Σεντ Λούις

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Σεντ Λούις

Μια αστική επέκταση στις Μεγάλες Πεδιάδες

Οι Μεγάλες Πεδιάδες και ο Ποταμός Μισισιπή είναι δύο από τα πιο εντυπωσιακά και διάσημα φυσικά θαύματα των ΗΠΑ και το Σεντ Λούις βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα και στα δύο. Μια πόλη όπου ξεκίνησαν ορισμένοι από τους κορυφαίους μουσικούς διασκεδαστές της ιστορίας, υπάρχει ένα δημιουργικό πνεύμα που διασχίζει τους δρόμους του Σαιντ Λούις και το καθιστά ένα πραγματικά ξεχωριστό μέρος για να επισκεφθείτε.

Ένας υπόλοιπος προμαχώνας της Μέσης Δυτικής Αμερικής, το Σεντ Λούις είναι όπου θα βρείτε μια κουλτούρα χτισμένη γύρω από μπύρα, μπόουλινγκ και μπέιζμπολ. Αφού σας υποδεχτεί το τεράστιο Gateway Arch, θα σας καλωσορίσει σε μια πόλη που μοιάζει με ένα πάπλωμα, που αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές και περιοχές, καθεμία με τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα και τοπικό χαρακτήρα.

Το Σεντ Λούις φιλοξενεί επίσης μια εκπληκτικά μεγάλη γκέι σκηνή που έχει παρατηρηθεί αυξανόμενη υποστήριξη τα τελευταία χρόνια, με τους ντόπιους να δέχονται όλο και περισσότερο τους ΛΟΑΤ +. Υπάρχει μια πληθώρα γκέι χώρων στην γκέι περιοχή της πόλης, The Grove, μια ιστορική και ποικίλη περιοχή που είναι γνωστή για την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και τη γοητευτική αρχιτεκτονική της.

τζαζ

Γκέι κλαμπ και μπαρ στο Σεντ Λούις

Όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων στο Σεντ Λούις πουθενά δεν ξεπερνά τη γειτονιά The Grove. Η περιοχή έγινε γνωστή ως το πρωταρχικό ομοφυλόφιλο χωριό της πόλης τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν μια σειρά από καλύτερα γκέι ιδρύματα του Σαιντ Λούις μετέφεραν τις εγκαταστάσεις τους σε αυτήν την εκλεκτική γειτονιά. Έκτοτε, το The Grove διατήρησε τη θέση του ως ο νούμερο ένα προορισμός για gay clubbing στην πόλη.

Σκοτεινό, γεμάτο και καλυμμένο με καθρέφτες, Στάσεις είναι ένα από τα παλαιότερα γκέι κλαμπ του Σεντ Λούις και ένα από τα αγαπημένα της τοπικής κοινότητας. Με μια μεγάλη πίστα χορού και τη φήμη ότι παίζει μόνο τους καλύτερους ποπ ύμνους, το Attitudes χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα κλαμπ ομοφυλοφίλων χορού στην πόλη. Ενώ οι καθημερινές βραδιές βλέπουν παραστάσεις από ντόπιες και περιοδεία βασίλισσες, το σαββατοκύριακο, το κλαμπ γίνεται προπύργιο του ηδονισμού, με ένα διαφορετικό πλήθος να απολαμβάνει την ηλεκτρική ατμόσφαιρα.

Η γκρίζα αλεπού αποτελεί βασικό στοιχείο της ομοφυλοφιλικής σκηνής στο Σεντ Λούις για περισσότερο από μια δεκαετία και συνεχίζει να προσφέρει απρόσκοπτα κλαμπ στο ρεύμα των πελατών που περνούν από την πόρτα του κάθε βράδυ. Παρά τη μαζική εξευγενισμό στην περιοχή και τις πολλές ανακαινίσεις, το μπαρ έχει παραμείνει ένας όμορφος χώρος που είναι δημοφιλής μεταξύ των παιδιών που θέλουν να πάρουν πάρτι χωρίς προσποίηση. Το Gray Fox είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν μια πιο άγρια ​​νύχτα, και οι πολλές σκοτεινές γωνιές του χώρου είναι υπέροχα μέρη για να συναντήσετε άλλα παιδιά.

Διευθύνεται από το ίδιο ζευγάρι για ολόκληρη την ύπαρξή του, Μόνο του Τζον είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Σεντ Λούις για να απολαύσετε τη φιλικότητα των Midwest και να απολαύσετε ένα ποτό. Το ευρύχωρο εξωτερικό αίθριο είναι ένα δημοφιλές στέκι για την τοπική κοινότητα LGBT + και το φουσκωτό Just John μπορεί πάντα να δει στους ετήσιους εορτασμούς υπερηφάνειας.

αψίδα

Γκέι ξενοδοχεία στο Σεντ Λούις

Αν ψάχνετε για ένα κομψό και σύγχρονο ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στους καλύτερους χώρους νυχτερινής διασκέδασης και διασκέδασης της πόλης, μην ψάχνετε άλλο από το Four Seasons Σαιντ Λούις. Αυτός ο χώρος 5 αστέρων είναι ιδανικός για γκέι ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν κάθε ίντσα του γοητευτικού Σεντ Λούις. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι μοντέρνο και ο καινοτόμος σχεδιασμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και πολυτέλειας. Μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης της πόλης, τα ευρύχωρα και ευάερα δωμάτια του Four Seasons Hotel είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε.

Λίγα ξενοδοχεία είναι αρκετά γενναία για να συνδυάσουν την εξερεύνηση του διαστήματος με μια εμπειρία ξενοδοχείου μπουτίκ, αλλά το Ξενοδοχείο Moonrise κάνει ακριβώς αυτό. Με ένα μεγάλο αντίγραφο φεγγαριού που στολίζει την εκπληκτική βεράντα του τελευταίου ορόφου και τους τοίχους με αναμνηστικά, το ξενοδοχείο είναι μια ωδή για τη διαγαλαξιακή. Τα άνετα και περίεργα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά με συλλεγμένα έπιπλα και διακόσμηση που λειτουργούν για να δημιουργήσουν μια άλλη κοσμική ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο Eclipse των εγκαταστάσεων είναι ένα βραβευμένο κατάλυμα και προσελκύει επισκέπτες από όλη την περιοχή που έρχονται να δοκιμάσουν τα τοπικά, βιολογικά πιάτα.

Για μια πιο οικεία και μικρότερη εμπειρία, σκεφτείτε να μείνετε στο Benton Park Inn, ένα γοητευτικό φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους bed and breakfast που βρίσκεται στη γραφική γειτονιά Benton Park. Το ξενοδοχείο είναι ο πλησιέστερος χώρος στο επίκεντρο της νυχτερινής ζωής της gay και πολλά από τα καλύτερα μπαρ και κλαμπ γκέι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, όπως το Bastille Bar και το Keypers Piano Bar. Κάθε δωμάτιο είναι επιπλωμένο με vintage έπιπλα και οι ανοιχτοί και φιλόξενοι οικοδεσπότες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Γκέι υπερηφάνεια στο Σεντ Λούις

Η υπερηφάνεια πραγματοποιείται ετησίως στο Σεντ Λούις και περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις, πάρτι και παρελάσεις. Οι εκδηλώσεις υπερηφάνειας είναι οι μεγαλύτεροι εορτασμοί της ταυτότητας LGBT + στην περιοχή, με πάνω από 80,000 άτομα να παρακολουθούν τακτικά. Το επίκεντρο της υπερηφάνειας στο Σεντ Λούις είναι το PrideFest, μια διήμερη εκδήλωση που βλέπει την εκπληκτική περιοχή της πόλης να μεταμορφώνεται σε Μέκκα πολιτισμού gay, κοινότητας και υπερηφάνειας. Οι σημαίες του ουράνιου τόξου κοσμούν κάθε λαμπτήρα και οι παρευρισκόμενοι είναι ντυμένοι με τα πιο πολύχρωμα regalia τους.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πόλεις, το Σεντ Λούις έχει μια παράδοση μικρότερων περιοχών και περιοχών που διοργανώνουν τους δικούς τους εορτασμούς υπερηφάνειας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, και κάθε μια είναι προσαρμοσμένη γύρω από την κοινότητα και επικεντρώνεται στα θέματα και τα θέματα που έχουν σημασία για τον τοπικό πληθυσμό ΛΟΑΤ +. Το Metro East PrideFest, το Black Pride και το Tower Grove Pride πραγματοποιούνται όλα το καλοκαίρι και είναι δημοφιλείς εκδηλώσεις στο ημερολόγιο της πόλης.

μπέιζμπολ

Γκέι δικαιώματα στο Σεντ Λούις

Το κράτος του Μισσούρι δεν ήταν ιστορικά ένα κοινωνικά φιλελεύθερο κράτος, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ορισμένα πολιτικά επιτεύγματα που βελτίωσαν τη ζωή των ΛΟΑΤ + ανθρώπων που ζουν εκεί. Δεν υπήρξαν ποτέ νόμοι που απαγορεύουν την υιοθέτηση ζευγαριών ομοφυλοφίλων στο Μισσούρι και από το 2015 ο γάμος ομοφυλοφίλων είναι νόμιμος στην πολιτεία. Αν και δεν κατοχυρώνεται στον κρατικό νόμο, το 2013 η Γερουσία απαγόρευσε τις διακρίσεις λόγω πραγματικού ή αντιληπτού σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Ο νόμος περί μίσους για εγκλήματα στο Μισσούρι αναφέρει ρητά τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου ως κίνητρα για πράξεις βίας και τέτοια εγκλήματα φέρουν εκτεταμένες ποινές. Μια δημοσκόπηση το 2017 έδειξε ότι το 58% των κατοίκων του Μισσούρι υποστήριξαν τον γάμο του ιδίου φύλου, μια δραματική αύξηση στο 31% που βρέθηκε στην ίδια μελέτη που διεξήχθη το 2011. Οι κοινωνικές συμπεριφορές βελτιώνονται ραγδαία και ως εκ τούτου το Σεντ Λούις είναι ένας όλο και πιο ασφαλής και φιλόξενος ομοφυλόφιλος ταξιδιωτικός προορισμός.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σεντ Λούις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σεντ Λούις από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαιντ Λούις για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας