Παλμ Σπρινγκς

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για Παλμ Σπρινγκς - Μπαρ, ξενοδοχεία, ιστορία και εκδηλώσεις

Η όαση της ερήμου στην Καλιφόρνια

Το Palm Springs αποτελεί πόλο έλξης για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να φαίνεται απίθανο gay Μέκκα. Το Palm Springs είναι μια μικρή έρημη πόλη στην κοιλάδα Coachella. Ο μόνιμος πληθυσμός του Palm Springs δεν υπερβαίνει τους 44,000. Τουλάχιστον οι μισοί κάτοικοι της είναι LGBT+. Με καθαρά αριθμητικούς όρους, το Palm Springs είναι η πιο ομοφυλόφιλη πόλη της Αμερικής.

Πώς το Παλμ Σπρινγκς έγινε τόσο δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες; Χρειάζονται λιγότερο από δύο ώρες για να οδηγήσετε από το Λος Άντζελες στο Παλμ Σπρινγκς. Πίσω στις μέρες του Χόλιγουντ της Χρυσής Εποχής, το Παλμ Σπρινγκς έγινε το έδαφος της ελίτ του Τίνσελταουν. Οι παίκτες των μεγάλων συμβολαίων έπρεπε να μείνουν κοντά στα κινηματογραφικά στούντιο του Λος Άντζελες. Το Παλμ Σπρινγκς έγινε το λογικό μέρος για να χαλαρώσουν και να γλεντήσουν, μακριά από τα φλας των ταμπλόιντ.

Παλμ Σπρινγκς

Το Gay Hollywood πηγαίνει στο Παλμ Σπρινγκς

Φυσικά, δεν υπάρχει έλλειψη ομοφυλόφιλων ηθοποιών στο Χόλιγουντ. Πίσω στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη. Στο δράμα του Ράιαν Μέρφι στο Netflix για το μεταπολεμικό Χόλιγουντ, το είδωλο της γκέι οθόνης Ροκ Χάντσον εμφανίζεται στα Όσκαρ, χέρι-χέρι με τον φίλο του. Θα ήταν ωραίο αν αυτό συνέβαινε στην πραγματική ζωή. Αν είχε, η καριέρα του θα είχε τελειώσει. Ο Ροκ Χάντσον ήταν ένας από τους πολλούς γκέι διασημότητες που έκαναν πάρτι στο Παλμ Σπρινγκς. Ήταν απομακρυσμένο και ιδιωτικό - μπορούσες να κάνεις τις κλωτσιές σου και να μην σε πιάσουν.

Άλλα μεγάλα γκέι εικονίδια όπως οι Liberace, Greta Garbo και Tab Hunter πέρασαν χρόνο στο Παλμ Σπρινγκς. Ήταν επίσης μια μεγάλη κλήρωση για ευθείες διασημότητες, κυρίως Frank Sinatra. Τότε, το gay σήμαινε κάτι άλλο. Η αποτυχία θα είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία της καριέρας. Ο Liberace μήνυσε ακόμη και έναν βρετανό ταμπλόιντ για να υπονοήσει ότι ήταν άντρας. Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους κατασκηνωτές που ζούσαν ποτέ, ο Liberace μεταμφιέστηκε ως ίσιος. Η ομοφυλοφιλική ζωή έλαβε χώρα στις σκιές και το Παλμ Σπρινγκς ήταν το τέλειο καταφύγιο.

Μπαρτ Παλμ Σπρινγκς

Τα καλύτερα γκέι μπαρ και κλαμπ στο Παλμ Σπρινγκς

Το Παλμ Σπρινγκς ήταν ένας ιδανικός προορισμός για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες αφού οι Γκάρμπο και Ροκ Χάντσον ήταν τακτικοί επισκέπτες. Διατηρεί ακόμα το πνεύμα εκείνης της περιόδου: πολλά από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά στο Palm Springs είναι στα μέσα του αιώνα.

της Στέισι είναι ένα από τα αγαπημένα μας γκέι μπαρ στο Παλμ Σπρινγκς. Έχει θέμα art deco. Το Stacy's είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να πιείτε ένα ποτό και να συζητήσετε. Είναι ένα από εκείνα τα μπαρ όπου μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια συζήτηση.

Toucans Tiki Lounge είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Παλμ Σπρινγκς. Τα μπαρ Tiki βασίζονται σε μια ρομαντική εκδοχή της πολυνησιακής κουλτούρας. Αυτό το μπαρ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους τουρίστες. Τα drag show αξίζει τον κόπο να δείτε, ειδικά το Sunday Revue.

Chill Bar βρίσκεται στο Arenas. Είναι ένα χαλαρό μπαρ με ευρύχωρο υπαίθριο χώρο. Απασχολείται τα βράδια. Ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε μερικούς ντόπιους και ίσως ακόμη και να τραβήξετε.

Triangle Inn Palm

Γκέι ξενοδοχεία και θέρετρα στο Παλμ Σπρινγκς

Το Παλμ Σπρινγκς έχει πολλά γκέι, προαιρετικά ρούχα. Μόνο η Key West ανταγωνίζεται το Palm Springs όταν πρόκειται για γκέι θέρετρα.

Triangle Inn είναι ένα «ρομαντικό και δροσερό» θέρετρο. Οι οικοδεσπότες ζουν στο ίδιο το θέρετρο και τρέχουν σφιχτά πλοία. Είναι ένα τείχος, ώστε να μπορείτε να τα αφήσετε όλα να κρεμαστούν. Το Triangle Inn βρίσκεται στο Palm Canyon Drive, ακριβώς στην καρδιά της δράσης.

Θέρετρο La Dolce Vita είναι ένα άλλο προαιρετικό θέρετρο για ρούχα με 18 δωμάτια, σπα για άντρες, πισίνα και χαμάμ.

Παλμ Σπρινγκς

Γκέι εκδηλώσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Παλμ Σπρινγκς υπερηφάνεια είναι ένα από τα τελευταία γκέι εκδηλώσεις Pride στο ημερολόγιο. Πραγματοποιείται τον Νοέμβριο. Αυτή είναι η έρημος, οπότε θα είναι ακόμα ζεστή. Λάβετε άλλη δόση αλκοόλ Pride πριν από τα Χριστούγεννα. Το Palm Springs Pride είναι πάντα ένα μεγάλο πάρτι.

Coachella είναι το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Αμερική. Πραγματοποιείται στην κοιλάδα Coachella ανατολικά των Παλμ Σπρινγκς. Προσελκύει τα μεγαλύτερα ονόματα στη μουσική.

Το Σαββατοκύριακο Dinah Shore είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ λεσβιών στην Αμερική - και σε ολόκληρο τον κόσμο, ας το σκεφτώ. Πραγματοποιείται σε διάστημα πέντε ημερών. Ένα γεγονός που δεν χάνεται για τις κυρίες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Παλμ Σπρινγκς

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Παλμ Σπρινγκς για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας