Θέα στην Κολωνία του Catherdral και του ποταμού

Πέντε πράγματα που αγαπάμε για την Κολωνία

Η Κολωνία, μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Γερμανίας, φιλοξενεί επίσης μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στη χώρα. Ο συντάκτης μας Kieran Watkins έκανε check in για να μάθει περισσότερα

Berlin μπορεί να είναι ο προεπιλεγμένος προορισμός για τους περισσότερους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Γερμανία, αλλά η Γερμανία είναι μια τεράστια χώρα. Πόλεις όπως Φρανκφούρτη και Μόναχο είναι υπέροχοι για εξερεύνηση και εξαιρετικές σκηνές gay.

Ένα αγαπημένο μας είναι η πόλη του Κολωνία (Köln), ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά της Γερμανίας. Επισκεφθήκαμε την Κολωνία τον Δεκέμβριο του 2015 και ερωτευτήκαμε την πόλη. Γιατί;

Μια μεγάλη γκέι σκηνή

Η μεγάλη γκέι σκηνή της Κολωνίας εκτείνεται σε δύο περιοχές και έχει πολλούς χώρους για γκέι ενδιάμεσα. Υπάρχουν δεκάδες γκέι μπαρ, κλαμπ και σάουνες εδώ με κάτι για να διασκεδάσουν όλους.

Η κύρια γκέι περιοχή της Κολωνίας βρίσκεται κοντά στο Rudolfplatz, το λεγόμενο «Τρίγωνο των Βερμούδων». Θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή από γκέι μπαρ, κλαμπ και καταστήματα, με ηλεκτρική νυχτερινή ζωή 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σκηνή δρόμου της Κολωνίας στην Παλιά ΠόληΕξορία και Πέθανε Μούμου είναι κορυφαίες επιλογές για το νεότερο πλήθος. Όσοι θέλουν να χαλαρώσουν και να κάνουν φίλους με παιδιά όλων των ηλικιών θα πρέπει να κάνουν check out Ρουρπότ or ExCorner.

Υπάρχουν επίσης πολλοί χώροι για γκέι στην Παλιά Πόλη, συμπεριλαμβανομένων Σταθμός 2Β, Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο και μπαρ της Κολωνίας, συν Σάουνα Βουλκανάς, η παλαιότερη γκέι σάουνα στην πόλη.

Καταπληκτικά τουριστικά αξιοθέατα

Παρά το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της πόλης ισοπεδώθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά ιστορικά αξιοθέατα που μπορείτε να δείτε - μερικά που χρονολογούνται από τη ρωμαϊκή εποχή. Το αποκορύφωμα πρέπει να είναι το Kölner Dom, ένας γοτθικός καθεδρικός ναός που υπερηφανεύεται για το τοπίο της πόλης.

Kolner Dom στην ΚολωνίαΤα μουσεία τέχνης είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακά. προτείνουμε το Μουσείο Λούντβιχ και Μουσείο Schnutgen για οπαδούς σύγχρονων και θρησκευτικών αριστουργημάτων.

Γραφικό ποτάμι

Ο μαγευτικός ποταμός Ρήνου διασχίζει την πόλη, προσφέροντας μια φανταστική ευκαιρία να δείτε την Κολωνία από διαφορετικό σημείο θέασης.

Τα ταξίδια με σκάφος πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε μέρα, αλλά είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να επιλέξετε μια ηλιόλουστη μέρα. Κατευθυνθείτε στην περιοχή Rheingarten για να δείτε τις διάφορες επιλογές ιστιοπλοΐας.

Άνετα, οικονομικά ξενοδοχεία

Η Κολωνία διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή από ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας και πολυτελείας σε πολύ προσιτές τιμές - προσφέροντας αναμφισβήτητα καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής από παρόμοια ξενοδοχεία στο Βερολίνο. Οι κορυφαίες επιλογές μας περιλαμβάνουν Steigenberger Hotel Κολωνία, σε απόσταση αναπνοής από την κύρια νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων, καθώς και τη μοντέρνα HOPPER Hotel κ.λπ.

Δείτε την πλήρη λίστα των προτεινόμενα ξενοδοχεία εδώ.

Παράδεισος αγορών

Από τις τοπικές μπουτίκ έως τα μεγάλα εμπορικά σήματα, εάν μετράτε τη λιανική θεραπεία ως ένα από τα χόμπι σας, τότε θα λατρέψετε την Κολωνία.

Η κύρια εμπορική παρέλαση εκτείνεται έξω από τον καθεδρικό ναό στην οδό Hohe Straße, καταλήγοντας μέχρι το Neumarkt. Υπάρχουν επίσης πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές φαγητού και ποτών κατά μήκος της διαδρομής.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Κολωνία

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Κολωνία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κολόνια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας