Τάμπα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Τάμπα

Υπάρχει μια πληθώρα γκέι χώρων στην γκέι συνοικία Ybor City της Τάμπα, μια ιστορική και διαφορετική περιοχή που είναι γνωστή για την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και τη μοναδική αρχιτεκτονική της.

Η Τάμπα μερικές φορές θεωρείται ως το τρίψιμο και λιγότερο γυαλισμένος αδερφός του λαμπερό γκέι Μαϊάμι or πολυσύχναστο γκέι ΟρλάντοΩστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει δει ένα κύμα αναζωογόνησης και ανάπτυξης στην πόλη, μετατρέποντάς την σε έναν κομψό και κομψό παραλιακό προορισμό.

Με τμήματα πρασίνου, τροπικό κλίμα και κρυστάλλινο γαλάζιο ωκεανό, η Τάμπα είναι ένας πλούσιος και όμορφος προορισμός που γεμίζει με ευκαιρίες για ανακάλυψη. Σε στενή σύνδεση με τη θάλασσα, η Τάμπα φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Φλόριντα και η περιοχή του λιμανιού είναι ένας κόμβος διασκέδασης, φαγητού και νυχτερινής διασκέδασης.

Η Τάμπα φιλοξενεί επίσης μια αυξανόμενη και φρέσκια γκέι σκηνή που τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό και τη δημιουργική κοινότητα της πόλης. Υπάρχει μια πληθώρα γκέι χώρων στην γκέι συνοικία Yamp City της Τάμπα, μια ιστορική και ποικίλη περιοχή που είναι γνωστή για την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και τη μοναδική αρχιτεκτονική της.

Τάμπα

Γκέι κλαμπ και μπαρ στην Τάμπα

Η πλειονότητα της νυχτερινής ζωής των gay που προσφέρεται στην Τάμπα βρίσκεται κατά μήκος της 7ης Λεωφόρου στο Ybor City, της ανεπίσημης γκέι γειτονιάς της Τάμπα. Ένας συνασπισμός τοπικών ιδιοκτητών επιχειρήσεων ΛΟΑΤ + δημιούργησε τον όμιλο «Gaybor» που χρησιμεύει ως εμπορικό επιμελητήριο ΛΟΑΤ + στην πόλη. Η περιοχή διαθέτει μια ζωντανή και συγκεντρωμένη συλλογή από γκέι μπαρ και κλαμπ.

Το αποκορύφωμα της νυχτερινής ζωής της Τάμπα είναι αναμφίβολα Μπράντλεϊ, το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ της πόλης και βασικό στοιχείο της τοπικής ομοφυλοφιλικής σκηνής. Όπως πολλά από τα μπαρ και κλαμπ, το Bradley's είναι ανοιχτό και απασχολημένο τις περισσότερες νύχτες της εβδομάδας χάρη στον ενεργό και μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό LGBT +. Το μπαρ διαθέτει ένα μεγάλο δάπεδο χορού και φιλοξενεί τακτικά ζωντανές παραστάσεις και παραστάσεις.

Το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε ζωντανές παραστάσεις στη γκέι σκηνή της Τάμπα είναι στο City Side Lounge. Διαθέτοντας τρία μπαρ, ένα μεγάλο δάπεδο χορού και ακόμη και μια σκηνή, υπάρχουν καθημερινές θεματικές εκδηλώσεις και διαγωνισμοί, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς μεταξύ του ποικίλου και εκλεκτικού πλήθους που επισκέπτεται το City Side Lounge. Το ευρύχωρο εξωτερικό αίθριο είναι το ιδανικό μέρος για να πιείτε ένα υπέροχο κοκτέιλ καθώς παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα.

Η πιο πολυσύχναστη λέσχη τις Παρασκευές βράδυ είναι πάντα Δοχείο μελιού. Ένα νεαρό, φοιτητικό πλήθος προσελκύεται συνήθως στο κλαμπ από τις παγκοσμίου φήμης παραστάσεις, την ευρύχωρη πίστα χορού και την εσωτερική πασαρέλα. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα διασκεδαστική και χωρίς φροντίδα.

Tampa Marriott Waterside

Γκέι ξενοδοχεία στην Τάμπα

Για την καλύτερη τοποθεσία μπροστά στον ωκεανό και τη φιλτραρισμένη θέα στον Ατλαντικό, σκεφτείτε να μείνετε στο Grand Hyatt Tampa Bay. Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστά την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πόλη και είναι ιδανική για τους γκέι ταξιδιώτες που θέλουν να δουν όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της Τάμπα. Τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν το Oystercatchers, ένα δημοφιλές εστιατόριο με θαλασσινά, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο φρέσκα ψάρια και υπέροχο κρασί. Το ξενοδοχείο είναι δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και το προσωπικό του Grand Hyatt είναι φιλικό και περιλαμβάνει όλους τους επισκέπτες.

Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γκέι σκηνή του Ybor City, Aloft Τάμπα είναι ένα μοντέρνο και μοντέρνο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης. Το ξενοδοχείο στοχεύει σε ένα πλήθος προσανατολισμένο στο σχεδιασμό με τους εκτεθειμένους τοίχους από μπετόν, ζωντανό DJ στο φουαγιέ και εκπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο. Ιδανικά για όσους αναζητούν μια μπουτίκ κοντά στη δράση, όλα τα δωμάτια στο Aloft έχουν υπέροχη θέα στον ορίζοντα της Τάμπα, στον ποταμό και στον ωκεανό.

Η Τάμπα μπορεί να απασχοληθεί και αν ψάχνετε κάπου για να ξεφύγετε από τη φασαρία, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από το Ξενοδοχείο Crowne Plaza Tampa Westshore. Το ξενοδοχείο βρίσκεται έξω από την πόλη μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, ένα ήσυχο κομμάτι παραδείσου. Η μεγάλη πισίνα είναι το επίκεντρο αυτού του ξενοδοχείου και είναι το ιδανικό μέρος για να δροσιστείτε στο ηλιόλουστο κλίμα της Τάμπα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο ανάμεσα στους ντόπιους και τους ταξιδιώτες και το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, που σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε στην πόλη με αποτελεσματικότητα και ευκολία.

Busch Gardens Tampa Bay

Η Φλόριντα είναι μια Μέκκα για όσους αναζητούν συγκίνηση, με πληθώρα θεματικών πάρκων παγκόσμιας κλάσης και λούνα παρκ, και το Busch Gardens δεν είναι μόνο ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα της πολιτείας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα ψυχαγωγίας των ΗΠΑ. Καλωσορίζοντας πάνω από 4.1 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, το πάρκο διαθέτει μια σειρά από βόλτες με υψηλή αδρεναλίνη, ένα υδάτινο πάρκο και έναν εκτεταμένο ζωολογικό κήπο και σαφάρι.

Το αποκορύφωμα του Busch Gardens είναι ο ζωολογικός κήπος, ο μεγαλύτερος Τάμπα και διαθέτει έναν μεγάλο ανοιχτό βιότοπο «Serengeti Plains», όπου φιλοξενούνται διάφορα ζώα που περιπλανιούνται ελεύθερα και οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν ανάμεσα στα πλάσματα με μια εντυπωσιακή εμπειρία σαφάρι. Η Ημέρα του Big Gay Busch Gardens πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και βλέπει εκατοντάδες γκέι άντρες να συρρέουν στο πάρκο.

Γκέι υπερηφάνεια στην Τάμπα

Το Pride πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο και είναι ένα εντελώς μοναδικό και συναρπαστικό γεγονός. Οι εορτασμοί ξεκινούν με το Tampa Zoo-la και το βραδινό πάρτι στο Zoo Tampa, όπου LGBT+ άτομα και σύμμαχοι επισυνάπτουν ένα βραδινό πάρτι με ζώα από όλο τον κόσμο - μια αληθινή μοναδική εμπειρία. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν επίσης άλλες εκδηλώσεις, όπως το διαγωνισμό υπερηφάνειας του Mr and Miss Tampa και το Grand Marshall Gala.

Το επίκεντρο των εορτασμών υπερηφάνειας της πόλης είναι το Tampa Diversity Parade, μια πορεία υπερηφάνειας που γιορτάζει την πολυμορφία στην τοπική ομοφυλοφιλική κοινότητα και εστιάζει την ισότητα, την ένταξη και τον σεβασμό ως βασικές αρχές. Η παρέλαση προσελκύει περισσότερους από 20,000 ανθρώπους, οι οποίοι διασχίζουν τους δρόμους του Ybor City για να δείξουν αγάπη και υπερηφάνεια για την κοινότητα των LGBT +

Τάμπα

Γκέι δικαιώματα στην Τάμπα

Τμήματα της Φλόριντα είναι κοινωνικά συντηρητικά, ωστόσο, η Τάμπα πέτυχε πρόσφατα ένα τέλειο σκορ 100 στο Δείκτη Δημοτικής Ισότητας της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο οποίος αξιολογεί πόσο καλά οι πόλεις υποστηρίζουν την κοινότητα LGBT +. Η πόλη είναι μια από τις χούφτες της χώρας που διαθέτει ένα καθορισμένο εμπορικό επιμελητήριο LGBT + που υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των LGBT + ανθρώπων και προστατεύει την τοπική κοινότητα.

Η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα νομιμοποιήθηκε το 2003, αλλά έκτοτε υπήρξε ένας αργά αυξανόμενος αριθμός νομοθετικών νόμων που έδωσαν αυξημένες ελευθερίες και ισότητα σε άτομα ΛΟΑΤ +. Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2015 και το 2010, ανατράπηκε η τριάντα τριών ετών απαγόρευση της υιοθεσίας του ίδιου φύλου στη Φλόριντα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Τάμπα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Τάμπα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τάμπα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας