Τα 20 κορυφαία Gay Hotels & Resorts της Ασίας - 2014

Τα 20 κορυφαία Gay Hotels & Resorts της Ασίας - 2014

Τα ομοφυλόφιλα ξενοδοχεία και οι ξενώνες μπορούν να προσφέρουν στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες κάτι λίγο ιδιαίτερο - μια υπηρεσία που είναι καλά ρυθμισμένη για έναν τρόπο ζωής ομοφυλοφίλων.

Ανατρέξαμε τους τελευταίους 12 μήνες στις πολλές χιλιάδες κρατήσεις ξενοδοχείων που έγιναν μέσω Travel Gay Η Ασία θα καταρτίσει τη λίστα μας με τα 2014 ξενοδοχεία και ξενώνες με τις περισσότερες κρατήσεις στην Ασία το 20.

Τα αποτελέσματα ταξινομούνται κατά γεωγραφική περιοχή.

Πατάγια, Ταϊλάνδη

Η έδρα της μεγαλύτερης συγκέντρωσης γκέι ξενοδοχείων και θέρετρων στην Ταϊλάνδη. Τα περισσότερα βρίσκονται κοντά στην gay παραλία και τα μπαρ Jomiten ή στη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων BoyzTown. Έτσι, μάλλον δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Πατάγια φιλοξενεί πέντε από τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία μας.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa (Ganymede)

Το Ganymede είναι μια σταθερά δημοφιλής επιλογή και ένα από τα κορυφαία 25 ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις Travel Gay Ασία - γκέι ή στρέιτ! Εκτός από τα δωμάτια επισκεπτών με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, το Ganymede φιλοξενεί επίσης τη σάουνα και σπα για γκέι Themae. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την gay παραλία Jomtien. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Θέρετρο Baan SouyBaan Suoy Resort Pattaya 0

Μεγάλα, καλά εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα περιβάλλουν ιδιωτική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα. Το Baan Souy απέχει μόλις 5 λεπτά από την ομοφυλοφιλική παραλία Jomiten και τη νυχτερινή ζωή BoyzTown. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

The-Venue-Residence-Pattaya-0-200x150Το Venue Residence

Αξιότιμα ​​δωμάτια, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την γκέι παραλία. Διάσημο για τις νυχτερινές παραστάσεις καμπαρέ. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Το ξενοδοχείο Ambiance

Δημοφιλής επιλογή που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της γκέι νυχτερινής ζωής της Pattaya's BoyzTown. Το γυμναστήριο και η σάουνα Boyz του ξενοδοχείου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εξαιρετική προπόνηση με φιλικό προσωπικό. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Ξενοδοχείο COPACopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Όπως και το The Ambiance, το Copa είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή αξίας για τα χρήματα στην καρδιά του BoyzTown της Pattaya. Μη χάσετε το show bar and club του Copa. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Διεθνής παιδική χαρά διακοπών στα νότια της Ταϊλάνδης. Η εκπληκτική συλλογή του Πουκέτ από όμορφες παραλίες και διασκεδαστική γκέι νυχτερινή ζωή προσελκύει τεράστιο αριθμό ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Λέσχη ένα επτά

Πάντα δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, φιλικό προσωπικό και πολύ ιδιωτικό κήπο με πισίνα. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Connect-Guesthouse-ΠουκέτΣυνδέστε τον ξενώνα

Ξενώνας, εστιατόριο και μπαρ που βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής ζωής του Πουκέτ. Εξαιρετική οικονομική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν λίγα μόλις βήματα από τη νυχτερινή ζωή του Paradise Complex. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Gay-Hostal-Puerta-Del-Sol-PhuketΞενοδοχείο Puerta del Sol

Ένας άλλος πολύ προσιτός και δημοφιλής ξενώνας, που βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το Paradise Complex και κοντά στην περιοχή της γκέι παραλίας. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη

Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Βόρειας Ταϊλάνδης είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε αυτό το όμορφο μέρος της χώρας. Επισκεφθείτε ναούς και αγορές, δοκιμάστε ιππασία ελέφαντα, ράφτινγκ και άλλα.

Club-One-SevenΛέσχη ένα επτά

Το αποκλειστικά gay Club One Seven ξενοδοχείο και η δημοφιλής γκέι σάουνα βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Ping, λιγότερο από 15 λεπτά με tuk-tuk από το κέντρο της πόλης. Άνετα δωμάτια, υπέροχη θέα στο ποτάμι και μεγάλη διασκέδαση στη σάουνα. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Το Siem Reap είναι γνωστό για το κοντινό Αρχαιολογικό Πάρκο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Siem Reap, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς στην Καμπότζη.

Mens-Resort-SpaMEN's Resort

Αποκλειστικά γκέι ξενοδοχείο και σάουνα gay, που βρίσκονται κοντά στον ιστορικό χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς, το Angkor Wat. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Golden-Banana-SuperiorGolden Banana Superior

B&B που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και διαχειρίζονται. Κεντρική τοποθεσία, τιμές προϋπολογισμού, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ωραία πισίνα. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Rambutan Resort Σιέμ ΡιπRambutan Resort

Το εκπληκτικά ειρηνικό θέρετρο Rambutan, ιδιοκτησίας και διαχείρισης των ομοφυλόφιλων, απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την οδό Siem Reap's Pub Street και ακόμη πιο κοντά στη νυχτερινή αγορά. Μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά την εξερεύνηση των κοντινών ναών. Φιλικό προσωπικό, εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετικά κοκτέιλ! Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

River-Queen-ΞενώναςΞενώνας River Queen

Οι ιδιοκτήτες ομοφυλόφιλων Richard και Alex προσφέρουν το θερμότερο καλωσόρισμα σε αυτόν τον ξενώνα που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Το τζακούζι στον τελευταίο όροφο είναι μια πραγματική απόλαυση μετά από μια μέρα εξερεύνησης των ναών. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Πνομ Πενχ, Καμπότζη

Η πρωτεύουσα της Καμπότζης είναι μια συναρπαστική πόλη για εξερεύνηση. Η εκμάθηση για το πρόσφατο ταραγμένο παρελθόν της Καμπότζης θα σας αφήσει με αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή - όπως θα ζήσετε τη ζεστασιά των σημερινών φιλόξενων καμποτζιανών πολιτισμών.

Arthur-Paul-Hotel-Πνομ ΠενχΞενοδοχείο Arthur & Paul

Πρόσφατα ανοιχτό boutique ξενοδοχείο gay, σάουνα gay και σπα, μόλις 3 χλμ. Από το κέντρο της Πνομ Πενχ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μοντέρνα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εστιατόριο και εξωτερική πισίνα. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Αρχοντικό-Σπίτι-Πνομ ΠενχΑρχοντικό

Σταθερά δημοφιλές boutique B&B που ανήκει σε ομοφυλόφιλους, μόνο για ενήλικες και απλό. Ήσυχη κεντρική τοποθεσία Πνομ Πενχ, σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

 Rambutan-Resort-Πνομ ΠενRambutan Resort

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και διαχειριζόμενο θέρετρο με πολυτελή καταλύματα, πισίνα και σπα. Κοντά στη νυχτερινή ζωή. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Mysteres-and-MekongΜυστέρες και Μεκόνγκ

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και διαχειριζόμενο ξενοδοχείο σε ένα όμορφο κτήριο εμπνευσμένο από τη γαλλική αποικία, κοντά στα αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Μπαλί, Ινδονησία 

Αυτό το όμορφο νησί, που περιβάλλεται από αμμώδεις παραλίες και απόκρημνες ακτές, είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Ινδονησίας. Η περιοχή γύρω από το Seminyak έχει αρΚαλή επιλογή γκέι ξενοδοχείων, ξενώνων και ιδιωτικές βίλες που ανήκουν σε γκέι και διευθύνονται. Τρεις ιδιότητες το κατατάσσουν στα Top 2014 του 20

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Γκέι θέρετρο εξαιρετικής αξίας, μόλις 10 λεπτά οδικώς από την παραλία Betu Belig και την περιοχή της γκέι νυχτερινής ζωής. Καθένα από τα οκτώ δωμάτια ανοίγει στην ιδιωτική πισίνα, την ηλιόλουστη βεράντα και τους κήπους του θέρετρου. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Μπαλί-Au-NaturelΜπαλί au Naturel

Προαιρετικό ρούχο παραθαλάσσιο θέρετρο στο Βόρειο Μπαλί. Ομοφυλόφιλοι, προσελκύοντας ένα μείγμα ομοφυλόφιλων και στρέιτ ταξιδιωτών. Τιμές και περισσότερες φωτογραφίες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Μπαλί

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μπαλί από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπαλί για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας