Ο μεγάλος ξενώνας καρύδας

Gay Guesthouses ΗΠΑ

Οι καλύτεροι γκέι ξενώνες στις ΗΠΑ.

 

Θέλετε μια ρομαντική, πολιτιστική ή γεμάτη πάρτι απόδραση σε έναν γκέι ξενώνα; Μην ψάχνετε άλλο - εδώ είναι η σύνοψη των καλύτερων διαμονών ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ.

 

Από την Provincetown μέχρι τη Βοστώνη, έχουμε συγκεντρώσει την απόλυτη λίστα με ξενώνες για ομοφυλόφιλους.

 

Provincetown & Cape Cod, Μασαχουσέτη

 

 

Πανδοχείο στο 7 Central

 

Μείνετε κεντρικοί στο gay-haven που είναι η Provincetown επιλέγοντας το Inn στο 7 Central. Λιγότερο από ένα τετράγωνο μακριά από τις ομοφυλοφιλικές σκηνές της Commercial Street, θα βρεθείτε στο πάχος του Νυχτερινή ζωή του Provincetown.

Μετά από μια κουραστική βραδιά πάρτι, απολαύστε τις γοητείες του B&B με τις ανέσεις του boutique ξενοδοχείου στο Inn at 7 Central.

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

Secret Garden Inn

 

Αν θέλετε να μείνετε στο κέντρο αλλά να έχετε λίγη ηρεμία ενώ βρίσκεστε στο Ptown, το Secret Garden Inn υπόσχεται μια υπέροχη τοποθεσία και ηρεμία μαζί.

Το ειδυλλιακό θαλάσσιο καπετανόσπιτο του 1830 διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο που είναι ιδανικός για να χαλαρώσετε πριν κατευθυνθείτε στην καρδιά της Provincetown. Από το οποίο είστε μόλις 97 βήματα μακριά!

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

Land's End Inn

 

Για όσους θέλουν να κάνουν την Provincetown με τη μεγαλύτερη γοητεία, το Land's End Inn είναι το μέρος σας. Η ιστορική αρχιτεκτονική και οι αντίκες κατά παραγγελία δεν εγγυώνται τίποτα λιγότερο από την αριστεία του Cape Cod.

Μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το γκέι μπαρ της εμπορικής οδού, Το Lands End είναι μια τσέπη ιδιωτικής πολυτέλειας με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της γκέι δραστηριότητας στο Provincetown.

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

Φορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα

 

 

Ο μεγάλος ξενώνας καρύδας

 

Τα καλοκαίρια της Provincetown μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλα για εσάς, οπότε ορίστε τι προσφέρει η Sunshine State.

Ο κορυφαίος γκέι ξενώνας του Fort Lauderdale βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Wilton Manors, το σημείο της γκέι νυχτερινής ζωής της πόλης που φιλοξενεί Άλλοθι, GYM Sportsbar και Η μπυραρία για να αναφέρουμε μερικές.

Με τον οικοδεσπότη σας David, σίγουρα θα φροντίσετε κατά τη διασκεδαστική σας διαμονή στο Big Coconut.

Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

 

Σημείο ανανά

 

Θέλετε να χαλαρώσετε στο Λόντερντεϊλ; Αυτός ο προαιρετικός ξενώνας και θέρετρο ένδυσης διαθέτει δύο στρέμματα ιδιωτικής γης για να παίζετε.

Οι δραστηριότητες και η χαλάρωση είναι σε αφθονία στο Pineapple Point. Με δωρεάν ποδήλατα και γυμναστήριο στη διάθεσή σας, πισίνα, τζακούζι και υπηρεσίες μασάζ, δεν θα βαρεθείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το Pineapple Point απέχει λιγότερο από 2 μίλια από το Μουσείο Τέχνης και τις μπουτίκ και τα καταστήματα της The Galleria, και είναι μια κεντρικά τοποθετημένη, δημοφιλής γκέι διαμονή που είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς.

Κάντε κράτηση απευθείας.

 

Βοστόνη, Μασαχουσέτη

 

 

Taylor House B&B

 

Στην στενή και ποικίλη γειτονιά της Jamaica Plain, αυτή η ιδιοκτησία του 1853 περιβάλλεται από μεγάλες οικοδομές και το πανέμορφο τοπίο και τους χώρους πρασίνου της γειτονιάς. Προσφέροντας γαλήνη στο σπίτι και τους κήπους τους, το Taylor House είναι ιδανικό για μια ήρεμη διαμονή στη Βοστώνη.

Διοργανώνοντας τακτικές μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο χώρο των εκδηλώσεών τους, είναι κουλτούρα που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς καν να φύγετε από το B&B!

Με υπερηφάνεια που δίνει στους επισκέπτες του ένα υπέροχο γεύμα για να ξεκινήσει τη μέρα τους, το Taylor House προσφέρει ένα υπέροχο πρωινό που θα είναι ένα από τα καλύτερα σημεία της διαμονής σας και μπορεί να φιλοξενήσει βίγκαν.

Κάντε κράτηση απευθείας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Βοστώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Βοστώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βοστώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας