Κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές για Gay στο Παρίσι

Εξερευνώντας το Gay Paris

Προγραμματίζετε ταξίδι στο Παρίσι; Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές για το δρομολόγιό σας.

Το Παρίσι είναι πάντα μια υπέροχη πόλη για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, με πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε.

Yes, πρέπει να επισκεφθείτε τον Πύργο του Άιφελ, Νοτρ Νταμ και Champs-ÉlyséesΑλλά για τους γκέι τουρίστες, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να ζήσετε.

Η κύρια γκέι περιοχή είναι στο Le Marais, μια περιοχή που βρίσκεται περίπου μεταξύ του Λούβρου και της Βαστίλης. Ωστόσο, υπάρχουν γκέι χώροι διάσπαρτοι σε όλο το Παρίσι. Ευτυχώς, το μετρό κλείνει αργά (περίπου 1 π.μ.) και ανοίγει νωρίς (περίπου 5 π.μ.).

Κατάστημα

Το Παρίσι είναι σχεδόν συνώνυμο για ψώνια. Μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες στα μεγάλα πολυκαταστήματα, όπως το Printemps και το Galeries Lafayette, τα οποία βρίσκονται δίπλα στο Boulevard Haussmann 40 και 64 αντίστοιχα (Δευ-Σαβ 09: 30-20: 00, 21:00 Πέμπτη).

Λιγότεροι επισκέπτες γνωρίζουν το δεύτερο κατάστημα Galeries Lafayette στο Montparnasse, στη διεύθυνση 22 Rue du Départ. Πηγαίνετε εκεί για να αποφύγετε τα πλήθη και για καλύτερες ευκαιρίες.

Ο κύριος εμπορικός δρόμος των gay είναι η Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie στο Le Marais. Τα καταστήματα είναι ανοιχτά καθημερινά 12: 00-20: 00 (Κυρ 14: 00-20: 00). Το εργοστάσιο στο νούμερο 3 (www.factorys-paris.fr) και το Boy'z Bazaar (www.boyzbazaar.com) στο νούμερο 5 είναι οι δύο κορυφαίες ανδρικές μπουτίκ. Απέναντι, στο νούμερο 16, το IEM sexshop (www.iem.fr) εξυπηρετεί γκέι πελάτες για πάνω από τριάντα χρόνια.

Ανοίξτε το Cafe ParisΦάτε

Μετά τα ψώνια, τι πρέπει να κάνετε στο Παρίσι, αλλά να φάτε; Πρώτα, πάρτε έναν καφέ στο Cafe Beaubourg στο 100 Rue Saint-Martin, απέναντι από το κέντρο Πομπιντού για να παρακολουθήσετε το πλήθος να περνά. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς Ανοίξτε το καφέ στην καρδιά του γκέι Le Marais, όπου οι χαριτωμένοι σερβιτόροι σερβίρουν καλό φαγητό.

Το Anfora at 30 Rue Beaubourg προσφέρει εξαιρετικό ιταλικό φαγητό. Ελέγξτε επίσης το πρόσφατα ανοιχτό Who's at 14 Rue St Merri με τον υπέροχο μπουφέ του brunch ή τον Chez Paul στις 13 Rue de Charonne για ένα τυπικό γαλλικό μπιστρό γεύμα.

Ποτό

Τα δημοφιλή γκέι μπαρ στο Παρίσι περιλαμβάνουν το Café Cox (πλήθος κρεοπωλείων), Το Banana Café (νεότερο πλήθος), Ο Κουετζάλ (για μια συνομιλία) και το Ράβδος RAIDD όπου οι καυτοί στριπτιζέζ κάνουν ένα ντους κάθε βράδυ.

Le CUD ΠαρίσιΧορός

Μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνετε σε ένα κλαμπ. Η διάσημη βασίλισσα στο Champs-Élysées είναι το μέρος για να πάρετε τους ευθείες φίλους σας, αλλά οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι προτιμούν Le CUD για χορό. Εάν η κρουαζιέρα είναι αυτό που επιθυμείτε, Λε Ντεπότ έχει ισόγειο χορού και υπόγειο κρουαζιέρας, ενώ L'Impact είναι μόνο γυμνό κάθε βράδυ (με δωρεάν μπουφέ την Κυριακή στις 9:XNUMX).

Ιδρώτας

Οι σάουνες στο Παρίσι βρίσκονται μακριά από το Le Marais. Το δημοφιλές Κι Ουέστ είναι κοντά στο Gare du Nord, έτσι προσελκύει μερικούς Βρετανούς που μπαίνουν πριν επιβιβαστούν στο Eurostar. Θα βρείτε περισσότερους ντόπιους στο IDM όπου κανείς δεν ενοχλεί με μια πετσέτα και όλοι περπατούν γυμνοί.

Πιο κεντρικό είναι Γέρνω, το οποίο ξεκίνησε το 1974 ως το πρώτο gay λουτρά στη Γαλλία και εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο βολικές σάουνες για να φτάσετε.

Δες

Τέλος, είσαι στο Παρίσι! Μην χάσετε μια βραδιά στο The Moulin Rouge στη Μονμάρτρη, τη γενέτειρα των κουτιών από το 1889. Και αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια παράσταση έλξης, τίποτα δεν συγκρίνεται με τον Michou στις 80 Rue des Martyrs, λίγα τετράγωνα μακριά.

πιστωτική εικόνα

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παρίσι

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Παρίσι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Παρίσι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας