Ειρηνικό Ωκεανό. Με τη δική του ιδιωτική παραλία, πολλά εστιατόρια και εγκαταστάσεις σπα, το Moana Surfrider είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ηλιόλουστο παράδεισο που είναι η Χονολουλού.

Για μια πιο οικεία διαμονή, σκεφτείτε το Vive Hotel Waikiki, ένας γοητευτικός και δημοφιλής μπουτίκ χώρος που προσφέρει στους επισκέπτες όμορφα δωμάτια, κοντά σε πολλά από τα καλύτερα γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Από τα παράθυρα του Vive Hotel, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε τις συναρπαστικές ματιές των κυλιόμενων ηφαιστειακών οροσειρών της Χαβάης, του λαμπερού Ειρηνικού Ωκεανού ή του πολυσύχναστου κέντρου της Χονολουλού.

Μια λάμψη από ροζ νέον μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, Η Βασιλική Χαβάη είναι ένα ιστορικά και πολιτιστικά σημαντικό προσάρτημα του ορίζοντα της πόλης και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους γκέι τουρίστες. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει πολλές θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες, 24ωρο γυμναστήριο και μια αποκλειστική παραλία, προσφέροντάς σας την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και χαλάρωσης σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο.

Παραλίες στη Χονολουλού

Η Χονολουλού μπορεί να υπερηφανεύεται για μίλια απλωμένης λευκής άμμου και μια σειρά από περιβάλλοντα παραλίας, από ανέγγιχτα, τραχιά τοπία μέχρι τα περιποιημένα και εμπορικά καταφύγια του Waikiki ή της Ala Moana.

Απομακρυσμένο από την πόλη και γνωστό για τα προκλητικά μονοπάτια πεζοπορίας και την παρθένα φύση του, το Diamond Head φιλοξενεί την ανεπίσημη παραλία γυμνιστών της Χονολουλού, την παραλία Diamond Head. Η παραλία είναι δημοφιλής τόσο στους γκέι ταξιδιώτες όσο και στους σέρφερ και το μοναδικό τοπίο σχηματίζει εκατοντάδες πισίνες παλίρροιας και μικρές λιμνοθάλασσες που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Η παραλία Ala Moana είναι ίσως η πιο δημοφιλής από τις παράκτιες προσφορές του Waikiki και αυτή η ζεστή λευκή άμμος είναι επενδυμένη με εμπορικά κέντρα, πολυτελείς πολυκατοικίες και εκτεταμένα θέρετρα. Ενώ χρησιμεύει ως ένας σημαντικός κόμβος ψυχαγωγίας και υπαίθριων δραστηριοτήτων, η Ala Moana εξακολουθεί να προσφέρει χαλαρωτική ησυχία στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Χονολουλού. Το Queen's Surf Beach βρίσκεται επίσης κοντά και είναι μια δημοφιλής παραλία ανάμεσα σε γκέι τουρίστες και ντόπιους.

Μικρό νησί κοντά στη Χονολουλού

Γκέι υπερηφάνεια στη Χονολουλού

Η Χαβάη φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εορτασμών υπερηφάνειας, με κάθε νησί να ερμηνεύει την εκδήλωση μέσω των δικών τους πολιτισμών και παραδόσεων, και η υπερηφάνεια της Χονολουλού είναι η μεγαλύτερη από αυτές. Το Paradise Pride είναι ο επίσημος εορτασμός υπερηφάνειας της πόλης και πραγματοποιείται σε ολόκληρο το Oahu με έμφαση στο Downtown Honolulu.

Για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και διαθέτει ένα γεμάτο πρόγραμμα εργαστηρίων, παρελάσεων, εκδηλώσεων και παραστάσεων, το Paradise Pride είναι αφιερωμένο στην προώθηση μιας κουλτούρας ένταξης, διαφορετικότητας και αγάπης LGBT +. Υπάρχουν αμέτρητα γκέι πάρτι που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, οπότε φροντίστε να δείτε τι συμβαίνει πριν πάτε στην ηλιόλουστη Χονολουλού.

Γκέι δικαιώματα στη Χονολουλού

Τα άτομα LGBT + στη Χονολουλού μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια νομική ισότητα με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Η Χαβάη ήταν μια από τις πρώτες πολιτείες που νομιμοποίησε τη σεξουαλική δραστηριότητα του ίδιου φύλου όταν πέρασε το νομοσχέδιο της το 1973 και από τότε έχει υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ +.

Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2013 και οι σχέσεις του ίδιου φύλου αποτελούν μέρος του παραδοσιακού πολιτισμού της Χαβάης για αιώνες. Οι ντόπιοι έχουν χρησιμοποιήσει τον όρο «Aikāne» για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους ανθρώπους σε όλη την ιστορία και ο όρος αντικατοπτρίζει την πρώιμη αποδοχή της ομοφυλοφιλίας από την κοινωνία. Ο πολιτισμός της Χαβάης περιλαμβάνει ακόμη και ένα τρίτο φύλο, που δεν είναι ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και αναφέρεται ως «Mahu». Παρεμπιπτόντως, η Bette Midler μεγάλωσε στη Χαβάη και συνέχισε να διασκεδάζει δύο γενιές ομοφυλόφιλων ανδρών.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Χονολουλού

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Χονολουλού από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Χονολουλού για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας