Βαλένθια της Ισπανίας

Δραστηριότητες σε Βαλένθια

Ψάχνετε για το Άγιο Δισκοπότηρο;

Η Βαλένθια είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Είναι η πρωτεύουσα της περιοχής της Βαλένθια και η μεγαλύτερη πόλη στα νότια της χώρας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βαλένθια και αξίζει να έχετε ένα μεγάλο σαββατοκύριακο για εξερεύνηση. Θα βρείτε μια μοντέρνα συνοικία hipster στο κέντρο της μεσαιωνικής συνοικίας, ένα τεράστιο πολιτιστικό συγκρότημα μουσείων και το φαινόμενο Holy Grail στον καθεδρικό ναό της Βαλένθια.

Υπάρχει μια μικρή αλλά φιλική γκέι σκηνή για εξερεύνηση. Η Μαδρίτη και η Βαρκελώνη τραβούν όλη την προσοχή, αλλά η τρίτη πόλη της Ισπανίας είναι γεμάτη γοητεία και χαρακτήρα. Καθώς η Βαρκελώνη έχει κατακτηθεί από τουρίστες, άλλες ισπανικές πόλεις τραβούν την προσοχή - ανάμεσά τους και η Βαλένθια.

Είναι ένας υπέροχος προορισμός για φαγητό. Οι ντόπιοι έχουν συχνά ένα δεύτερο πρωινό με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα. Τέλειο αν ψάχνετε για μια δικαιολογία για να ξεκινήσετε νωρίς! Όπως συμβαίνει συνήθως στην Ισπανία, το δείπνο δεν γίνεται παρά πολύ αργότερα. Εκτός από το φαγητό, θα έχετε πολλή ιστορία και πολιτισμό να εξερευνήσετε - αν μπορείτε να βραβευτείτε μακριά από την παραλία. Η Βαλένθια ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους το 137 π.Χ., επομένως φιλοξενεί μερικά πολύ παλιά κτίρια.

Βαλένθια;

Η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

Αν δείτε ένα πράγμα στη Βαλένθια, θα πρέπει να είναι αυτό. Η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών είναι ένα μοντερνιστικό πολιτιστικό συγκρότημα - το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη. Αποτελείται από έξι φουτουριστικά κτίρια. Οι εργασίες για αυτό το τεράστιο έργο ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Ένα από τα κυριότερα σημεία της Πόλης των Τεχνών και των Επιστημών είναι το Oceanographic. Είναι ένα ωκεανάριο με 45,000 ζώα. Είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ωκεανάριο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα δείτε καρχαρίες, θαλάσσιους ίππους και θαλάσσια λιοντάρια - μαζί με άλλα 500 είδη.

Αξίζει να κάνετε κράτηση μπροστά και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας εάν ο χρόνος είναι μικρός. Υπάρχουν πάρα πολλά να δείτε και είναι πολύ δημοφιλές. Υπάρχουν συχνά μεγάλες ουρές για να μπείτε, αλλά μπορείτε να κάνετε γρήγορη διαδρομή προς τα εμπρός αν κάνετε κράτηση μπροστά.

Πύργοι Serranos

Πύργοι Serranos

Το Torres de Serranos είναι ένα ιστορικό μνημείο που επιβιώνει στην Παλιά Πόλη από τα ιστορικά τείχη της πόλης. Τα αρχαία τείχη της Βαλένθια έχουν φύγει από καιρό, αλλά αυτή η πύλη παραμένει. Αρχικά χτίστηκε το 1392, το Torres de Serranos χρησίμευσε ως θριαμβευτική αψίδα και στρατιωτικός πύργος. Ο πύργος χρησίμευσε επίσης ως φυλακή και ασφαλές σπίτι για την τέχνη κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου.

Βαλένθια;

Γκέι μπαρ στη Βαλένθια

Ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, η Βαλένθια έχει μια αξιοπρεπή επιλογή γκέι μπαρ. Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ της Βαλένθια βρίσκονται στην περιοχή El Carme της Παλιάς Πόλης. Το Muse είναι ένα δημοφιλές γκέι μπαρ που ανοίγει το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα καλό μέρος για προ-ποτά πριν πάτε Δεσέδο 54 να χορέψω το βράδυ. Το Desedo 54 προσελκύει ένα νεανικό πλήθος.

Υπάρχουν πολλά gay-δημοφιλές, αν και όχι γκέι μπαρ στη Βαλένικα. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε την πόλη γκέι κρουαζιέρες, ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για κάποια αταξία.

Βαλένθια;

Καθεδρικός Ναός της Βαλένθια

Αρχικά ιδρύθηκε το 1238 για να σηματοδοτήσει την Reconquista. Χτισμένο σε γοτθικό στυλ, οι επόμενες προσθήκες πρόσθεσαν μπαρόκ, νεοκλασικό και πολλές άλλες αρχιτεκτονικές επιρροές. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο. Αυτό είναι το πιο ιστορικό κτίριο της πόλης - δεν μπορείτε να το χάσετε! Φροντίστε να δείτε τις αναγεννησιακές τοιχογραφίες στο βωμό.

Βαλένθια;

Το Άγιο Δισκοπότηρο

Ίσως σκέφτεστε την ταινία Monty Python ή τους αμέτρητους μεσαιωνικούς θρύλους που περιβάλλουν το grail. Εμφανίζεται ακόμη και στον κώδικα Da Vinci και πολλές σύγχρονες προσαρμογές. Οι ιστορίες grail είναι από τις πιο δημοφιλείς και ευρέως γνωστές σε όλη τη λογοτεχνία. Όπου τελειώνει η ιστορία και ξεκινά ο μύθος είναι ένα θέμα ατελείωτης συζήτησης. Είναι μάλλον ένας μύθος, αν είμαστε ειλικρινείς! Ωστόσο, το Βατικανό έχει ανακηρύξει το Άγιο Δισκοπότηρο της Βαλένθια ως το πραγματικό.

Πολλές άλλες πόλεις ισχυρίστηκαν ότι κατέχουν το grail. Πιστεύεται ότι ήταν το κύπελλο που έπινε ο Χριστός κατά τη διάρκεια του τελευταίου δείπνου. Ο καθεδρικός ναός της Βαλένθια λέγεται στο μέρος όπου θα βρείτε το πραγματικό Άγιο Δισκοπότηρο. Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, έχουν τον ισχυρότερο ισχυρισμό για αυτό. Το μυστηριώδες κύπελλο βρίσκεται στη Βαλένθια από τον 15ο αιώνα.

Μπάριο ντελ Κάρμεν

Αυτό είναι το νεότερο, πιο trendy - hipster, θα έλεγε κανείς - μέρος της πόλης. Βρισκόταν έξω από τα Τείχη της Μαυριτανικής Βαλένθια και αργότερα συγχωνεύτηκε στην πόλη Christain μετά την Reconquista. Θα βρείτε πολλά από τα καλύτερα μπαρ της πόλης στο Barrio del Carmen. Κάντε μια βόλτα στα στενά δρομάκια και σίγουρα θα βρείτε υπέροχα μέρη για φαγητό. Το Barrio del Carmen είναι μια από τις μεγαλύτερες σωζόμενες μεσαιωνικές συνοικίες οποιασδήποτε ευρωπαϊκής πόλης.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βαλένθια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Βαλένθια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βαλένθια; για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας