Γύρω από τη Σιγκαπούρη

Γύρω από τη Σιγκαπούρη

Είτε πρόκειται να πάτε στην Orchard Road για ψώνια είτε να πάτε στα γκέι κλαμπ στο Tanjong Pagar, το καλά συνδεδεμένο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών διευκολύνει τις μετακινήσεις σας στη Σιγκαπούρη.

MRT 

Το MRT είναι ίσως ο πιο γρήγορος και πιο βολικός τρόπος για να μετακινηθείτε στη Σιγκαπούρη εκτός από τα ταξί. Παρέχει εξαιρετική πρόσβαση σε σχεδόν κάθε μέρος της Σιγκαπούρης. Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τυπικά εφάπαξ ταξιδιωτικά εισιτήρια, κάρτες τουριστικών παραχωρήσεων ή κάρτες αποθηκευμένης αξίας (τοπικά γνωστές ως κάρτες ez-link) από το γραφείο εισιτηρίων TransitLink που βρίσκεται στους σταθμούς. Μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη διαδρομής του τρένου από https://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/mrt-and-lrt-trains/train-system-map.html εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας για εύκολη αναφορά.

Ταξί 

Τα ταξί είναι άμεσα διαθέσιμα στα περισσότερα μέρη της Σιγκαπούρης. Οι ναύλοι χρεώνονται σύμφωνα με το ταξίμετρο και αυτό περιλαμβάνει όλες τις ισχύουσες προσαυξήσεις, οπότε αν συναντήσετε έναν οδηγό ταξί που ζητά πάγια χρέωση (συνήθως υπέρογκο ποσό) για τον προορισμό που ζητήσατε, αφήστε το ταξί και σημαία για άλλον. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ταξί, να κουβαλάτε πολλές τσάντες για ψώνια ή να ταξιδεύετε ομαδικά, μπορείτε να κλείσετε ταξί και να ταξιδέψετε με στυλ στον προορισμό που επιθυμείτε. Κάντε κλικ εδώ για μια λίστα με τις εταιρείες ταξί για να κάνετε κράτηση με àhttps://www.lta.gov.sg/content/ltaweb/en/public-transport/taxis/getting-a-taxi.html

Ισχύουν χρεώσεις κράτησης.

λεωφορείο 

Η Σιγκαπούρη διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο λεωφορείων και η πλειοψηφία των οδηγών είναι σε θέση να μιλούν αγγλικά. Χάρη στον ζεστό και υγρό καιρό στη Σιγκαπούρη, όλα τα λεωφορεία είναι κλιματιζόμενα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα άνετο ταξίδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μετρητά είτε κάρτα ez-link για να πληρώσετε τον ναύλο σας. Οι ναύλοι κυμαίνονται από 0.80 $ SGD έως 3.50 $ SGD. Ρίξτε το ακριβές ποσό στο κουτί του ναύλου (δεν θα δοθεί αλλαγή) ή πατήστε την κάρτα ez-link σας όταν επιβιβαστείτε. Θυμηθείτε να πατήσετε ξανά την κάρτα σας όταν αποβιβαστείτε, διαφορετικά θα χρεωθείτε με το μέγιστο κόμιστρο για το ταξίδι με το λεωφορείο. Επίσκεψη https://www.sbstransit.com.sg/ για τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Σιγκαπούρη. 

Πρόσθετες πληροφορίες

Είτε φτάσετε στη Σιγκαπούρη είτε ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, το Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης είναι εύκολα προσβάσιμο με πολλούς τρόπους μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο. Εάν μόλις φτάσατε στη Σιγκαπούρη και δεν είστε σίγουροι για το πώς θα φτάσετε στην πόλη, πλησιάστε τα γκισέ πληροφοριών που βρίσκονται στους τερματικούς σταθμούς ή επισκεφθείτε https://www.changiairport.com/getting-around/to-and-from-the-airport;jsessionid=F1FE0971A301BB063D737387D5B8F3B1 Για περισσότερες πληροφορίες. Όταν τελειώσει η διαμονή σας στη Σιγκαπούρη, εάν θέλετε να ταξιδέψετε με στυλ και άνεση, κανονίστε τη μεταφορά από το αεροδρόμιο με τον θυρωρό του ξενοδοχείου πριν αναχωρήσετε από το ξενοδοχείο, διαφορετικά η μεταφορά του MRT στο αεροδρόμιο είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Σιγκαπούρη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στη Σιγκαπούρη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Singapore για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας