Κάντε κράτηση με πλοίο στην Ελλάδα

Κάντε κράτηση με πλοίο στην Ελλάδα

Η κράτηση πλοίου στην Ελλάδα είναι σχετικά απλή και η εύκολη πρόσβαση μεταξύ νησιών όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Κάντε κράτηση Ferries στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για ταξίδια σε νησί στην Ευρώπη. Είτε θέλετε να κάνετε πάρτι και να εξερευνήσετε την gay σκηνή στη Μύκονο είτε να ζήσετε την πολυτέλεια στη Σαντορίνη, η Ελλάδα τα έχει όλα. Το πλοίο από Μύκονος προς την Σαντορίνη διαρκεί περίπου δύο ώρες. Είναι μόνο μια μικρή διαδρομή από τη Μύκονο στη Δήλο, ένα νησί που είναι γεμάτο με μια συναρπαστική ιστορία. Μπορείτε επίσης να πλεύσετε σε λιγότερο πυκνοκατοικημένα νησιά, όπως η Νάξος.

Ένα είναι σίγουρο, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, το island-hopping θα είναι πολύ δελεαστικό. Ευτυχώς, έχουμε μερικούς από τους πιο ενημερωμένους οδηγούς για τα ελληνικά νησιά. Θα βρείτε ταξιδιωτικούς οδηγούς για όλα τα μεγάλα νησιά από εμάς Ελλάδα .

κλείστε ένα πλοίο στην Ελλάδα

Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση για φέρι εκ των προτέρων. Εάν ακολουθήσετε τους συνδέσμους, μπορείτε να κάνετε κράτηση και να κατεβάσετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο - αυτό θα σας γλιτώσει από το να τα εκτυπώσετε. Θα βρείτε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες συνδέσεις πλοίων από την Αθήνα. Τα περισσότερα ελληνικά νησιώτικα δρομολόγια ξεκινούν και τελειώνουν σε Αθήνα και η μεταφορά με πλοίο μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης είναι επίσης πολύ εύκολη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Αθήνα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Αθήνα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Αθήνα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας