Η εφαρμογή σχέσεων για ομοφυλόφιλους Chappy έχει πλέον λειτουργία Friend Mode

Η γκέι εφαρμογή που σας επιτρέπει πλέον να βρείτε φίλους

 

Λήψη ChappyΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ CHAPY ΤΩΡΑ

 

 

Η εφαρμογή gay σχέσεις chappy έχει ανακοινώσει ότι έχει ξεκινήσει ένα Λειτουργία φίλου που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους άντρες σε όλο τον κόσμο να συνδέονται και να κάνουν ουσιαστικές φιλίες.

 

Καθώς και τα γνωστά χαρακτηριστικά του για ραντεβού, όπου οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν να συνδεθούν με τρεις τρόπους: Δέσμευση, Ανέμελος or Όλες οι Ημερομηνίες, η εφαρμογή στοχεύει τώρα να βοηθήσει τους χρήστες να συνδεθούν με τρόπο χωρίς πίεση και πλατωνικό. chappy ελπίζει ότι η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδεθούν σε διαφορετικό επίπεδο σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές γνωριμιών για γκέι - είτε αναζητούν φίλο στο γυμναστήριο, μέντορα ή νέους φίλους σε μια πόλη.

Η εταιρεία έδειξε επίσης την υποστήριξή της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση LGBTQ+, ανακοινώνοντας ότι για κάθε αγώνα που γίνεται σε Λειτουργία φίλου, θα δωρίσει $1.00 σε Το έργο Trevor, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στις προσπάθειες πρόληψης αυτοκτονιών μεταξύ λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, τρανς, queer και αμφισβητούμενων νέων, για να βοηθήσει στην προώθηση της κοινής τους αποστολής να προσφέρουν πόρους και μια αίσθηση κοινότητας στα LGBTQ άτομα.

Η εφαρμογή σχέσεων για ομοφυλόφιλους Chappy έχει πλέον λειτουργία Friend Mode

Η Shira Kogan, Διευθύντρια Εταιρικής Ανάπτυξης για το The Trevor Project, δήλωσε: "Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι για τους νέους LGBTQ+ να βρουν κοινότητες που τους υποστηρίζουν γι' αυτό που είναι. Είμαστε ευγνώμονες για chappy για την παροχή μιας πλατφόρμας στους νέους LGBTQ+ ώστε να συνδέονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, βοηθώντας τους να αισθάνονται ότι τους βλέπουν, τους ακούνε και ποτέ δεν είναι μόνοι».

«Καθώς οι ζωές μας εξελίσσονται, το ίδιο συμβαίνει και με την ανάγκη μας για αυθεντικές φιλίες. Πολύ συχνά, οι προορισμοί όπου οι ομοφυλόφιλοι άνδρες κατευθύνονται στο Διαδίκτυο τροφοδοτούν μόνο επιβλαβή στερεότυπα. Θέλουμε όλοι οι γκέι και οι δύο άνδρες να μπορούν να απολαμβάνουν chappy – να συναντήσετε φίλους, να καθοδηγήσετε ή να σας καθοδηγήσουν, να σας ακούσουν, να λάβετε βοήθεια για να βγείτε έξω, να συναντήσετε ανθρώπους σε διαφορετικές πόλεις. Αλλά το πιο σημαντικό, να έχουν τη δύναμη να είναι ο εαυτός τους», δήλωσε ο Sam Dumas, Επικεφαλής του Brand και συνιδρυτής, chappy.

Για να ξεκινήσουν μια συνομιλία, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν αμοιβαία να σύρουν προς τα δεξιά για να ταιριάξουν με το άλλο άτομο. Η λειτουργία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συναντούν φίλους παγκοσμίως και όχι μόνο στην τοπική τους πόλη. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με στόχο τη δημιουργία καλύτερων σχέσεων για τους γκέι άντρες, απαλλαγμένες από στερεότυπα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά γνωριμίας του, Δέσμευση η λειτουργία επιτρέπει chappy χρήστες να βρουν άλλους που αναζητούν κάτι πιο σοβαρό. Ανέμελος Η λειτουργία είναι για όσους θέλουν να βγαίνουν ραντεβού με αστραπιαία ταχύτητα, ενώ οι χρήστες μπορούν επίσης να την επιλέξουν Όλες οι Ημερομηνίες λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των δύο και να ταιριάζουν με όλους τους χρήστες.

chappy διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ιρλανδία.

 

Λήψη ChappyΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ CHAPY ΤΩΡΑ

 

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Aarhus

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Aarhus από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Aarhus για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας