Γκραν Κανάρια

Τα καλύτερα γκέι ξενοδοχεία στην Γκραν Κανάρια

Η Γκραν Κανάρια είναι απίστευτα δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα γκέι ξενοδοχεία στην περιοχή.

Η Γκραν Κανάρια είναι ένα σημαντικό gay hotspot. Έχετε τον ήλιο, τη θάλασσα και πολλούς καυτούς ανθρώπους που θέλουν να συναναστραφούν και να διασκεδάσουν. Έτσι, φυσικά, έχει μια μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα γκέι ξενοδοχεία και θέρετρα στον κόσμο! Πολλά από αυτά είναι μόνο για άντρες καθώς και για ρούχα-προαιρετικά ή εντελώς γυμνά.

Ακολουθεί μια λίστα με αυτά που αγαπάμε περισσότερο, με ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και οικονομικά.

AxelBeach Maspolomas

AxelBeach

Μέρος της ομάδας ξενοδοχείων Axel, Μασπαλώματα AxelBeach είναι ένα δημοφιλές gay ξενοδοχείο που τυγχάνει να είναι «στρέιτ φιλικό».

Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες αποτελείται από 92 διαμερίσματα.

Το Sky Bar του AxelBeach είναι ένα δημοφιλές μέρος για τους επισκέπτες να πιουν ένα ποτό και να συναναστραφούν μεταξύ τους ή, εναλλακτικά, απλώς να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα σε μια αιώρα. Το τάπας σερβίρεται δίπλα στην πισίνα, αλλά αν θέλετε ένα λιγότερο πολυσύχναστο μέρος για να χαλαρώσετε, το Axel Lounge Garden είναι ιδανικό για αυτό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του πίστα τένις, γυμναστήριο και υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων. Για θεραπεία μετά την προπόνηση, κατευθυνθείτε στις ξηρές/υγρές σάουνες ή στις καμπίνες μασάζ.

Club Torso Gay Hotel & Resort

Club Torso Gay Hotel & Resort

Το Club Torso είναι ένα πολύ περιζήτητο γκέι θέρετρο μόνο για άνδρες, all inclusive και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μπαρ, εστιατόρια και Playas Menoras. Αυτό το θέρετρο είναι προαιρετικό για ρούχα και αποτελείται από 12 μπανγκαλόου.

Το Club Torso παραμένει πιστό στο όνομά του, με το υπόγειο κλαμπ 24/7, το οποίο πρέπει να δείτε! Οι επισκέπτες μπορούν να συναναστραφούν εδώ, ή για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, το μπαρ της πισίνας. Η ίδια η πισίνα είναι αλμυρού νερού και θερμαίνεται για να προσφέρει μια άνετη άνεση στο σαλόνι.

Οι προηγούμενοι και οι επιστρεφόμενοι επισκέπτες εκτιμούσαν το επίπεδο εξυπηρέτησης, καθώς και τα προνόμια του ξενοδοχείου, όπως η πρόσβαση στο υπαίθριο γήπεδο κοντά.

Paso Chico Gay Bungalows

Paso Chico Gay Bungalows είναι ένα εικονίδιο! Απίστευτα δημοφιλές στους επισκέπτες, αυτό το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, ομοφυλόφιλους και μόνο για ρούχα πρέπει να επισκεφθείτε. Το ξενοδοχείο έχει μια ιδιωτική και οικεία αίσθηση γι 'αυτό και τα μπανγκαλόου προορίζονται να αισθάνονται σαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι τους και υπάρχει μια υπέροχη βεράντα που προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη.

Η τοποθεσία του το καθιστά εξαιρετικό μέρος για διακοπές για έναν γκέι, καθώς βρίσκεται απέναντι από το κέντρο Yumba, το gay hotspot της Γκραν Κανάρια. Έχετε την επιλογή να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή να περπατήσετε στο περίπτερο #7 που είναι η γκέι παραλία της Γκραν Κανάρια και μετά να πάτε στα μπαρ και στα κλαμπ χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά.

Seven Hotel and Wellness

Seven Hotel & Wellness

Seven Hotel & Wellness είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ομοφυλόφιλους, εστιασμένο στην ευεξία ως τρόπο ζωής.

Αυτή η εστίαση φαίνεται στο σχεδιασμό του ξενοδοχείου, τα δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στα βουνά και διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές βεράντες, καθώς και μπάνια που λειτουργούν ως μικρά σπα.

Η πισίνα θερμαίνεται και έχει ενσωματωμένες ξαπλώστρες, δημιουργώντας μια τόσο χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το Central Mespolomas απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, αλλά αν θέλετε να φάτε, κατευθυνθείτε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Abora.

Βίλες Blancas

Ένα θέρετρο μόνο για άνδρες, Βίλες Blancas αξίζει σίγουρα την επίσκεψη. Είναι το μεγαλύτερο γκέι συγκρότημα στη Γκραν Κανάρια και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία καθώς όλα τα γκέι hotspots όπως το Yumbo, το Maspalomas Dunes και το Kiosk #7 βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση!

Το γκέι ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες, η μία που βρίσκεται ακριβώς έξω από το εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθώς και μπαρ και ηλιόλουστες βεράντες για να χαλαρώσετε. Υπάρχει επίσης τζακούζι και σάουνα, τα οποία θα σας προσφέρουν άνεση και χαλάρωση κατά τη διαμονή σας. Το

Vista Bonita

Vista Bonita Gay Resort

Το Vista Bonita είναι ένα ομοφυλόφιλο ξενοδοχείο μόνο για άνδρες, προαιρετικά για ρούχα, και απέχει λιγότερο από 3 χιλιόμετρα από τους αμμόλοφους Maspalomas.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 20 δωμάτια, όλα με τη δική τους μικρή κουζίνα. Το Vista Bonita είναι μια εξαιρετική επιλογή για χαλαρή διαμονή, αλλά είναι επίσης ιδανικό και για τον τυχοδιώκτη. Μέσα από το ξενοδοχείο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δραστηριότητες όπως ιστιοσανίδα, καταδύσεις, σωλήνες και πολλά άλλα!

Ωστόσο, αν αυτό δεν σας αρέσει, υπάρχει μια πολύ μεγάλη πισίνα για να χαλαρώσετε, καθώς και μια μερικώς υπαίθρια βιβλιοθήκη. Υπάρχει μπαρ και βεράντα που προσφέρουν υπέροχη θέα στους υπέροχους κήπους και αν θέλετε να τολμήσετε περισσότερο, το Vista Bonita θα χαρεί να κανονίσει τη μεταφορά σας.

Μπανγκαλόου Aqua Beach

Μπανγκαλόου Aqua Beach, ένα ξενοδοχείο μόνο για άνδρες, προαιρετικό για ρούχα είναι απίστευτα δημοφιλές λόγω της θέσης του. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το Κέντρο Yumbo και είναι ιδανικό αν θέλετε να εξερευνήσετε τη νυχτερινή ζωή στην περιοχή.

Εκτός από αυτό, οι επισκέπτες λατρεύουν να μένουν εδώ λόγω της αίσθησης κοινωνίας που δημιουργείται από το ξενοδοχείο. Υπάρχει μια ζωντανή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα τα βράδια, και κατά τη διάρκεια της ημέρας τα κρεβάτια με κουβούκλια γύρω από την πισίνα είναι εκεί όπου γίνεται η ανάμειξη. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μπαρ δίπλα στην πισίνα και τζακούζι.

Σημειώστε επίσης ότι το Aqua beach Bungalows προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν μια πρώτη νύχτα, για να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας!

Rainbow Golf Bungalows

Rainbow Golf Bungalows

Τα μπανγκαλόου του γκολφ Rainbow είναι το πιο βραβευμένο γκέι θέρετρο και είναι προαιρετικό για ρούχα και μόνο για άνδρες.

Το θέρετρο αποτελείται από 21 μπανγκαλόου, με το καθένα να έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα. Το ξενοδοχείο διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, θερμαινόμενη πισίνα όλο το χρόνο και πολλά άλλα!

Τα ίδια τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και λόγω της θέσης του σε μια κόκκινη κατοικημένη περιοχή, είναι γενικά ήσυχο και απομονωμένο. Ωστόσο, αν θέλετε να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή, το Yumbo Centre απέχει μόλις 14 λεπτά με τα πόδια!

Τροπική La Zona

Το Tropial La Zona είναι ένα χαλαρό, gay ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Yumbo Center.

Το θέρετρο απευθύνεται μόνο σε ομοφυλόφιλους, το οποίο περιλαμβάνει και το προσωπικό. Αυτό το ομοφυλόφιλο ξενοδοχείο διαθέτει ένα εντελώς γυμνό συγκρότημα και έχει μια ειδική περιοχή ειδικά για κρουαζιέρες. Υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα με μπαρ δίπλα στην πισίνα, τζακούζι, υπηρεσίες μασάζ και υπαίθριο γυμναστήριο.

Ελέγξτε τους Για περισσότερες πληροφορίες.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Γκραν Κανάρια

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Γκραν Κανάρια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Γκραν Κανάρια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας