Γκραν Κανάρια

Δραστηριότητες σε Γκραν Κανάρια

Ένα από τα κορυφαία μέρη για γκέι διακοπές στην Ευρώπη

Με τον ήλιο όλο το χρόνο, πολλά γκέι κλαμπ και μπαρ και μια ιστορία ανοχής και αποδοχής, το Gran Canaria είναι ένας παράδεισος ομοφυλόφιλων. Μόνο ένα από τα οκτώ Κανάρια νησιά, η Γκραν Κανάρια είναι ένα καταφύγιο γκέι τουρισμού, με εκδηλώσεις όλο το χρόνο για να απολαύσουν οι ταξιδιώτες.

Η Γκραν Κανάρια διεκδικεί εντυπωσιακές παραλίες 60 χιλιομέτρων, οι οποίες είναι τόσο ποικίλες και διαφορετικές όσο το τοπίο του νησιού. Από τις ηφαιστειακές οροσειρές έως τους ατελείωτους αμμόλοφους του Maspalomas, το Gran Canaria έχει πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για εκπληκτική θέα και ευκαιρίες για εξερεύνηση σε εξωτερικούς χώρους. Το ηλιόλουστο νησί είναι πλούσιο σε ιστορία και αρχαίο πολιτισμό για τους ταξιδιώτες να βυθιστούν.

Η Γκραν Κανάρια εξελίχθηκε στο καταφύγιο για τους ΛΟΑΤ ταξιδιώτες που είναι σήμερα κατά τη διάρκεια της καταπιεστικής και θανατηφόρου Φραγκιστικής δικτατορίας στην Ισπανία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεγάλο μέρος της κοινότητας των ΛΟΑΤ της Ισπανίας διέφυγε στα Κανάρια Νησιά καθώς θεωρούνταν πολύ μακριά για τον αποτελεσματικό έλεγχο του Φράνκο και της κυβέρνησής του. Ως εκ τούτου, το νησί έγινε καταφύγιο για τους αποκλεισμένους της ισπανικής κοινωνίας και έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου για να κερδίσει τη φήμη του ως διεθνούς ταξιδιωτικού προορισμού για ομοφυλόφιλους μαζί με το Σαν Φρανσίσκο και τη Μύκονο, αν και μια πιο προσιτή επιλογή.

Vital Suites Residencia

Γκέι Ξενοδοχεία σε Γκραν Κανάρια

AxelBeach είναι ένα πολυτελές και φιλόξενο θέρετρο μόνο για ενήλικες στην περιοχή Maspalomas της Γκραν Κανάρια. Το θέρετρο διαθέτει 92 μοντέρνα και κομψά διαμερίσματα με υπνοδωμάτια, σαλόνι και χώρους μαγειρέματος. Το AxelBeach απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για γκέι ταξιδιώτες στη Γκραν Κανάρια. Το AxelBeach φιλοξενεί επίσης έναν χαλαρωτικό και περιφραγμένο κήπο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και μπαρ θέρετρου. Το θέρετρο είναι το ιδανικό ξενοδοχείο στη Γκραν Κανάρια για ομοφυλόφιλα ζευγάρια ή παρέες φίλων.

Ένα άλλο μόνο για ενήλικες, και το δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο είναι το MUR Neptuno Γκραν Κανάρια. Το MUR Neptuno βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Yumbo Center, ένα κέντρο γκέι νυχτερινής ζωής στο νησί, ένα άνετο και βολικό ξενοδοχείο για ταξιδιώτες με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Η δημοφιλής παραλία gay Hut 7 είναι εύκολα προσβάσιμη με 15 λεπτά με τα πόδια ή με την υπηρεσία μεταφοράς του ξενοδοχείου, προσφέροντας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου δωρεάν μεταφορά στην παραλία.

Για όσους ταξιδεύουν με προϋπολογισμό, το Ξενοδοχείο RIU Don Miguel προσφέρει απλά αλλά κομψά καταλύματα σε κεντρική τοποθεσία και κοντά στα πιο δημοφιλή γκέι αξιοθέατα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό χώρο πισίνας που φιλοξενεί συχνά μια ποικιλία ζωντανών παραστάσεων και παραστάσεων για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το εστιατόριο του ξενοδοχείου, το γυμναστήριο και το υδρομασάζ.

Γκραν Κανάρια

Γκέι μπαρ και κλαμπ στη Γκραν Κανάρια

Για τα πιο δημοφιλή και ζωντανά γκέι μπαρ και κλαμπ δεν κοιτάζουν περισσότερο από το Yumbo Center. Αυτό το εκτεταμένο εμπορικό κέντρο φιλοξενεί πάνω από 200 επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες εξυπηρετούν απευθείας την κοινότητα των ΛΟΑΤ και τους τουρίστες που κατοικούν στη Γκραν Κανάρια. Οι γκέι χώροι που μπορούν να βρεθούν στο Yumbo Center κυμαίνονται από γκέι κλαμπ χορού έως σάουνες και κρουαζιέρες και ενώ το Yumbo δεν είναι το πιο πολιτιστικά ή αισθητικά εμπλουτισμένο μέρος που προσφέρει απαράμιλλη και απαράμιλλη διασκέδαση.

Στον τέταρτο όροφο του Yumbo Centrum, θα βρείτε Μύκονος, μια ζωντανή λέσχη χορού που προσελκύει ένα μοντέρνο και νεαρό πλήθος και είναι γεμάτη τις περισσότερες νύχτες. Ο σύλλογος είναι γνωστός για το μεγάλο χορό, τους χορευτές του πόλου και το συνδυασμό των ποπ και λατινικών επιτυχιών. Η Μύκονος έχει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα νωρίτερα το απόγευμα, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ένα κέντρο δραστηριοτήτων. Το κλαμπ διαθέτει ακόμη μερικές ιδιωτικές καμπίνες για τους πελάτες που αναζητούν διακριτική διασκέδαση.

Το Bärenhöle, που σημαίνει Bear Cave στα Αγγλικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπαρ του Yumbo Center για αρκούδες και τους θαυμαστές τους. Το μπαρ έχει μια χαλαρή αίσθηση και σερβίρει οικονομικά ποτά όλη τη νύχτα. Το Bärenhöle είναι επίσης ένας δημοφιλής χώρος για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες να ξεκινήσουν τη νύχτα τους προτού μετακινηθούν σε μερικές από τις περιοχές μεγαλύτερες λέσχες.

Μάντριξ είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές gay club ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα και διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα πλήθη τις νύχτες του Σαββατοκύριακου. Το κλαμπ είναι ανοιχτό πολύ αργά και η συμμετοχή αυξάνεται πραγματικά τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Mantrix διαθέτει επίσης ορισμένες περιοχές κρουαζιέρας, καθώς και εξωτερική βεράντα και μεγάλη πίστα. Οι περισσότερες βραδιές στο Yumbo Center καταλήγουν στο Mantrix και οι επισκέπτες εγγυώνται μια καλή στιγμή.

Γκέι κρουαζιέρες κλαμπ στη Γκραν Κανάρια

Τα κύρια κλαμπ κρουαζιέρας στη Γκραν Κανάρια είναι και πάλι στο Yumbo Center, ωστόσο, οι αμμόλοφοι κοντά στην παραλία Hut 7 είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για κρουαζιέρες και υπάρχουν πολλά κλαμπ στο Maspalomas.

ΑΝΘΡΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Το μπαρ είναι ένας άντρας μόνο σκληροπυρηνικός κρουαζιέρας κρουαζιέρας στην καρδιά του Yumbo Center. Αυτό το κλαμπ φετίχ δεν επιβάλλει έναν ενδυματολογικό κώδικα και διαθέτει μια σειρά εγκαταστάσεων, όπως ερμάρια, σφεντόνες, κλουβιά και ιδιωτικές καμπίνες.

Η τρύπα είναι το νεότερο και μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της Maspalomas και γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά. Η τρύπα καλωσορίζει τους επισκέπτες με ποικιλία φετίχ και σεξουαλικά ενδιαφέροντα. Το κλαμπ διαθέτει σφεντόνες και τρύπες δόξας, καθώς και μια καθορισμένη περιοχή «υγρή». Είναι το μέρος που πρέπει να πάτε αν θέλετε να παίζετε σκληρότερα, για να το πούμε.

Γκραν Κανάρια

Περιπλανηθείτε στον εκτεταμένο Maspalomas Dunes

Οι Maspalomas Dunes είναι μια εκπληκτική έκταση αμμόλοφων στη νότια ακτή της Γκραν Κανάρια. Θεωρούνται σταθερά ως ένας από τους πιο αξιόλογους προορισμούς για επίσκεψη σε οποιοδήποτε ταξίδι στο νησί και καλύπτει ένα εντυπωσιακό 404 εκτάρια. Οι αμμόλοφοι έχουν χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο φυσικό καταφύγιο από το 1987 και έκτοτε διατηρούν την παρθένα και ανέγγιχτη κατάστασή τους από τότε. Εκτός από το ότι είναι ένας δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, αποτελούν επίσης βασικό παράδειγμα του εκπληκτικού και ποικίλου τοπίου της Γκραν Κανάρια.

Σπήλαια του Βαλέρον

Ανακαλύψτε τα μυστικά των σπηλιών του Valeron

Παρόλο που μοιάζει περισσότερο με μια γοτθική δημιουργία Gaudi, οι Σπηλιές του Valeron είναι ο μεγαλύτερος συλλογικός σιτοβολώνας που χτίστηκε πριν από τους ρωμαϊκούς χρόνους. Αυτές οι περίπλοκες και όμορφα χειροποίητες κατοικίες αποτελούνται από 298 ξεχωριστά διαμερίσματα που στέγαζαν τον πληθυσμό της Γκραν Κανάρια πριν από τις ρωμαϊκές εισβολές του 15ου αιώνα. Το αξιοθέατο βρίσκεται κοντά στο εμβληματικό ζωγραφισμένο σπήλαιο και είναι προσβάσιμο με λεωφορείο από το Las Palmas.

Ζήστε τη φαντασία του καουμπόη στο Sioux Park

Προσβάσιμο με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, το Sioux Park προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αμερικανική Δύση. Το Sioux Park διαθέτει μια αναδημιουργημένη δυτική πόλη και έχει χρησιμοποιηθεί ως τοποθεσία γυρισμάτων για μια σειρά από δυτικές ταινίες. Ενώ οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα την πόλη, εκτιμώντας τις λεπτές λεπτομέρειες που έχουν αναπαραχθεί με ακρίβεια, τα κύρια αξιοθέατα είναι οι καθημερινές παραστάσεις στις οποίες οι ηθοποιοί με κοστούμι εκτελούν μάχες γεμάτες δράση και κροτίδες.

Γκραν Κανάρια

Γκέι δικαιώματα στη Γκραν Κανάρια

Η Ισπανία θεωρείται μία από τις πιο κοινωνικά φιλελεύθερες και φιλικές προς τους ΛΟΑΤ χώρες στον κόσμο και η Γκραν Κανάρια προσφέρει στους γκέι ταξιδιώτες μια ενισχυμένη έκδοση αυτής της αποδοχής. Ο ομοφυλοφιλικός γάμος είναι νόμιμος στην Ισπανία από το 2005 και υπάρχουν αρκετοί νόμοι κατά των διακρίσεων που προστατεύουν τόσο τους πολίτες όσο και τους ταξιδιώτες από διώξεις και επιθέσεις ως αποτέλεσμα της ταυτότητάς τους ΛΟΑΤ.

Γκραν Κανάρια

Gay Pride στη Γκραν Κανάρια

Η υπερηφάνεια του Maspalomas πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο και είναι το μεγαλύτερο γκέι καλοκαιρινό πάρτι στο νησί. Οι εορτασμοί προσελκύουν ένα γκέι πλήθος από όλο τον κόσμο και παρουσιάζουν μια σειρά από εκδηλώσεις σε πολλούς από τους πιο δημοφιλείς χώρους LGBT του νησιού, καθώς και μια εξαιρετικά προσεγμένη παρέλαση του δρόμου.

Από το 2007 το νησί φιλοξενεί το Maspalomas Winter Pride. Επικεντρώθηκε γύρω από το Yumbo Centrum, το Winter Pride Festival διαθέτει μια σειρά από εκδηλώσεις, από drag show και ζωντανές παραστάσεις μέχρι υπεραστικές παρελάσεις και πάρτι μπιλιάρδου. Υπάρχει κάτι για κάθε γκέι ταξιδιώτη στο Winter Pride Festival.

Το Bear Carnival πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο στη Γκραν Κανάρια και είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα στον κόσμο για τις αρκούδες και τους οπαδούς τους. Σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιωτικά κλαμπ και μπαρ με αρκούδα, το φεστιβάλ είναι μια πραγματικά περιεκτική και εμβληματική εκδήλωση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Γκραν Κανάρια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Γκραν Κανάρια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Γκραν Κανάρια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας