Κορεάτικο Μασάζ Bodybuilder

Κορεάτικο Μασάζ Bodybuilder

Korean Bodybuilder Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

Out Call, Σεούλ, Νότια Κορέα

Το Κορεάτικο Μασάζ Bodybuilder είναι κυρίως μη αποδεκτό gay μασέρ, διαθέσιμο στις περισσότερες περιοχές της Σεούλ όπου χρειάζεται.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα μέσω του ιστότοπού του, του τηλεφώνου, του LINE ή του αγγελιοφόρου Kakao παρακάτω.

Καθημερινά: 2 μ.μ. έως 4 π.μ

Σαββατοκύριακο: 2 μ.μ. έως 4 π.μ

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός φεγγαριού dong dae

Χαρακτηριστικά:
Massage
έξω κλήσης
Τιμή Κορεάτικο Μασάζ Bodybuilder
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
J
Jeremy Irins

15-Οκτ-2023

Βραχώδης στάση

Ο μασέρ ήταν πολύ απότομος, αρνούμενος να απαντήσει σχετικά με τις διαθεσιμότητες μέχρι να τον βολέψει. Ταυτόχρονα έγινε ανυπόμονος όταν δεν απάντησα αμέσως, μιλάω μέσα σε λίγα λεπτά. Του έδωσα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας ότι είναι ένα γλωσσικό εμπόδιο, και χρησιμοποίησα ακόμη και έναν διαδικτυακό μεταφραστή, ελέγχοντας τα αποτελέσματα με αντίστροφη μετάφραση για να βοηθήσω να γίνουν πιο σαφείς οι επικοινωνίες. Αλλά αυτό που έγινε απαράδεκτο ήταν η εσφαλμένη ανάγνωση της ώρας κράτησης, η εμφάνιση του 90 λεπτά νωρίτερα και η απαίτηση να εμφανιστώ στην φανταστική του ώρα κράτησης ή η ακύρωση της συνεδρίας. Χωρίς καμία άλλη συζήτηση προχώρησε στη διαγραφή των μηνυμάτων του και μπλόκαρε τη συνομιλία. Αλλά ίσως είναι καλό που δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ προσωπικά με τη στάση του.
l
leo

6-Ιουλ-2023

Zio

Συνάντησα τον Ζίο πολλές φορές όταν ζούσα στη Σεούλ και πάντα απολάμβανα τον χρόνο μου μαζί του. Το σώμα του είναι φοβερό, είναι ένας τύπος μυϊκού bodybuilder. Αν σας αρέσουν οι δυνατοί άντρες, τότε το Zio αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Τα αγγλικά του δεν είναι τόσο δυνατά, αλλά θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να επικοινωνήσει. Δεν γίνεται πολύς λόγος κατά τη διάρκεια του μασάζ, αλλά οι θεραπευτικές του υπηρεσίες θα μιλήσουν από μόνες τους. Σας προτείνω να τον δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά!
l
leo

6-Ιουλ-2023

Φοβερός

Τον έχω συναντήσει μερικές φορές και ήταν πάντα πολύ ωραία. Δεν μιλάει πολύ αγγλικά, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει ένα υπέροχο μασάζ και εμπειρία. Το σώμα του είναι πολύ δυνατό, είναι πολύ αντρικός και το σώμα του είναι εκπληκτικό. Αν αγαπάτε τους τύπους μυϊκής γυμναστικής, τότε είναι ο άνθρωπος που πρέπει να καλέσετε.
j
jack

9-Μαΐου-2023

γρύλος

WOW~ σώμα ίδιο με τις φωτογραφίες. Χαρηκα πολυ που σε ειδα. Τα λέμε ξανά με άμυνα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.