Σε μια Queer Day μπορείτε να κάνετε σκι για πάντα

Σε μια Queer Day μπορείτε να κάνετε σκι για πάντα

Ο χειμώνας μπορεί να μην είναι αιχμή της Ευρώπης. αλλά από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, οι οπαδοί των χειμερινών σπορ γκέι έρχονται στην Ευρώπη για σκι, πάρτι και κάνουν νέους φίλους σε ένα από αυτά τα καθιερωμένα γκέι σκι εκδηλώσεις.

Arosa Gay Ski Week - Switzerland

Εβδομάδα 1 του σκι Arosa GayΞεκίνησε το 2005, η Εβδομάδα Σκι Arosa Gay δεν είναι νεοφερμένος στη χειμερινή εκδήλωση LGBT. Το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο της Arosa στις Ελβετικές Άλπεις φιλοξενεί αυτό το δημοφιλές γεγονός κάθε χρόνο τον Ιανουάριο.

Το θέρετρο έχει ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ανάμεσα στο ορεινό τοπίο του Graubünden. Το υψόμετρο βάσης του Arosa είναι 5,900 πόδια, με την κατακόρυφη πτώση μικρότερη από 2,800 πόδια - ιδανικό για κρουαζιέρες σκι.

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη την Arosa. Οι διοργανωτές προσφέρουν παγκοσμίου επιπέδου, διεθνείς ερμηνείες και ομοφυλόφιλους DJ's όπως ο Micky Friedman (Βερολίνο), ο Juiceppe (Ζυρίχη), ο Steven Redant (Βαρκελώνη) κ.λπ.

Διατίθεται μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων και διαμερισμάτων φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά κάντε κράτηση εκ των προτέρων.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία σε Arosa, Ελβετία]

Gay Snowhappening - Austria

Gay Snowhappening 1Αυτή είναι ίσως η μακροβιότερη διοργάνωση γκέι σκι στην Ευρώπη. Το Gay Snowhappening πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο στο Sölden και περιλαμβάνει ένα γεμάτο διασκεδαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περιπετειών - σκι, snowboard, χαρούμενες βραδιές σε καλύβες και χορευτικά πάρτι.

Γνωστά πάρτι όπως το Salvation (Berlin), Για πάντα Τελ Αβίβ (Τελ Αβίβ), Αμαρτωλοί (Μόναχο), SEXY CGN (Κολόνια), Τσίρκο (Βιέννη) και OMG (Πράγα) έχουν συμμετάσχει όλοι στην εκδήλωση, με μια σύνθεση DJ, χορευτών και ερμηνευτών.

Υπάρχουν πολλά αξιόλογα ξενοδοχεία και θέρετρα στο Sölden, αν και πουλάνε γρήγορα κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στο Sölden της Αυστρίας]

European Snow Pride - Γαλλία

Με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες από το alΕυρωπαϊκό χιόνι υπερηφάνειας 1Σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και πέραν αυτής, το European Snow Pride είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκέι χειμερινά αθλητικά και μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Η εβδομαδιαία εκδήλωση λαμβάνει χώρα τον Μάρτιο στο παγκοσμίου επιπέδου θέρετρο Tignes, Espace Killy (Tignes+Val d'Isère) στις γαλλικές Άλπεις. Οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει μια μοναδική συνεργασία με το θέρετρο που δεσμεύεται για σημαντικά θέματα που αφορούν την LGBT κοινότητα, υποστηρίζει τους γάμους ομοφυλοφίλων και καταπολεμά τις ομοφοβικές διακρίσεις.

Το Espace Killy καλύπτει περισσότερα από 300 χιλιόμετρα πιστών, που εκτείνονται σε 10,000 εκτάρια και θεωρείται μια από τις πιο όμορφες περιοχές σκι στον κόσμο.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία σε Tignes, Γαλλία]

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γκέι Σκι - Γαλλία

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γκέι Σκι 1Όπως και η εκδήλωση Snow Pride, η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Σκι Γκέι (EGSW) πραγματοποιείται στο Γαλλία γύρω στο Μάρτιο. Διαθέτει πολλές δραστηριότητες, όπως ορεινή ποδηλασία στο χιόνι, βραδινό έλκηθρο, αλεξίπτωτο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, έλκηθρο σκύλου κ.λπ. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χορευτικά πάρτι με DJ, καμπαρέ και παραστάσεις.

Για πολλά χρόνια, το EGSW φιλοξενείται από το θέρετρο Alpe D'Huez, αλλά το 2015 αναλαμβάνει το θέρετρο Avioraz. Αυτό το όμορφο θέρετρο διαθέτει χιονισμένους πεζόδρομους, ταξί με έλκηθρο με άλογα και καταλύματα που έχουν άμεση πρόσβαση στις πλαγιές. Το Avioraz διαθέτει επίσης ένα μοναδικό υδάτινο πάρκο που διαθέτει μεγάλη πισίνα με τοίχους αναρρίχησης και υπαίθριο ζεστό σπα.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία στο Avioraz, Γαλλία]

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βιέννη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βιέννη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βιέννη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας