Γκέι Όκλαντ

Δραστηριότητες σε Ώκλαντ

Το Ώκλαντ διαθέτει την καλύτερη gay σκηνή της Νέας Ζηλανδίας

Το Ώκλαντ είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Νέα Ζηλανδία. Δεν είναι, ωστόσο, η πρωτεύουσα. Αυτή η διάκριση πηγαίνει στο Ουέλλινγκτον. Το Ώκλαντ είναι η πιο συναρπαστική πόλη στη Νέα Ζηλανδία και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γκέι σκηνή. Είναι μια από τις μόνες πόλεις που χτίζονται σε ηφαιστειακούς λόφους. Αυτό το στοιχείο κινδύνου και ενθουσιασμού τροφοδοτεί τον πολιτισμό του Ώκλαντ.

Γνωστό ως «Πόλη των Πανιών», το Ώκλαντ είναι χτισμένο γύρω από δύο λιμάνια και έχει μια ισχυρή ναυτική ταυτότητα. Θα δείτε πολλά σκάφη και σκάφη αναψυχής. Το λιμάνι Waitemata είναι το σημείο όπου θα βρείτε την κύρια και προκυμαία, ενώ το λιμάνι Manukau ανοίγει στη θάλασσα Tasman.

Ο Πύργος του Ουρανού

Ο Πύργος του Ουρανού

Αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό ορόσημο του Ώκλαντ, ο Sky Tower είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος. Το Sky Tower έχει θέα στο λιμάνι Viaduct. Υπάρχουν τρία καταστρώματα παρατήρησης. Αν φτάσετε στην κορυφή, θα σας καλωσορίσουν με μια από τις καλύτερες θέες στη Νέα Ζηλανδία. Υπάρχουν μερικά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια για να επισκεφθείτε στο Sky Tower. Θα μπορείτε να δείτε 80 χιλιόμετρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ένας υπέροχος τρόπος για να δείτε - κυριολεκτικά! - όλο το Ώκλαντ με μια κίνηση.

Auckland

Εξερευνήστε τη γκέι σκηνή του Ώκλαντ

Το Ώκλαντ έχει μια καλή γκέι σκηνή. Ο πληθυσμός της Νέας Ζηλανδίας είναι μόλις κάτω από πέντε εκατομμύρια. Φυσικά, η γκέι σκηνή του Ώκλαντ δεν είναι αρκετά στην κλίμακα του Λονδίνου ή του Βερολίνου. Το μεγαλύτερο μέρος της ομοφυλοφιλικής σκηνής βρίσκεται στο Karangahape Road - γνωστό τοπικά ως "K Road".

Το Eagle Bar αξίζει να δείτε. Παρά το όνομα, δεν είναι φετίχ μπαρ μόνο για άνδρες. Θα βρείτε ένα μικτό πλήθος. Είναι ένα καλό μέρος για ένα κοκτέιλ τα βράδια. Καθώς η νύχτα εξελίσσεται, μπορεί να είναι αρκετά καλό μέρος για να τραβήξετε, εάν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Family Bar & Club είναι ένα υπέροχο μέρος για να χορέψετε τη νύχτα. Εάν έχετε μια γκέι βραδιά στο Ώκλαντ, μπορείτε να το επιλέξετε ως τον τελικό προορισμό σας. Παραμένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ίσως να κάνετε την ντροπή πίσω στο ξενοδοχείο σας.

SPQR Café & Bar είναι ένα καλό μέρος για να πάτε για ένα πιο πολιτισμένο ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει μια βεράντα και επίσης ένα εστιατόριο μέσα. Το πλήθος είναι μικτό, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι ομοφυλόφιλο.

Εάν βρεθείτε να αναζητάτε κάποια ενέργεια, ανατρέξτε στον οδηγό μας για Οι γκέι σάουνες του Ώκλαντ εδώ. Είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάποια έμπνευση.

Auckland

Τέχνη και Μουσεία

Η Νέα Ζηλανδία έχει μια πλούσια μαορί και αποικιακή ιστορία. Μπορείτε να μάθετε για τον πολιτισμό των Μαορί στο Μουσείο του Ώκλαντ. Θα βρείτε πάνω από 2,000 αντικείμενα Μαορί. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο μεγάλο πολεμικό κανό Μαορί.

Επισκεφθείτε το Ναυτικό Μουσείο της Νέας Ζηλανδίας για να ανακαλύψετε όλα τα πράγματα θαλάσσια, από τις πολυνησιακές μεταναστεύσεις στον Ειρηνικό έως την άφιξη των Ευρωπαίων. Η ιστορία της Νέας Ζηλανδίας έχει οριστεί, από πολλές απόψεις, από τη θαλάσσια ιστορία της. Το μουσείο οργανώνει επίσης εκδρομές ιστιοπλοΐας γύρω από το λιμάνι.

Κόλπος Χαουράκι

Κόλπος Χαουράκι

Η Νέα Ζηλανδία είναι η πρωτεύουσα περιπέτειας του κόσμου. Κάντε ένα ταξίδι από το λιμάνι του Όκλαντ στον κόλπο Χαουράκι. Θα βρείτε καταπράσινα νησιά διάσπαρτα γύρω από τη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας: Waiheke, το νησί του κρασιού. Μπορείτε να πάτε σε μια κρουαζιέρα στο λιμάνι και να κάνετε μια ολοήμερη εκδρομή. Το νησί Rangitoto είναι επίσης ένα κορυφαίο σημείο και είναι κοντά στο uckκλαντ. Εδώ θα βρείτε το νεότερο ηφαίστειο της Νέας Ζηλανδίας και είναι πολύ ενεργό ηφαίστειο. Περίπου 60 άνθρωποι ζουν στο νησί Rangitoto, έτσι είναι το σπίτι σε μια πολύ οικεία κοινότητα.

Όρος Έντεν (Maungawhau)

Όρος Έντεν (Maungawhau)

Το Όρος Έντεν είναι ένα must-see. Είναι το υψηλότερο φυσικό σημείο στο Ώκλαντ. Είναι ουσιαστικά ένας αδρανής κώνος ηφαιστείου. Μπορείτε να οδηγήσετε ή να πάρετε λεωφορείο για το Mount Eden. Είναι πολύ κοντά στο κέντρο του Ώκλαντ. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να περπατήσετε. Είναι δωρεάν να επισκεφθείτε και θα σας υποδεχτεί με εκπληκτική θέα στο Ώκλαντ όταν φτάσετε στην κορυφή. Το Ώκλαντ είναι πολύ ηφαιστειακή πόλη, οπότε το Όρος Έντεν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Ώκλαντ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ώκλαντ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Auckland για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας