LA

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Δυτικό Χόλιγουντ

Εξερευνώντας το gay West Hollywood

Το Δυτικό Χόλιγουντ είναι μια γκέι Μέκα. Δεν είναι τεχνικά μέρος της πόλης του Λος Άντζελες, αν και θεωρείται συχνά προάστιο. Απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Δυτικό Χόλιγουντ προς το κέντρο του Λος Άντζελες.

Η πόλη του Λος Άντζελες είναι μεγάλη και αρκετά απλωμένη. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. Η διαμονή στο Δυτικό Χόλιγουντ (WeHo) είναι επίσης ένα καλό στοίχημα. Είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τα διάφορα αξιοθέατα της κομητείας του Λος Άντζελες και του ίδιου του Λος Άντζελες.

Παραμένοντας στα όρια του Δυτικού Χόλιγουντ, δεν θα βρείτε έλλειψη πραγμάτων. Αυτή είναι η πρωτεύουσα ψυχαγωγίας στον κόσμο.

Η Μονή

 

Εξερευνήστε τη γκέι σκηνή του Δυτικού Χόλιγουντ

 

Το West Hollywood έχει μια από τις καλύτερες σκηνές gay στον κόσμο. Υπολογίζεται ότι το 40% του πληθυσμού είναι ΛΟΑΤ +. Θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο Παλμ Σπρινγκς για να βρείτε υψηλότερο ποσοστό κατοίκων ΛΟΑΤ +.

Η Μονή είναι το πιο διάσημο γκέι μπαρ στο Δυτικό Χόλιγουντ. Είναι πιθανώς το οριστικό γκέι μπαρ σε ολόκληρη την περιοχή του Λος Άντζελες. Καθώς πρόκειται για μια πόλη με εμφανίσεις, θα δείτε κάποια σοβαρή καραμέλα για τα μάτια εδώ. Έχει να κάνει με το να βλέπεις και να βλέπεις στο Λος Άντζελες. Η γκέι σκηνή δεν είναι διαφορετική. Το Αβαείο είναι κατανεμημένο σε πολλούς ορόφους. Μπορείτε να πάτε εκεί για μεσημεριανό γεύμα το απόγευμα, να απολαύσετε ένα κοκτέιλ το βράδυ και μετά να χορέψετε τη νύχτα. Οι ομοφυλόφιλες βραδιές στο Δυτικό Χόλιγουντ συνήθως ξεκινούν ή τελειώνουν εδώ.

Ορισμένες άλλες γκέι μπαρ WeHo που πρέπει να δείτε περιλαμβάνουν fubar στη λεωφόρο Santa Monica, Παραλίες WeHo και Μίκυ.

Chateau Marmont

 

Επισκεφθείτε το Chateau Marmont

 

Αυτό είναι το Χόλιγουντ. Έχουν γίνει τόσα πολλά όνειρα και συνθλίβονται εδώ. Οι ταινίες βοήθησαν να μας κάνουν και να διαμορφώσουμε τον πολιτισμό στον οποίο ζούμε. Το Chateau Marmont είναι ένα ξενοδοχείο που ενσωματώνει το πνεύμα του Χόλιγουντ. Βρίσκεται στη λεωφόρο Sunset, άνοιξε το 1929 και σύντομα έγινε γνωστό. Έγινε το έδαφος της ελίτ του Χόλιγουντ, ειδικά αν δεν ήταν καλό. Από το Greta Garbo έως τη Britney Spears, το Chateau Marmont φιλοξένησε τα μεγαλύτερα αστέρια και τα πιο άγρια ​​πάρτι.

Αν οι τοίχοι μπορούσαν να μιλήσουν, αυτό το ξενοδοχείο θα είχε τις καλύτερες ιστορίες. «Αν πρέπει να μπεις σε μπελάδες, κάνε το στο Chateau Marmont», είπε ο Χάρι Κον της Κολούμπια Εικόνες. Μπορείτε να μείνετε στο Chateau Marmont εάν έχετε βαθιές τσέπες. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε πάντα να πετάξετε για ένα κοκτέιλ και να προσποιηθείτε ότι μένετε εκεί.

Κατάστημα κωμωδίας

 

Παρακολουθήστε κάποια standup στο Comedy Store

 

Αυτό δεν είναι το μέσο κατάστημα κωμωδίας σας. Μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια στην κωμωδία πέφτουν και κάνουν ένα σετ στο Comedy Store στο WeHo. Αυτό το μέρος είναι ένας ναός της κωμωδίας. Υπάρχουν τρία στάδια. Θα δείτε μια ποικιλία από ερμηνευτές κάθε βράδυ της εβδομάδας. Μερικές φορές το tumbleweed θα πέσει οδυνηρά αργά, αλλά μερικές φορές θα βρεθείτε να παρακολουθείτε το επόμενο μεγάλο πράγμα στην αμερικανική κωμωδία. Στο Χόλιγουντ, οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται με το showbiz με κάποιο τρόπο. Αν πείτε ένα καλό αστείο στο Λος Άντζελες, κάποιος πιθανότατα θα πει «Πρέπει να κάνετε κωμωδία». Είναι όλα σχετικά με το χτύπημα του μεγάλου χρόνου.

Sunset Strip

 

Κάντε μια βόλτα στο Sunset Strip

 

Θα βρείτε μερικούς από τους πιο λαμπερούς ανθρώπους στον κόσμο εδώ. Το Sunset Boulevard εκτείνεται για 1.6 χιλιόμετρα. Υπάρχουν τόσα πολλά κοκτέιλ μπαρ, εστιατόρια και ιστορικά ξενοδοχεία για να δείτε. Εκτός από την αίγλη, θα βρείτε μια καλή δόση χαλάρωσης. Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ψάχνετε. Ένα από τα πράγματα που κάνει το WeHo τόσο συναρπαστικό είναι η αίσθηση ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε.

Το gentrification εξαφανίζει πολλές από τις πιο σκιερές εγκαταστάσεις του WeHo. Αλλά ακριβώς όπως το Soho του Λονδίνου, όσο πλούσιο και αν γίνει το WeHo, θα διατηρεί πάντα ένα όριο κινδύνου (της καλής ποικιλίας) και έναν τεράστιο πληθυσμό LGBT+.

ONE National Gay & Lesbian Archives

 

ONE National Gay & Lesbian Archives στις βιβλιοθήκες USC

 

Πρέπει να γνωρίζετε το ιστορικό σας και αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να το ανακαλύψετε. Το ONE National Gay & Lesbian Archives είναι το μεγαλύτερο αρχείο της ιστορίας LGBT + στον πλανήτη. Εάν θέλετε να ερευνήσετε το ιστορικό LGBT +, δεν θα βρείτε έναν καλύτερο πόρο. Αλλά δεν χρειάζεται να είστε ακαδημαϊκός για να επισκεφτείτε το ONE National Gay & Lesbian Archives. Φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις και εκθέματα που εξερευνούν όλες τις πτυχές της ιστορίας queer.

Βιβλίο σούπα

 

Βιβλίο σούπα

 

Το μεγαλύτερο ανεξάρτητο κατάστημα βιβλίων στο Χόλιγουντ και ένα από τα μεγαλύτερα στην Αμερική. Θα βρείτε μεγάλους σωρούς από βιβλία και περιοδικά όπου κι αν κοιτάξετε. Περιμένετε δημοφιλή βιβλία και σπάνια ευρήματα. Φυσικά, μεγάλο μέρος του προσφερόμενου υλικού γράφτηκε από συγγραφείς που συνδέονται με το Χόλιγουντ. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε από όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό του West Hollywood.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λος Άντζελες

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λος Άντζελες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Λος Άντζελες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας